Хилари настоява: Путин се намеси в изборите на САЩ

Мои грешки, ФБР и Русия доведоха до загубата ми, смята Клинтън
34
Хилари настоява: Путин се намеси в изборите на САЩ
Снимка: Reuters

Хилари Клинтън заяви вчера, че поема лична отговорност за загубата си на президентските избори м.г., но смята също, че руската намеса и съмнителни решения на ФБР са повлияли на резултатите, съобщиха световните агенции.

Бившият кандидат за президент на демократите направи обширни коментари за изборите по време на годишната среща на неправителствената организация Women for Women Internatioanl в Ню Йорк.

"Това не беше перфектна кампания. Няма такава кампания", заяви Клинтън пред известната водеща от Си Ен Ен Кристиан Аманпур.
"Но аз бях на път да победя, докато една комбинация от писмото на директора на ФБР Джим Коми от 28 октомври и руския Уикилийкс не всяха съмнения в главите на хората, които бяха склонни да гласуват за мен, но накрая се уплашиха", каза тя.
Хилари Клинтън визираше писмото на Коми до Конгреса, че ФБР ще разследва нови имейли на бившия държавен секретар, които изглежда са свързани със следствието за имейлите, които Клинтън е изпращала от личен сървър, а не от служебните сървъри на Държавния департамент.

В интервюто си Клинтън изтъкна ролята на Русия в хакерските атаки срещу вътрешната електронна поща на нейната кампания и координирането на публикацията на откраднати имейли от Уикилийкс. "Руският президент Владимир Путин със сигурност се намеси в нашите избори", заяви Клинтън. "Ясно е също, че той се намеси, за да ми навреди и да помогне на моя опонент", добави тя.

Запитана от Аманпур дали се смята за жертва на женомразство, Клинтън отговори, че то също е изиграло известна роля.

"Женомразството е до голяма степен част от политическия, обществения и икономическия пейзаж", отбеляза тя.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Кой ми ср... в гащите?
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А СЕЩ се меси в изборите на България.
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СПРИ ДА ЗАНИМАВАШ СВЕТА СЪС СЕБЕ СИ.АУТ СИ ЗАВИНАГИ.
20
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повече хора гласуваха за нея, но американската система е отделни мажоритарни избори във всеки щат. Да си сменят изборната система.
19
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя е тази злобна и недоволна бабичка защо трабва да ни интересуват злите бабички на краваристан. Вече само от Русия идват добри новини останалите са изтрещели тотално ставам русофил.
18
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еййй, не може тази дърта вещица да понесе загубата :)
17
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
военно пром комплекс назначи трьмп за президент не си измисляите оправдания
16
0
 
24
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Много ненормална комплексирана и грозна бабичка.Направо изтръпвам като си помисля какви можеше да ги свърши.Като я видя,и кукувика тРъмб ми се види муцка!
15
0
 
21
 
! Отговори
... преди 6 години
Всеки друг щеше да спечели срещу Тръмп, магаре да беше щеше да го бие ама тая проста крава няма как. Същото като Цецка, просто е неизбираема, ако гласуваш за нея после няма как да спиш спокойно и ще ти трябва ТЕРАПИЯ!
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хума Абедино играе роля на съветничка на Хилъри всъщност са гей двойка .Абедин се жени и след секс скандала на"мъжа си" се развежда с Антъни Уйинър .Тя сесъгласява дасе ожени за да не личи връзката им с Хилъри .Елизабет Хърли също така е имала 2 годишна афера с Бил Клинтън
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хума Абедино играе роля на съветничка на Хилъри всъщност са гей двойка .Абедин се жени и след секс скандала на"мъжа си" Антъни Уйинър демократ съпартиец за да не личи връзката им с Хилъри .Елизабет Хърли също такае имала 2 годишна афера с Бил Клинтън
12
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко много си приличат с Борисов - всв някой им е виновен и те са НАЙ !!
11
1
 
6
 
! Отговори
slovenia преди 6 години
ДО 10. Твоите велики сили набират мощ на гей паради и са ги набрали брадясали араби.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 7Моника е 11-та според списъка от 13 официално обявени изнасилени от "старият " Бил.Ако бабето стане президент незнам за кое ше трябва да се дават почвече кинти за оръжия в близкият изток или да пазят мъжа й да не оправя персонала и колеги. Обществена тайнае е че Хилъри бие мъжа си заради аферите му,освен тва е лицемерна хомосексуалистка (спи с жени но до 2000 г не признава гей браковете в САЩ). Г-ца Хилъри има връзка с Хума Абедин бивша съпруга на Антъни Уйинър съпартиец известен със секс скандал където си изпращал половият орган на момичета . Абедин го играе нейна съветничка а всъщно
9
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази мина през трупове, а можеше и война да разпали. Хората го разбраха и избраха по-малкото зло.
8
23
 
6
 
! Отговори
Путин преди 6 години
Ако Тръмп продължава с предателствата си, може да върнем Хилари на власт.
7
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкото джудже, ще свърши по зле от Садам, Кадафи и Осама, така са му набрали великите сили
6
0
 
33
 
! Отговори
Няма ли съветник тая преди 6 години
ЧОВЕК СЕ САМОЗАБРАВЯ ВЪВ ВЛАСТТА, А В КОМБИНАЦИЯ СЪС СТАРЧЕСКА ХИПЕР АМБИЦИЯ ЗА НЕЗАМЕНИМОСТ И УНИКАЛНОСТ СИ Е ЖИВА ПАТОЛОГИЯ. НЯМА ЛИ КОЙ ДА КАЖЕ НА ХИЛЪРИ, ЧЕ И Е ВРЕМЕ ДА СИ СЕДНЕ НА ТРИБУКВИЕТО И ДА СИ ГЛЕДА СТАРИНИТЕ, ХОБИТО И БЛИЗКИТЕ АКО ИМА ТАКИВА?
5
0
 
31
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Моника Люински е виновна !!! Тя стресира баба Хилари...
4
0
 
35
 
! Отговори
Гадна Килъри преди 6 години
Твоята единствена грешка е, че вярваше в изпреварващия удар на САЩ срещу Русия.Искаше да подпалиш 3-та световна война без да ти пука изобщо за милиардите убити.Мислеше, че чрез 3-та световна война щеше да възродиш САЩ, така както сле 1945.Така мислеше да изчистиш трилионите борчове на САЩ.Благоденствието на 20-30 милиарера в САЩ и Австралия срещу десетки милиарди избити хора в ЕВропа и Азия.Хора, тези хора са л.у.д.и, ако не ми вярвате искайте публично Хилари да се освиетелства като нормалн