Взрив в Русе: Голяма газова бутилка и един малък котлон

Инцидентът евакуира голям жилищен блок в Русе
28 апр 2017 14:30,
4

Евакуация на голям жилищен блок в Русе заради взрив на газова бутилка. Инцидентът станал тази сутрин, малко преди 9 часа. Взривът е бил последван от пожар, при който са нанесени сериозни материални щети. Десетина души са били обгазени, но няма опасност за живота им.

Бутилката е гръмнала в апартамент на третия етаж в блок "Съединение". Взривът стреснал съседите, които незабавно подали сигнал на 112. Избухнал е и пожар, който им е попречил да излязат навън.

"Гръмна, много силен гръм чухме, ужасно силен, те понеже не знам, денонощно вдигат шум, мислех, че се бият пак, и изведнъж видях върху климатика ми пада огън, вероятно е изгоряло там всичко, не знам", разказа пред Bulgaria ON AIR една от живущите в блока.

Изпратените на място четири пожарни са започнали да гасят огъня и да евакуират хората. Навън е изнесена и газовата бутилка, която се е разпаднала при взрива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Панелени Талибани спретнаха панелен найн-илевън!
3
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Газова бутилка не се държи в апартамента.Ако беше на балкона ,не би гръмнала,според мен.Само ако е затворен,но за това трябва да се отваря поне един прозорец.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ега ти камикадзето!
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стандартна газова бутилка с монтиран отгоре саморъчно направен котлон?????? И блока ще страда заради един инженер Ганев, който за да спести 20 лева за котлон, унищожи част от блока.