Тръмп - готов за среща с "врага", Ким Чен Ун. Ще е чест за мен!

От идването си на власт Ким Чен-ун не се е срещал с чужд лидер
Обновена: 1 май 2017 21:36 | 1 май 2017 21:34, Петя Славова
120
Тръмп - готов за среща с "врага", Ким Чен Ун. Ще е чест за мен!
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че е готов да се срещне със севернокорейския лидер Ким Чен-ун при подходящите условия за това, предаде Франс прес.

"Ако има необходимите условия, за да се срещна с него, тогава аз ще го направя, абсолютно. Ще бъде чест за мен да го направя", каза Тръмп в интервю за агенция Блумбърг.

Още по темата

"Още веднъж искам да кажа, трябва да има подходящите условия за това. Но ще го направя", заяви Тръмп.
От идването си на власт Ким Чен-ун не се е срещал с чужд лидер, припомня агенцията.

В друго интервю за в. "Вашингтон екзаминър" обаче Тръмп казва, че хората трябва да са готови за най-лошото по отношение на севернокорейската криза, предаде ТАСС.

Климатът на Корейския полуостров в последните месеци се влоши, заради това че Пхенян продължава работата по забранените си програми за балистични ракети и ядрено оръжие и заради твърденията на Тръмп, че САЩ са готови да се заемат сами и да разрешат със сила севернокорейския проблем, отбелязва Франс прес.

Северна Корея предупреди днес, че е готова да извърши във всеки момент шести ядрен опит.

Заради действията на Пхенян САЩ разположиха противоракетна система ТААД (THAAD) в Южна Корея, която днес е достигнала първоначалната си оперативна способност за защита срещу севернокорейски ракети, предаде Ройтерс, като се позова на американски представители.

Пекин вече разкритикува разполагането на тази система и каза, че нейният радар може да бъде използван за шпионаж на китайската територия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До байчо - нали се сещаш, няма вечни приятели, има вечни интереси! Умен бил Борисов, привлякъл интересуващите се в лагера си. Тъкмо ще ги видим колко струват в управлението. А виж, изклати другарите, за 11 път! *** те сами си постлаха!
95
4
 
3
 
! Отговори
до 110 преди 6 години
Това на Тръмп в случая не е политика, а просто димна завеса. Докато ни баламосва с понятия за чест, бомбардировачите му вчера отработваха удари по важни обекти в СК.
94
4
 
4
 
! Отговори
байчо преди 6 години
Валяло от видни политически анализатори тук!!!! Не е истина колко добре са запознати със света! Интересно защо никой от вас не пише за Боко как ви клати и ще ви клати още 4 години, как се сприятели с хора които до вчера плюеше... Но все пак вие сте международни анализатори...
93
4
 
10
 
! Отговори
антиседераст преди 6 години
От рано днес са се дрогирали евроатлантиците в софия, това сигурно е за празника .
92
10
 
7
 
! Отговори
аз преди 6 години
Тръмп е хитър политик и се опитва да привлече Корея в своя лагер. Това се вижда от нервните коментари от Русия и Китай. Ама тука кой да мисли пишем глупости и ревем.
91
8
 
10
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Не знам защо смятате, че Северна Корея може да се опъне на която да е от големите военни сили. При евентуална война със САЩ шансът севернокорейските окопи да останат празни и да виждаме тичщи през глава на юг войници е огромна. Не забравяйте, че режимът там се крепи на силната ръка на армията и в момент на криза цялата структура ще се разпадне много бързо. Мисля, че близкото обкръжение на Ким Чн Ун ще го ликвидира още в първите дни на евентуален конфликт. Това няма да е исторически прецедент...
90
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 107 ПичМного сте "зелен" зо политиката. Да не сте случайно с евроатлантическа ориентация ?
89
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква чурка бре братчед? Това е държава която освен от война няма от какво друго да се храни! Всички ресурси от хора отиват за война, а съседите от Западна Корея им пращат ориз, колко да не умрат от глад. Това е то!
88
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Харесва ми как Тръмп умее да "прави" новини в САЩ. Просто пуска едно изказване в Туитър, след което моментално всички фалшиви медии полудяват да се надпреварват, коя от друга по - голям слон ще направи от мухата :)) По подобен начин спечели и изборите, защото подцениха пиарския му гений и на хората в екипа му! И както често казвам...те продължават по този начин да работят упорито за втория му мандат!
87
7
 
9
 
! Отговори
Тръмпчо преди 6 години
днес не може да се занимава със севернокорейския джентълмен, тъй като с нетърпение очаква да се събуди, да закуси и да получи обещания му от Государя Путин телефонен разговор. Путин днес е планирал среща и с Мрънкъл. На 02 май 1945 г. Червената Армия превзема Райхстага.
86
11
 
5
 
! Отговори
Кимчо преди 6 години
е заповядал на учените си под страх от лагер да разработят високодобивна трева, да има какво да пасе матряла при якото ембарго, дето Тръмп им готви. После ще предадат ноу хауто на Путин, че и там ги чака... Алоу, матряла, имало и по- голем матрял от вас, товарищи! хахаха
85
18
 
8
 
! Отговори
другарите, преди 6 години
путин подкрепя пещерния комунизъм! факт! да не ми се прави на православен, християнин и европеец! Още по- малко - на братушка! Да ходи да се съюзява с Ким чен *** и д а му продава газа си на него! Ембаргоооо!
84
11
 
6
 
! Отговори
значи преди 6 години
днес вкарват все теми, които разделят нацията с идея да има повече коментари , но така отварят вратата на хибридните бойци - *** на Путин! За това тр. да се вземат крути мерки! Троленето да се забрани със затвор! почти всички под мен са за там!
83
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коментаторите от фашизираната футболна агитка си оплю брадите! Президентът Тръмп действа съвсем правилно и адекватно. Най-напред трябва да се проведат разговори между опонентите. Трябва да се опита дали може да се намери взаимно изгодно решение на спора. Ако това не се получи, тогава е възможно да се размахат тоягите.
82
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп уважава Ким повече от южно корейските лигльовци дето само плачат и накрая ще платят сметката и на тръмп и на ким.
81
3
 
13
 
! Отговори
смЕх преди 6 години
Много е интересно какво значи подходящи условия на такова високо ниво на масата се сяда или при равни условия, или като победен и все пак може да има хляб в тази идея, ако се договорят всеки да отстъпи крачка назад би било добре за всички.
80
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срам и позор за кравария какво унижение само кеф ура тавариши
79
6
 
11
 
! Отговори
Стамов преди 6 години
Явно спомена от виетнам е избледял за щатите а по релеф корейците имат къде поваче преимущество от виетнам баири и чукари подземни укрепления армия тренирана с години население обучено и фанатизирано да се бие терен не може да се завладее без пехота щатите го знаят и само плашат гаргите. Колко години и съюза и америка са в авганистан нещо конкретно да постигнаха ?
78
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето това са американците могат да се бият само срещу слаби дьржави от третия свят като Либия Ирак и тн а срещу Северна корея включиха задна скорост представям си ако вместо Путин беше Жириновски дето не мьлчи като Ким
77
4
 
7
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Ше думнат СК. Шом Маккеин говори а мир с СК това е почти сигурно. Просто ги успиват.