Ракети изпепеляват САЩ – Пхенян показа как

В клип американското знаме е обхванато от пламъци
19 апр 2017 13:00, Елка Василева
371

В Северна Корея беше изнесено музикално представление по случай годишнината от рождението на основателя на страната Ким Ир Сен, което завърши с пародиен видеоклип, показващ как ракети изпепеляват САЩ, предаде Ройтерс.

Още по темата

Севернокорейската държавна телевизия излъчи кадри от представлението в неделя, на което присъстваше лидерът Ким Чен Ун. Предния ден КНДР отбеляза 105-ата годишнина от рождението на Ким Ир Сен с голям военен парад.

Музикалното изпълнение беше последвано от кадри от пробното изстрелване на ракета през февруари. Във видеоклипа беше показано как към нея се присъединяват други ракети, които се издигат в небето, прелитат над Тихия океан и избухват в огромни огнени кълба в САЩ. Клипът завърши със снимка на американското знаме, обхванато от пламъци, а зад него се виждаха редици от кръстове на гробище.

"След края на представлението всички изпълнители и участници във военния парад ентусиазирано аплодираха и викаха "Ура!", съобщи Корейската централна телеграфна агенция.

По телевизията бяха показани кадри, на които се виждаше как Ким Чен Ун се смее и маха с ръка за поздрав.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


371
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
5
 
3
 
! Отговори
АМА РУСАТА КОБИЛ@ преди 7 години
До 212 Какво задръстване по празниците *** ??Не виждаш ли че всяка втора кола е таратайка западна на 15-20 години,не виждаш ли че 40 процента от бг пенсионерите вземат 160 лева минимална пенсия,не виждаш ли че 35 процента от бг пенсионерите вземат 250-300 лева само за лекарства и ток не стигат,не виждаш ли че минималната заплата е 380 лева чисто пари за храна ток и вода за друго не и то за един човек,не виждаш ли че в провинцията средната заплата е 600-800 лева а цените са като в Франция???
192
0
 
6
 
! Отговори
айде другари, преди 7 години
спихнахте се нещо, не обяснихте защо ни е скъп бензина и газа, защо нямаме индустрия, защо бяга народа ни, защо вашата партия ни вкара в НАТо... Отговаряйте!не ми минавайте с номера - ама купете си от САщ! Защото именно русия ни е заложила тая ценова бомба навремето! И сега непрестанно я активира. А ппомните ли как ни спряха газа през 2010? И компенсации не платиха!
191
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо пропускаш, че детето е било давано в болница, но родителите са подписвали декларация, че си го искат обратно? И за престъпната си безотговорност са под обвинение?
190
0
 
0
 
! Отговори
ОТ 231 преди 7 години
Като казвамразход за дома имам предвидток,вода,отопление.
189
1
 
6
 
! Отговори
До 190 преди 7 години
Ти разсъждаваш ли какво говориш бе? Какво можеш да купиш за месец с 30 лева през 80те години.? Остави на нас преживелите да ти го обясним ,а не ти на нас. Аз много добре знам че баба ми не можеше да оцелее с 30 лева пенсия.Само раззходите по дома бяха10-12 лева,сирене 2,80-3,60,месото 2,60-5лв,кашкавал два вида 4 и 5лвЗа луканка не говоримтя почваше от6 лв истигаше до 8-9/супердефицит/ а за дрехи и обувки да не говорим,зимни ботуши струваха почти една заплата
188
0
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
ЯВНО АНДРОИД ВЕЧЕ ЩЕ ПАДА.
187
0
 
4
 
! Отговори
еми преди 7 години
с тия цени на бензина и парното как да насмогнем?
186
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 218Двегодишно дете умря от глад в Ловеч.тва дете на всеки 6 месеца го морите от глад на сбирките в клубовете на бсп, май а? Искай от другарката в левия ъгъл да ти даде друго листче.
185
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
218, защо не напишеш цялата новина, или това не е в твой интерес?
184
2
 
1
 
! Отговори
амиЯ КАЖИ СМЕТКАТА преди 7 години
ЗА ПАРНО С КОЛКО ТИ СКОЧИ? И ЗА НЕЯ ЛИ ЕС Е ВИНОВНА? ИЛИ НЕРАБОТЕЩАТА УИНДУСТРИЯ С РУСКИ БЕНЗИН И ГАЗ?
183
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САЩ ДА ГО СМАЧКА ПО-БЪРЗО И ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА.
182
2
 
4
 
! Отговори
България преди 7 години
2017 - бягащи българи, ниски заплати, демографска катастрофа,високи сметки за ток, скъп бензин, безумни сметки за парно, затъваща индустрия, консумираща газ газ газ... Бинго ! РУСКИ ГАЗ!... ЕТО ГО ВИНОВНИКА ЗА ХАЛА НИ!
181
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Лоши хораМного лоши хора са тези корейци от северната част.Близо 70г. не приемат демокрацията и това си е.Не стига,че имат ядрено оръжие без никаква демокрация а искат и да го усъвършенстват.учат се от путиняките. И те имат най-големите ракети, ама нямат пари за водка и се наливат с лосион за баня нали?
180
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До баюПомня и какъв юнак бях в леглото, дори и с две мадами. Останалото са глупости на търкалета, писани от бивш партиен секретар с голяма заплата. Защо не пишеш колкочисто получаваше начинаещ висшист и колко и кога един текезесарин?
179
2
 
2
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
баюЗащо на повечето деца спомените им от соца са как бабите ги конят като капиталисти когато забравят крушка или чешмата да тече. Пак ти казвам, недей да сравняваш цените отпреди 35 години със сега. Знаеш ли колко е струвало кило сирене във Франция 70-те, и сега ???
178
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЯ ПЪТ И КИТАЙСКИТЕ *** НЯМА ДА МУ ПОМОГНАТ
177
2
 
3
 
! Отговори
без лечение преди 7 години
Най-опасната неизлечима болест е комунизЪмЪт.
176
2
 
3
 
! Отговори
ДАА преди 7 години
ПУТИН ПРОВЕЖДА ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ С 2 КОМПОНЕНТА - ТРОЛОВЕТЕ И ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА. ЦЕЛТА Е - ПРОГОНВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ ОТТУК И ГЕНОЦИД НА БЪЛГАРИТТЕ!
175
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 208Българинът при евроатлантизма: болнав, гладен, охарчен, пести от ток и парно и принуден поради безработица да ходи в чужбина да върши черната работа срещу мизерно заплащане.и по празниците прави 70км задръстване по магистралата за Гърция нали :)
174
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно две години не е разбрал, че освен да я поръча, трябва и да я плати. Преди все Политбюро ги е плащало тия неща :D