Пхенян заплаши: Ще заличи САЩ от лицето на Земята

"Вашингтон да не си мисли, че Северна Корея е Сирия"
24 апр 2017 16:01, Елка Василева
196
Пхенян заплаши: Ще заличи САЩ от лицето на Земята
Снимка: архив, Reuters

Севернокорейски официален сайт предупреди САЩ, че ще бъдат "заличени от лицето на Земята", ако започнат война на полуострова, предаде Франс прес.

В събота американският вицепрезидент Майк Пенс съобщи, че американският самолетоносач "Карл Винсън" и ударната му група военни кораби ще пристигнат до няколко дни в Японско море в момент, когато активно се носят слухове, че Пхенян ще извърши шестия си ядрен опит.

Пропагандният уебсайт "Уриминзокири" публикува заплашителен текст, който се твърди, че е написан от офицер от севернокорейската армия. В него се казва, че изпращането на самолетоносача е обявяване на война.

Текстът предупреждава Вашингтон, че ще допусне "огромна грешка", ако мисли, че Северна Корея е Сирия, която не е предприела "незабавна контраатака" след нанесения й американския ракетен удар в началото на месеца.

В случай на атака, казва сайтът, "светът ще види как атомните самолетоносачи на Вашингтон се превръщат в купчина желязо и биват потопени, как една страна, която се нарича Америка, бива заличена от лицето на Земята".

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още по темата: САЩСеверна Корея
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ни донесе америка, гей общност...---------- Първата гей-общност, която видях наживо, бяха няколко комсомолски активистчета, които се затваряха в Димитровската стая да си бъркат по дупките. Пък аз, честно казано, и досега доволно си поеббвам само женско.
138
9
 
16
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Колко заблудени Комунизолюбци има в този форум.Това от една страна е добре! Колкото повече заблудени има в тази държава, толкова по лесно останалите ще прогресират на техен гръб!
137
7
 
6
 
! Отговори
Поручика Балканец преди 6 години
Тоя с обърнатите джуки и дръпнатите очи ми мяза на български русофил, кога се пеняви на американците. Той обаче е доста по-чистоплътен и все пак има некакво образование.
136
6
 
16
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
Майтап, майтап, ама стига и една ракета да стигне до Йелоустоуна и тогава си такова таковата....
135
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корейска ядрена зима все някъде ще има! Понеже не могат да стигнат до краварите, ще ударят аборгиените- те и без това си живеят в пустиня, що пък да не е ядрена! И тогава минералната ни вода ще стане по- скъпа от хамириканското злато, а бай *** ще стане и воден крал, който самият Посейдон го е галил по тиквата!
134
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Зозо 155 Това е така,защото червените прасета не работят нищо друго,освен да хейтват нормалните хора в нета,срещу малко рубли"
133
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия,Иран и Китай,използмат ненормалника от Пхенян,за да заплашват САЩ.
132
20
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Тоя сайт се е превърнал в путинско-комунистическа клоакка!Ако ще да напишете 1000000 еднакви коментара все тая!Санирането продължава, ай създраве!
131
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НоаАми то като 20 години не можеш да победиш, нормално е да си спретнеш едно обществено брожение, та поне да се оттеглиш с чест.
130
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 133 АнонименМного си зле с мисловната дейност. Сигурно си роден след 2005 година.
129
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 147 Най-милитализираната държава в света, добре но войните днес , се водят с технологий , не с масовост.
128
9
 
8
 
! Отговори
Айдахо преди 6 години
До 147Няма доказателства , че Северна Корея разполага с ядрено оръжие.
127
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единствената непобедима държава е РУСИЯ .Сащ са скрап. Наполеон и Хитлер са си мислили същото като сащ уви.
126
15
 
15
 
! Отговори
Ноа преди 6 години
До 143Виетнам е загубена война без загубена битка. САЩ се оттегля от Виетнам единствено заради масовите протести в Америка , срещу виетнамската война. САЩ не са се предали реално. Но губят по правилата на войната така да се каже.
125
14
 
9
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Никаква война няма да има! Китай си гледа търговията...Япония и Ю.К. бизнеса..А Русия обмисля продажбата на Сибир и Курил. острови! Координатите на стартовите площатки и военни обекти са в паметта на ТОМАХАВКИТЕ....военните сателити на САЩ са с коригирани орбити. А както в Сърбия първо ще ударят ТВ и радиото за да няма пропаганда и вс. ще свърши за час....следва народа и обединена Корея !
124
4
 
23
 
! Отговори
до 133 от славянин преди 6 години
Наистина ли - на цялото сатанато му трябваха 78 дни бомбардировки, за да победят ''световната военна сила'' Сърбия, а сега сащ щял да победи най-милитаризираната и ядрена на това отгоре страна в света за няколко часа без да даде нито една жертва!? Холивудските ти фантазии нямат нищо общо с реалността, ''демократче''!
123
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
После да не стане "Да би мирно седяло, не би чудо видяло!"Корейците нямат ли някакъв аналогичен пословичен израз?
122
12
 
26
 
! Отговори
До 142 преди 6 години
Всъщност сащ са един спукан балон. Имат огромни заеми и живеят на гърба на другите народи. Технически са напълно неграмотни. Само за последната седмица им паднаха един хеликоптер убивайки няколко човека а на скоро и изтребител ф18 от самолетоносача. Не могат да направят и консервна кутия читава ,камо ли нещо свястно. Те са като една остаряла *** и нищо повече. Вътре в страната се избиват помежду си в училища и молове. Напълно деградирала индивиди. И по добре изобщо да не съществуват. И така и
121
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ не си взе поука от Виетнамската война. Тези дръпнатите са като котки, надъхани и с промити мозъци. Ще им видят сметката за нула време.
120
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еми айде... откога чакаме...