Ердоган създава чудовище, което не може да удържи

Подкрепящите го твърдят, че е победил ислямът
Обновена: 18 апр 2017 10:30 | 18 апр 2017 10:23,
45

Ердоган се готви за война срещу основаването на кюрдска държава. България е изключително важна за комуникацията между Европа с Турция и Азия. Една атака срещу нас би блокирала тази икономическа връзка, заяви експертът по сигурност Христо Смолянов в студиото на "България сутрин".

Още по темата

"Ако се случи гражданска война при тях, ние може да сме потърпевши. Политиката на Ердоган ще се отрази на вътрешната политическа среда. Тези, които не могат да издържат на неговия режим вероятно ще избягат към нас", обясни другият експерт по сигурност Николай Марков пред Bulgaria ON AIR.

Според Смолянов Европейският съюз е губеща страна от резултата на референдума.

"Турция предстои да бъде ухажвана и от САЩ, и от Русия. Късогледата политика стил Чембърлейн изобщо не е чужда на западните ни съседи. Очаквам да има политика на поощряване с цел Ердоган да бъде укротен, подобно на Хитлер", посочи той.

И допълни, че липсва светската гледна точка в подкрепящите референдума.

"В Турция липсва светското в хората, които подкрепят Ердоган. Той няма да може да удържи чудовището, което създава. Подкрепящите го казват, че ислямът е победил, а не президентът", допълни експертът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
3
 
! Отговори
ОСМАН преди 7 години
ВЯРНО Е!ЕРДОГАН СЪЗДАДЕ ТАКОВА ЧУДОВИЩЕ.ЧЕ ЕС НЕ МОЖЕ ДА ГО КОМАНДВА.АКО НАШАТА РОДИНА БЕШЕ ИЗБРАЛА ЗА ЛИДЕР ЕДИН ЧОВЕК.ПОНЕ С ЕДНА ТРЕТА ОТ ТАЛАНТА НА ЕРДОГАН.ЩЯХМЕ ДА СМЕ НОМЕР ЕДНО В ЕВРОПА.ГОСПОДИ ДАРИ НА БЪЛГАРИЯ ЕДИН ТАКЪВ ПАТРИОТ.НО ДА НЕ Е ОТ ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ.КОЙТО ДА ОБИЧА РОДИНАТА СИ ПОВЕЧЕ ОТ ХОТЕЛИТЕ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ .АМИН....
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хубаво е, че цитирате ататюрк. хубаво е, че помните какво е казал и направил. ама знаете ли, че преди 3 седмици полицията в истанбул едва успя да хване в последния момент двама ТУРЦИ, опасани с колани с взрив, които отиваха да взривят мавзолея на ататюрк, защото не искат светска държава? такива като тях гласуваха и за ердоган. у нас нищо не споменава за това, но там ври и кипи. и ненормалните стават все повече и повече.
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ааТурция участва в конфликта в Сирия и Ирак,избива кюрдите в Турция,както и тези в посочените страни.Синът на Ердоган търгува с нафта с ИДИЛ.Дали е достатъчно?
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган води битка с християнството,с което няма място сред лидерите в свободния свят.
26
2
 
6
 
! Отговори
иво преди 7 години
На колко стола може да седи един човек / или държава/ , накрая пада на земята !
25
4
 
9
 
! Отговори
miro преди 7 години
И малкият БОКО създава чудовище с подкрепата на комсомолката Меркел, което не може да удържи, но на кой му пука, все още има свободни зони в Европа, така че ще се оправим самосиндикално....
24
3
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
България да не чака НАТО и извънземните, а трябва много сериозно да обърне внимание на отбраната си!! Припомнете си Кипър /74 г./ за да се сетите колко може да се разчита на НАТО или САЩ!
23
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя ще свърши,кат Кадафито
22
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган е ислямо-комунистическо чудовище!
21
4
 
10
 
! Отговори
ще видите преди 7 години
На тоя му кроят,червена шапка,капела,сомбреро,бомбе,таке,баретка,каскет.Пропуснах ли нещо,тоя не моа се усети
20
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган е руснак!
19
12
 
13
 
! Отговори
ISSA преди 7 години
Абсолютна диктатура и култ към личността на Ердоган. Там започва комунизма, както в Китай, Корея и т.н. Цензура и смъртни наказания. Тежко им на нормалните хора.... Като се замислим в Русия е същото, Путин коли и беси вече десетилетия. Сега и Тръмп натам се е запътил, не случайно се подкрепят...... само извратени фашистки мозъци. Бог да ни пази....
18
0
 
6
 
! Отговори
Ахе преди 7 години
Почваме да водим нормален спор, базиран на истини и доказани съждения!Браво! А тези, които им се плаща да са "подлизлювци", да продължават да пишат, каквото им е написано, а не каквото мислят! Респект на плащащите:)
17
11
 
15
 
! Отговори
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ преди 7 години
А Меркел не е ли над 12 г вече на власт и иска още .......А кралицата на Англия колко века е начело ,май половин век и повече. Доган що не пуска властта в ДПС .Нали и той беше султан . Бойко колко мандата е ? Атака колко време са в парламента.
16
4
 
10
 
! Отговори
Поправка Кремъл преди 7 години
До АнонименНе Тръмп, а Кремъл призна първи референдума на Ердоган.
15
1
 
1
 
! Отговори
Ахе до Инфо преди 7 години
Аре бе Инфо!? Мъцни!!! Т.Е.кажи нещо:)
14
1
 
3
 
! Отговори
Ахе до Инфо преди 7 години
А НАТО??????????
13
2
 
3
 
! Отговори
АХЕ до Инфо преди 7 години
А демокрацията е многолика, ама наистина с много лица и проявления!!!!! Включително и ВеликоБритания!!!!!!
12
5
 
15
 
! Отговори
Ахе до Инфо преди 7 години
Малка добавка - Европийски съюз във времето му, когато беше вдъхновяващ. Т.е.тези две държави бяха прието на ръба тогава!!!!!А тук говорим за държава с основно друга религия и почти от друга цивилизация!??? Да не влизам в повече подробности!
11
1
 
28
 
! Отговори
хаха преди 7 години
Така е братчета ,демокрацията вече създаде чудовището на изборния процес.Вечно едни и същи са на власт и то демократично !