Турболенция: 27 пострадаха при полет от Москва до Банкок

Инцидентът станал в ясно небе, пострадалите са в болница
Обновена: 1 май 2017 13:20 | 1 май 2017 12:23,
61
Турболенция: 27 пострадаха при полет от Москва до Банкок
Снимка: архив Reuters

27 пасажери от полет на руската авиокомпания "Аерофлот" по маршрута Москва - Банкок са били ранени, след като самолетът им "Боинг 777" попаднал във въздушна яма 40 минути преди кацане в тайландската столица.

Това съобщи авиокомпанията, цитирана от ТАСС и Ройтерс, пише БТА.

Според съобщението екипажът не успял да предупреди пътниците за предстояща опасна турбуленция, тъй като тя станала в ясно небе.

Пострадалите са настанени в болница. От тях 24-ма са руснаци, а трима - тайландци. Животът им не е в опасност, но няколко от ранените са подложени на оперативно лечение.

Четирима руснаци вече са изписани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Поредното доказателство, че Русия е суровинен доставчик на високотехнолологичния Запад."Хората вече правят композити, почнаха да забравят за титан и т.н. Даже и самолетни двигатели построиха изцяло с 3Д принтери. Химията напредва, пъчещите се със суровини - не.
37
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само на тази страница на 4 места е използвана обидата "кравари". Смешна работа!
36
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Малко факти95% от титановите части на Боинг се произвеждат в Русия======================================Малко лъжи, не факти И не части, а просто титан !Руската VSMPO-Avisma изнася титанови тръби. Руският титан е 40% търсенето на Боинг и 60 % от търсенето на Airbus.Поредното доказателство, че Русия е суровинен доставчик на високотехнолологичния Запад.
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами Верочка още се учи на правопис.
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Mного на брой и същевременно много болни пишат тук. И все едни и същи. Все едни и същи обиди, все едни и същи реплики, все едно и също нападане, все по един и същи начин се бранят от несъществуващ враг.Тази реплика "кравари", вече се изтърка. Пробвайте с нещо друго. Най-малкото защото хората вече ви научиха и запомниха по начина на изразяване. И в един момент дори и да сте прави, ставате за посмешище.
33
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за руснаците, да летят с тези американски щайги. В които трябва да карат ***, а не хора. Как турбуленцията не пречеше на Ту-154. В които имам над 100 часа, без да попадам и на една яма.
32
2
 
8
 
! Отговори
БанГкок преди 6 години
Tурболенция? Банкок?Мъка, мъка...
31
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами всъщност има и много други велики неща направени от руснаци, но нали ти трябва задължително да блеснеш навсякъде па макар и с глупост.... И всъщност самолетите Ан(тонов) са украински, но това ти го отчитаме като косвено краварско признание че Русия и Украйна са едно и също и че няма да успеете да ги разделите.
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 29Ако можеш да се погледнеш отстрани ще се ужасиш от това колко незнание и непрофесионализъм лъха от коментарите ти. Ти си пълен профан и лаик в тази област, но понеже си природно нагъл дървен философ и ревностен краварофил се опитваш да си на всяка манджа мерудия. Пиши си там за икономиката нещо и остави авиацията на авиоинженерите. Не е задължително ти да си алфата и омегата по всички теми тук. Бегай улево.
29
0
 
6
 
! Отговори
до 25/28 и експерта преди 6 години
Вие сте типична представителна извадка на пр.ост човек- той не обича да борави с факти, има необяснимо болни пристрастия към нещо - руската техника. И някой да посмее да прояви разум и борави с факти бива определен като мало.умник. Даже Аерофлот не купува великите руски самолети вече. Единствено само за вътрешни полети го правят. Има велики неща направени от руснаците - Антонов и много други, но Ту154 не е сред тях
28
1
 
5
 
! Отговори
до 25 преди 6 години
Авиацията не е филмова индустрия и въпреки, че представлява най-опансия начин на придвижване е изключително сигурен, заради редица причини - една от тях е почти всички да са скептични и да не купуват несигурни самолети. Така че един самолет е продаден 2000 пъти и има 1500 в движение е знак, че е по-сигурен, надежден, комфортен и ефективен от такъв, който е продаден 200 пъти и има 45 в движение, които нямат право даже и да излитат.
27
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 26Бегай у психиатрията. Там ще си с колан/и 24/7/365
26
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Седи си с колан и у вас ако искаш. Кой ти пречи.
25
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето един пример защо трябва да си с колан през целия полет. Една балканска, африканска, арабска и руска глава винаги ще намери абсурден аргумент да не го направи. Плюс това проявяват и *** манталитет, само когато им заповядано да го правят -излитане, кацане и заставени от екипажа. Плюс това има "бунтари" и просветени, които даже и в горните три случая не си слагат колан
24
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Количеството означава качество само в краварските тролкратуни. По тази логика най-хубавите филми са индийските щото са най-дълги и най-много. Не ни разсмивай повече с колосалната си некомпетентност и простотия.
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В заглавие от 5 думи имате 2 грешки - турбОленция и Бонкок. Странна работа. Модераторчетата иначе четат коментарите, за да трият за щяло и нещяло, а тук хората посочват грешките, а от сайта - реакция никаква. Професионалисти.
22
4
 
10
 
! Отговори
до авиоексперт преди 6 години
За тези, които си нямат идея, да сравниш Ту- 154 със 777 е почти толкова практично, като Трабант с последната S класа на Мерцедес. Ту154 е почти 2 пъти по-малък. Има 45 самолета които летят, като всички се използват от армиите в Китай и Русия, а само 2 се използват от превозвач и то севернокорейски....777 има 1500 летящи, още 500 поръчани и да бъдат доставени...Ту154 от миналата година заради инцидента, са на земята и не могат да летят - може би меките им крила се разтапят като твоя мозък.
21
0
 
7
 
! Отговори
Радакцията - не мног преди 6 години
Защо цензирате думата Banka. Щото има много далавери в БГ?
20
0
 
12
 
! Отговори
evalata преди 6 години
Бон-Кок е известно място където кацат самолети Бо-инг. Там ти дават бонбони и един Кок
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Долу пише Б.а.н.к