Ракети изпепеляват САЩ – Пхенян показа как

В клип американското знаме е обхванато от пламъци
19 апр 2017 13:00, Елка Василева
371

В Северна Корея беше изнесено музикално представление по случай годишнината от рождението на основателя на страната Ким Ир Сен, което завърши с пародиен видеоклип, показващ как ракети изпепеляват САЩ, предаде Ройтерс.

Още по темата

Севернокорейската държавна телевизия излъчи кадри от представлението в неделя, на което присъстваше лидерът Ким Чен Ун. Предния ден КНДР отбеляза 105-ата годишнина от рождението на Ким Ир Сен с голям военен парад.

Музикалното изпълнение беше последвано от кадри от пробното изстрелване на ракета през февруари. Във видеоклипа беше показано как към нея се присъединяват други ракети, които се издигат в небето, прелитат над Тихия океан и избухват в огромни огнени кълба в САЩ. Клипът завърши със снимка на американското знаме, обхванато от пламъци, а зад него се виждаха редици от кръстове на гробище.

"След края на представлението всички изпълнители и участници във военния парад ентусиазирано аплодираха и викаха "Ура!", съобщи Корейската централна телеграфна агенция.

По телевизията бяха показани кадри, на които се виждаше как Ким Чен Ун се смее и маха с ръка за поздрав.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


371
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
0
 
6
 
! Отговори
i'm преди 7 години
Откровено казано, цялата пропаганда под формата на този водевил, изглежда доста инфантилно-наивно глуповата. Някакви компютърно генерирани образи на ракети, летят, взивяват се, палят знамена и за повече страх и тежест...хиляди гробове :) УжасТ и сега какво? Хамеринците трябва да умират от страх пред военната мощ на КНДР :/ Отделно, това видео, но в обратния вариант е далеч по-вероятно да се случи като случка.
252
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свят трябва почака 8 месец. Сега Китай не може реши проблем, това прави зима. Много добър Корея бомби Сеул, Samsung конкуренца. Зима Китай спаси свят и вземе кое принадлежи години хиляди.
251
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ей юнациПочти два милиона се изнесоха натам,и нито един не отиде да ,,мие чинии в Москва или Петербург.А защо мият чинии на Запад, а не работят инженери и специалисти в членакта на ЕС и НАТО Бългрия която вече 30 години е със Запада.
250
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия увеличава населението и територията си. ЕС се разпада, а населението на Европа намалява!
249
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ей юнациА ти що не заминеш за САЩ като е толкова хубаво там. Или нямаш виза, а? Що така бе, нали България е членка на ЕС, а ЕС има безвизов режим със САЩ? България пълноправен член ли на ЕС или открито и се подиграват и и плюят в лицето!
248
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ей юнациЗащото холивуд промива мозъци за това. Бъдещето е на Русия и Китай. Америка вече умира и няма да ги бъде още дълго.
247
13
 
9
 
! Отговори
Ей юнаци преди 7 години
Едно не проумявам.Като е толкова хубаво в Русия защо всички драскате към ,,кравария" Почти два милиона се изнесоха натам,и нито един не отиде да ,,мие чинии в Москва или Петербург.И с ученето също . Все в ,,краварски "университети включително и най вече колегите на К.Нинова.Нито един не отиде да учи в Магаданския или в,,Комсомолск на Амуре.И за троленето сигурно не искате в рубли а в евро-100: 1
246
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А с Христо Бисеров какво стана?
245
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен===========Само 2% от българите притежават над 50% от всички спестявания в българската банкова система.....Само 1% от руснаците притежават 80% от всичски спестявания в руската банкова система! Само часовника на говорителят на путин песков струва 650 000 долара! Слава Росии! напише в тубата "Он вам не Димон" за да видиш товарищ Медведев колко е успял да награби и ще си предтставиш колко е награбило джуджето!
244
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
prascho syvsem se razvihri. dano mu schupiat perata na toia psihopat.
243
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Основният въпрос тук е за спазването на принципа на ненамеса във вътрешните работи на суверенна държава. По-слабите държави го спазват, но най-силната държава в света не го спазва. На сверена Корея им трябват няколко атомни електроцентрали, разположени близо до Южна Корея и Китай като щит срещу агресия против КНДР.
242
0
 
8
 
! Отговори
Д преди 7 години
СТАВА СТРАШНО.. ...........
241
7
 
6
 
! Отговори
да да преди 7 години
в русия е около 400евра, а в бг -над 500 вече. ще има да взимаш... Русия е на 10 място по доходи в Африка хаха! как ти харесва? да почна да го копвам тва през 3 поста като теб?
240
5
 
4
 
! Отговори
хахахахахаха преди 7 години
айде, рашките да се изнасят - минаваме на шисти! Сами си вкарват автогол тъпоъгълниците!
239
2
 
5
 
! Отговори
ей умник, преди 7 години
кажи си айпито, пращам го на решетников да ти спре гранта дето се дъниш за шистовиягаз бе, ***!
238
0
 
0
 
! Отговори
да преди 7 години
ама нали почнахте протести - умни, красиви, зелени, еколози уж... и боко беше принуден да обяви мораториум. Искаш ли да го отменим? Сега е на власт, нямаш проблем!
237
1
 
5
 
! Отговори
До 295 преди 7 години
Аз имам други данни!! Стига сте лъгали. Почнахте от На всеки километър и още не сте спрели! Анан вече.
236
0
 
3
 
! Отговори
еее зациклихме, преди 7 години
ей ***, ами внимавай точно тва да не вземем да направим - да вкараме шисти -путин те уволнява на минутата бе, ***. Още сега ще му пиша да те оправи!
235
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дай Боже!
234
4
 
7
 
! Отговори
Брежнев преди 7 години
Типично по кумонделски. Русофилите вече имат пяна на устата от кеф!!!