Хиляди на протест срещу Владимир Путин в Москва

Демонстрантите не искат да се кандидатира отново за президент
29 апр 2017 17:30,
368
Хиляди на протест срещу Владимир Путин в Москва
Снимка: БТА

Хиляди привърженици на опозицията се събраха на протест срещу президента Владимир Путин в Москва днес, въпреки че проявата бе забранена, предаде ДПА, цитирана от БТА.

При засилено полицейско присъствие протестиращите се наредиха на опашка до офиса на президентската администрация, за да внесат писма до Путин, в които го призовават да не се кандидатира за президент на изборите догодина.

Организаторите от правозащитната организация "Отворена Русия" казаха, че десетки хора са арестувани при подобни протести в други големи градове на Русия. В Санкт Петербург са арестувани 30 души.

Владимир Путин още не е обявил публично дали ще се кандидатира за четвърти мандат догодина, но мнозина в Русия очакват, че той ще го стори, отбелязва ДПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


368
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
3
 
4
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Путин ше осигури приемственост в властта. След него ше доиде и по серт
227
3
 
3
 
! Отговори
Лондон-Луганск преди 6 години
В Лондон украинците ги започнаха https://youtube/watch?v=I00eO_wQKz8В Луганск ще ги изненадат
226
8
 
26
 
! Отговори
kireza 70 преди 6 години
ХА ХА ХА...ХИЛЯДИ БИЛИ...ПО 50 - 100 ЧОВЕКА ВЪВ ВСЕКИ ГРАД,И ТО МИЛИОННИ ГРАДОВЕ...ХА ХА ХА....ГОЛЯМА ЛЪЖКИНЯ Е ТАЗИ ЖУРНАЛИСТКА...НО КАКВО ДА ОЧАКВА ЧОВЕК ОТ НАШИТЕ ЛЪЖЛИВИ ЕВРОМЕДИИ....ХА ХА ХА...
225
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми просто да гласуват за друг бе, кво е тва, те да определят кой да не кандидатства, особено, че е кандидата, който има най-голяма подкрепа.
224
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
219:писменият ти български е кошмарен.Дано да пишеш грамотно на някакъв език, ама не вярвам.
223
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
219-дре-ме ми на оная работа за теб и твоето мнение.
222
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неидиотите защо не погледнете някои икономически показатели на Еврозоната?Франция потъва, Италия, Испания и т.н., единствено Германия и Холандия са икономически добре.ЕС е икономическа парамида-***, която се нуждае от завземане на свежи капитали и пазари и е готов на всичко да засмуче Русия.Не, че САЩ или Канада не са същите.
221
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има си протести, има си полиция, има и арести.Въпросът е какво искат и-ди-отите?- защото Ходорковски е ясно какво иска.Толкова ли някой не може да им обясни на овцете, че искат да ги асимилират, да ги обезличат, да ги направят поредния ешалон наемна работна ръка на глобализма?Да беше работна ръка, ами то е поредният обор ***.Лично аз вярвам в "Протоколите *** Сионските мъдреци".
220
17
 
32
 
! Отговори
Георги преди 6 години
Поредната пошла пропаганда от страна на краварите... Само напред Путин!!!
219
2
 
16
 
! Отговори
Гунчо преди 6 години
Как ги видяхте хиляди...аз като гледам снимката ми се струват милиони...
218
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Големите разбирачи на Русия обикновено не са ходили по-далеч от панелките си и информацията им се простира да телевизора.
217
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
трета световна война която Те ще спечелят без никакво съмнение..........................ИМА, ИМА ГОЛЯМО СЪМНЕНИЕТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ТОЯГАТА ИМА ДВА КРАЯ.
216
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много неща , първо дишам свободно и пиша свободно.................................ХАЙДЕ СТИГА С ТЕЗИ ЩАМПИ И КЛИШЕТА.БЪЛГАРИЯ Е НА 113 МЯСТО В СВЕТА ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО.
215
0
 
9
 
! Отговори
един там преди 6 години
До гурбетчия,Защо му е това? Той и прохоров говореше против него, ама Путин не му попречи да участва в изборите! Та какво стана- прохоров не можа да събере и наполовина на гласовете за Зюганов! Та както се перчеше, перчеше, така и залезе! Навални пък, ако участва в изборите, едва ли ще събере гласове и колкото Прохоров! Само дето разлайва кучетата!
214
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ЗА ТОЗИ И ОНЗИ НАРОД , ЧЕ Е ***, БЕДЕН,ГЛУПАВ И Т.НАТАТЪКВИЖТЕ БЕДНА, ДРИПАВА, РОМЕЙСКА БЪЛГАРИЯ. ВИЖТЕ СТОТИЦИТЕ БЕДНИ СЕЛЦА И ГРАДЧЕТА, ВИЖТЕ И РОМЕЙСКИТЕ КВАРТАЛИ НА СТОЛИЦАТА И ДРУГИТЕ ГОЛЕМИ4 ГРАДОВЕ.АКО ВИ ХАРЕСВАТ, АКО ХОРАТА ТАМ СА ОБРАЗОВАНИ, УМНИ И ПР. ТОГАВА ПИШЕТЕ ЗА ДРУГИТЕ-
213
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 273 от славянин Е да де ,ама нали Западните,Евроатлантически ценности ценности са такива. Щеш не щеш ,в кюпа си , при евроатлантическите ценности . Щеш не щеш ,вътре!
212
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** медии продължават с фалшивите новини и манипулирането на общественото мнение, продължавайки да насажда омраза към Русия.
211
0
 
12
 
! Отговори
До ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
Ако беше малко по-умен щеше да разбереш, че Путин отразява интересите на определени финансови интереси в Русия. Има много публицистика в Русия и ако я гледаш щеше да знаеш, че там има поне 20 човека, които могат да го заместят.Путин между другото е уморен и няма голямо желание за следващ мандат.Меркаклии за поста президент там много. Меежду другото, западът, а и ние имаме интерес да Путин да остане още един мандат защото е УМЕРЕН политик.Явно малко четеш/гледаш и затова не искам дебат с теб
210
2
 
3
 
! Отговори
един там преди 6 години
До Гурбетчия,Защото социалната държава и там отиде на кино, за да може олигарсите да си копуват яхти, самолети, вили по италианската и френската Ривиери, прарцали на дъщерите си за по 200-500 хиляди долара и т.н.!Иначе бедни и гладни има във всяка една страна с многобройно население, влкючително и в САЩ и Япония!
209
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъжа като Константиновият дар за папа Силвестър . Лъжа голяма като континент!