След референдума: Австрия с глоби за двойно гражданство

До 5 000 евро да е глобата, настоя вътрешният министър
19 апр 2017 20:16,
48
След референдума: Австрия с глоби за двойно гражданство
Снимка: Reuters, архив

До 5 000 евро глоба за притежателите на двойно гражданство се предвиждат в Австрия, предава ORF.

След референдума в Турция австрийският вътрешен министър Волфганг Соботка настоя за предприемането на по-строги действия срещу незаконното двойно гражданство.

Част от тях предвиждат налагането на парични глоби в размер до 5 000 евро.

Санкциите, които са в сила до този момент – като например отнемане на австрийско гражданство, също ще останат в сила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
OT AVSTRIQ преди 6 години
До *** ЙОВОMNOOOGO SI ELEMENTAREN BE :))))AKO 6TE TURCIQ DA E RAY... TURCITE PAK NQMA DA SE VARNAT 6TOTO V GLAVITE IM IMA EDNA CEL, DA PREVZEMAT EVROPA LEKA POLEKA OTVATRE. A TUR4IN KATO KAJE 4E 66E PRAVI NE6TO NIKOGA NE SE OTKAZVA.
27
0
 
2
 
! Отговори
OT AVSTRIQ преди 6 години
A TOVA 6TE ZASEGNE NAY MNOGO NA6TE BALGARI. A NA TURCITE NE IM PUKA ZA NI6TO. A TUK SA DOSTA MNOGO I DARJAVATA PROSTO NE ISKA MN MN DA SE ZANIMAVA S TQH ZADA NE SI VZEME BELQ
26
0
 
10
 
! Отговори
Фашисти преди 6 години
До Анонимен"За какво ти е двойно гражданство ако ще е австрийско плюс българско?"Това звучи малко като - За какво са им на евреите толкова големи къщи след като могат да оцеляват и в обори!
25
0
 
5
 
! Отговори
Историк преди 6 години
До Австрийски евре.й ( 31 )Ми недейте се разхожда, ако толкова ви е притеснително.
24
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Фашисти 34За какво ти е двойно гражданство ако ще е австрийско плюс българско? Нима те е огряло че си български гражданин? Дано не ти се налага да го проумееш в действителност та да схванеш разликата на момента!
23
18
 
17
 
! Отговори
Фашисти преди 6 години
Значи който е гласувал с "ДА", е аут!А после се обиждат като ги наричат фашисти!
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименОтносно иранците-зороастрийци - си прав, относно останалите иранци и всички пакистанци - много грешиш.
21
14
 
17
 
! Отговори
Австрийски евре.й преди 6 години
А ние евреи,те трябва ли да носим звездата на Давид отново на ръката като се разхождаме във Виена?
20
9
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Гладна кокошка просо сънува , това важи и за австрийския вътрешен министър, да не говоря за списалите статията без изобщо да се запознаят с законите на самата Австрия .. Та в австрия се допуска двойно гражданство като изключение, и една от тези изключения е когато някой не може да откаже предишното си гражданство, нищо че живее в Австрия, и са му дали тяхно австрийско гражданство... Това важи за основната маса турци в Австрия .Та по лека с плюнките, повече четете преди да се пънете..
19
13
 
33
 
! Отговори
99290 преди 6 години
От Австрия трябва да почерпим опит по въпроса с двойното гражданнство. По-разумни са австийците, по-уредена е държавата им, по-уважавани са от нас. Нека заимстваме техните праактики.
18
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
5000 евро глоба какво са за турците в Австрия. Джобни. Бълха ги ухапала.Българите които са наели в бизнеса си ще ги изработят.
17
3
 
22
 
! Отговори
Rumen преди 6 години
Тук господине и вие много бъркате.Аз живея в австрия и познавам много хора с двойно гражданство . Специално за вас обяснение...ако искате австрийско гражданство трябва да се откажете от настоящето..Обаче ако държавата ви .. не посволи чуждо и не сика да ви го отнеме...какво следва? Ами ето това...Австрия дава гражданство на хора ,,които са получили отказ от собствената им държава ..и така се озовават с две гражданства..Турция нарочно не ги лишаваше ...и така прекара Австрия..
16
9
 
28
 
! Отговори
Владко преди 6 години
Тук някой не е превел правилно статията и веднага няколко експерта се изказали. В Австрия няма двойно гражданство. Или имаш австрийски паспорт или друг. Журналистът да прочете малко, преди да пише статии.
15
28
 
12
 
! Отговори
Ердо преди 6 години
До До 18А като станете повече КОЙ ще ви храни беА ако изтегля всички турци ,кой ще ви работи и чисти бе, ще се усмърдите яко?
14
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Хитлер да не е роден в Хасково ? Правете се на демократи и вашето време ще свърши.
13
15
 
10
 
! Отговори
Ердо преди 6 години
Хи, хи, хи, сега като направим минимум на всяка забулена по пет австрийчета с наша кръв и гласуват каквото им кажем, какво ще правите бе?
12
8
 
3
 
! Отговори
Фори преди 6 години
Не бива така да се раздава гражданство само по документи, без хората да са видели човека. Всичко е въпрос на обществено мнение.Ето например аз, в която и държава да отида, веднага ми предлагат гражданство и всички привилегии, а освен това веднага мобилизират всички участнички в конкутсите за мис, провеждани през последните години. Хората правят това с надеждата държавата им да получи от моя генетичен материал. И има пълен консенсус, че така трябва, дори не правят референдуми.
11
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гласуваш за Бойко, получаваш изборни туристи от Турция. Хак да ви е, праскайте палчета, но това едва ли ще ви отърве от това което сами си сипвате в паничката.
10
15
 
26
 
! Отговори
Турчина преди 6 години
Като не искат турци да са им халал арабите от Сирия, Иран, Афганистан, Пакистан и т.н. Ако ще днес да изкарат закон никакви мюсюлмани да не влизат в Австрия вече е късно! Мюсюлманите се увеличават 5 пъти повече от християните в Европа и в света! След няколко десетилетия българите ще се изравнят с ромите, а европейците с мюсюлманите (освен, ако не се появи втори Хитлер друго спасение за Европа няма). Просто това е реалността драги...
9
3
 
19
 
! Отговори
ЧИФТ ВАТАНДАШЛЪК преди 6 години
ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО ,А ? / ЧИФТ ВАТАНДАШЛЪК ?НАЗАД ПРИ СУЛТАНА ,ТОЙ ВИ ЧАКА С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ И ВИ Е МНОГО БЛАГОДАРЕН ЧЕ ГЛАСУВАХТЕ ЗА НЕГО !