Секретни документи за Холокоста ще разкрие ООН

Новите факти ще променят историята, твърдят изследователи
18 апр 2017 13:37,
52
Секретни документи за Холокоста ще разкрие ООН
Снимка: Flickr.com

Хиляди секретни документи на ООН за Холокоста ще бъдат публикувани тази седмица.

Те са част от архива на Комисията на ООН за военни престъпления, който е бил засекретен през 40-те години на миналия век.

Според изследователи, които са се запознали с документите, новите факти ще "променят историята".

Предполага се, че едно от разкритията ще бъде, че съюзническите сили са знаели за лагерите на смъртта на нацистите 2 години по-рано, отколкото се предполагаше, информира "Гардиън".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kusat se ot yad,evteite sa spreli vnoskite
35
1
 
1
 
! Отговори
men преди 6 години
..от айзенхауер в истинските лагери на смърта след края на войната? защо не разследват геноцида на германците оставени с по 900 калории на ден за 2 години след войната и сексът с малолетни на американските войници срещу *** лебец? ше разследват ама следващия път...
34
1
 
2
 
! Отговори
men преди 6 години
шо не додат до швейцария да разкрият архивите на червения кръст в които се казва че е нямало лагери на смърта, а 200та хиляди затворници (малка част евреи) са умрели от глад и от тиф заради нечовешките бомбардировки на сыузниците които са истинските военнопрестъпници на ВСВ? защо не разследват дрезден, хамбург и кьолн? защо не разследват 8те милиона германци прочистени в днешна полша, балтийските републики и русия? защо не разследват 3те милиона германски мъже оставени да изгният от айзенхауер в
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната серия от еврейски измишльотини за газови камери, лагери, изтребление и т.н простотии... Край няма еврейската наглост...
32
1
 
3
 
! Отговори
Мънго Джери преди 6 години
Да бяха почакали още 70 год за да "променят Историята" , каквото и да значи това.....
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Един българин 34Ото Скорцени никой не може да го заподозре за симпатии към комунизма. Той в своите мемоари изразява мнението си, че Сталин много правилно е направил чистката сред некадърните си офицери.
30
14
 
5
 
! Отговори
Чърчил преди 6 години
Не мога и за секунда да си представя че на този свят има хора които са склонни да оправдаят Хитлер и да омаловажат или да поставят под съмнение геноцида извършен над еврейския народ...просто не вярвам че може да има такива хора...
29
1
 
5
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
Преди да се разсекретят архивите на ВСВ в Санкт Петербург и Вашингтон, историята ще ни я преподават ''историци'' като Спилбърг и Михалков.
28
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както казват - "Победителите пишат историята",затова се манипулира историята по принцип,нямам в предвид конкретен случай,а изобщо.Не се връзвайте на нищо,просто борбата е за власт,дори не е за пари.Играе се на Монопол кой ще управлява света или по-голяма част от света.Гледайте си частния живот и оцеляването като нация,защото демографската криза е страшна и е голям проблем в България.
27
5
 
2
 
! Отговори
Bg. преди 6 години
Голям праз. Минало свършено.
26
1
 
2
 
! Отговори
Защо ли? преди 6 години
До шматкаИменно,защото е лъжа.
25
5
 
17
 
! Отговори
шматка преди 6 години
В Европа са живяли по него време 4,8 млн евреи.Няма как да са избити 6 млнСега от ООН ще ни изкарат някой " забравени" брадати лъжи писани на хартия от 2016 г но умело състарена.Много хора са разследвали престъпленията на Хитлер и в повечето случай доказателствата за масови убийства издишат..Между другото защо е престъпление непризнаването на Холокоста
24
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпроса ми за генерал Андерс, всъщност беше. След като Сталин е толкова кръвожаден, защо освобождава една по-голяма част от поляците, а другите ги изтребва до крак.Отговора е всъщност е, че разстреляните поляци всъщност са построили Вълчата бърлога на Хитлер и за да не издадат тайната и са разстреляни. Заедно с тях има и много руски военно пленници, както и немските инженери.
23
4
 
9
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До 6 000 000Измислица, ама ни направиха една демократична "Шоа" и ни ведоха до 6 000 000.
22
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единственият документ с който Сталин нарежда на Берия поляците край Катин да се разстрелят се доказа, че е писан на две различни пишещи машини.
21
6
 
17
 
! Отговори
6 000 000 преди 6 години
Холокостът е кабалистична измислица плод на равинските бълнувания относно числото 6 милиона. За да осъзнаете, полюбопитствайте защото толкова много държат именно на числото 6 милиона и какво са писали за него десетилетия преди Хитлер.
20
3
 
16
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
<html><body><!--StartFragment--><span><span><span data-ft="{&quot;tn&quot;:&quot;K&quot;}"><span class="UFICommentBody"><span>Цялата патаклама Втора световна война, в която бяха жертвани 50 000 000 човека, всъщност е най-големият Холокост извършван от евреите над гоимите, за да се създаде държава за богоизбраната нация. Но за съществуването единствено на богоизбраните и техният Господ в Новият Йерусалим, трябва да бъдат унищожени всички останали, народи и за това ще бъде спретната ТСВ.
19
4
 
21
 
! Отговори
Шоа преди 6 години
Холокостът (Шоа) е митично предсказано събитие в еврейските религиозни писания, в които пише, че 6 милиона, наблягам на числото - шест милиона, много е важно, трябва да бъдат пожертвани при идването на месията и възцаряването на Израел над целия свят. Много евреи считат, че месията е Хитлер. А моето мнение е, че предсказаният Холокост още не се е състоял, защото реално няма 6 милиона жертви, а стотици хиляди - не повече от жертвите на всички други народи във ВСВ.
18
3
 
10
 
! Отговори
Гост преди 6 години
А защо изобщо е трябвало да бъзат засекретени, при това за такъв дълъг период?! За да не последват репресии срещу палачи и децата им или...?!
17
15
 
14
 
! Отговори
Katinskata gora преди 6 години
убийствата на полски офицери са извършени от немци или поляцив труповете са намерени немски боеприпаси.Руснаците нямат нищо общо. Изфабрикуват един фалшив документ за заповед от Сталин и го показват на Горбачов.Въз основа на този фалшификат Горбачов признава, че руснаците избиват полските офицери, което не е вярно.Убити са от полски партизански формирования или от немски такива