Пхенян си показа ракетите, помпа мускули пред САЩ

Северна Корея провежда военен парад в памет на Ким Ир Сен
Обновена: 15 апр 2017 08:29 | 15 апр 2017 08:28,
128
Пхенян си показа ракетите, помпа мускули пред САЩ
Снимка: архив Reuters

Северна Корея показа балистични ракети, които се разполагат на подводници, преди военния парад в столицата Пхенян, предаде Ройтерс.

По-рано днес Северна Корея предупреди САЩ да прекратят "военната си истерия" или да понесат ответни мерки.
Група кораби на американския флот, включваща самолетоносач, се приближава към региона и изолираната държава, която отбелязва 105-ата годишнина от рождението на основателя си Ким Ир Сен, пише БТА.

Още по темата

Държавната телевизия показа снимки на ракетата "Пукуксон-2", натоварена на камиони. Тя ще бъде показана пред лидера Ким Чен Ун, внук на Ким Ир Сен.

Ким Чен-ун вече пристигна на парада, съобщи ТАСС.

Севернокорейските власти ще нанесат съкрушителен ядрен удар в отговор на всяка провокация от страна на САЩ, заяви Цой Рьон Хе, заместник председател на Корейската трудова партия. "С нашето ядрено оръжие на справедливостта ние ще унищожим ядреното оръжие на САЩ.

Ако САЩ се осмелят на каквато и да е провокация, ние незабавно ще нанесем разрушителен удар, ще отвърнем на ядрената война със свой ядрен удар", предупреди Цой, цитиран от ТАСС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
36
 
! Отговори
ivan преди 7 години
А защо снимката е на ракети от Южна Корея?
9
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 14 АнонименКак те пуснаха не излекуван от психодиспансера?. Или ти избяга от там ?.
8
6
 
30
 
! Отговори
Хм преди 7 години
До САЩ едва ли ще закарат,ама Сеул е на 30км от границата!На собствена територия да взривят ядрено оръжие-пак става зле!Дали пък Тръмп не е решил да помогне на Епъл,като ликвидира Самсунг по косвен начин?Спъването на конкуренцията също е начин за решаване на собствени проблеми и САЩ често го практикуват във всякакъв план!Много добре помним изявленията на Тръмп за връщане на производствата в САЩ!Представете си,че се получи добре с Корея!После една война между Китай и Тайван и работата е опечена!
7
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въобще не е смешно това което се случва! Тръмп може да направи световна война! При едно нападение не се знае Китай как ще реагира а от това как ще реагира Русия може да се намеси! Най- малкото което може да се случи е неконтрилируем поток от бежанци във всички посоки, Северна Корея са много!Най-добре е да се уплаши малко тоя луд диктатор и да го оставят да си гледа стадото а той да си води илюзирната война!Видяхме какво се случи в арабския свят като свалиха всички диктатори - анархия!!!
6
22
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ракетите ще си покаже Ким, и атомна бомба ще взриви, пред погледите на смаяните кравари. Които няма да предприемат нищо. Тръмп го вади голям, ама мек!
5
19
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Северна Корея да унищожи САЩ, е като град Каспичан да унищожи Китай. СМЯХ
4
25
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 8САЩ никога не са говорили за "съкрушаване" на СК. И ако пухчо си беше седял мирно и си гледа народа нямаше да има проблеми. Истината е че цялата система на СК се върти около "съкрушаването" на САЩ. Нещо като на СССР и всички знаем какво стана с него.
3
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 3Да де, те и САЩ от десетилетия все ги съкрушават, ама не смеят и да припарят до многомилионната им армия, готова на всичко за страната си, защото знаят какво ги очаква
2
24
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тез от години се "съкрушават" САЩ и когато САЩ най-после им обърна внимане почнаха да пищят като ущипани моми....
1
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"С нашето ядрено оръжие на справедливостта ние ще унищожим ядреното оръжие на САЩ."ххахаха :D