Breaking news: Кралица Елизабет ІІ и принц Филип са живи!

Спешна среща в Бъкингам... привикани са всички служители на короната
Обновена: 4 май 2017 10:12 | 4 май 2017 10:10,
54
Breaking news: Кралица Елизабет ІІ и принц Филип са живи!
Снимка: архив Reuters

Спешна среднощна среща беше свикана в Бъкингамския дворец, на която бяха повикани абсолютно всички служители на Короната, но защо?

Лорд Камериерът на кралското семейство, както и личният секретар на кралица Елизабет II сър Кристофът Гайт ще направят обръщение към всички служители.

Бивш работник в Бъкингамския дворец обясни, че за 10-годишната си работа не е виждал нещо подобно.

Привикани са служители от Балморал в Шотландия, дворецът Уиндзор и Сандригам, посочва "Метро".

Според друг от кралското обкръжение часът на свикване на срещата е крайно необичаен и предполага, че ще бъде съобщено нещо важно.

Свикването на сгледата породи подозрения, че кралица Елизабет II или съпругът й принц Филип са починали. От Бъкингамския дворец побързаха да разсеят тези съмнения.

"Можете със сигурност да смятате, че Кралицата и принц Филип не са мъртви", се казва в съобщение на двореца.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
ледена кралица преди 6 години
Кейт Мидълтън ще бъде новата кралица
40
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живи ли са? Колко жалко.
39
1
 
3
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Спешна среднощна среща беше свикана в Бъкингамския дворец, на която бяха повикани абсолютно всички служители на Короната.---------Така би трябвало да звучи главната новина!И съответно да се зададе въпроса: Кво става или се предполага, че може да стане???ПСИдеална почва за конспиролозите!И все пак??????
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАМИЛА - КРАЛИЦА
37
0
 
5
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Е и?Нещо ще се промени ли ако умрат,та да се радват тези,дето ги мразят или да скърбят тези дето ги харесват?Сигурен съм,че на 99% от хората им е безразлично.Английската кралска фамилия има само декоративни функции и служи за жив паметник на славното им минало.А,стимулира също туризма и жълтите медии.Сега се сещам,че в Австралия чакат да умре кралицата,та да обявят независимост.Ама не бързат,никак.
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще съобщят, че абдикира ще абдикира като Хуан Карлос и нейно място ще се възкачи директно принц Уилям. Не е тайна, че от край време английското общество все повече не ще монархия и се дразни от безразборните харчове на кралската фамилия, макар реално те нищо да не правят и от тях нищо да не зависи. Чарлз е още по-малко обичан и отдавна се смята, че ще бъде прескочен. Още повече че Уилям е единствения от семейството с добра репутация и е сравнително обичан за разлика от останалите.
35
1
 
5
 
! Отговори
до Krom преди 6 години
Това, че си бил там в деня в който честват годишнина от Нормандия Неман е много хубаво за теб и най-вероятно ще си остане гордостта на живота ти. А бил ли във всички български столици или в дом за изоставени деца в България, или ей така я "изръшваме Вената" да постваме във фейса? Ако искаш да се запознаем да ти разкажа за проблемите си заповядай, сигурен съм, че твоите са повече. Ще се радвам да ти го покажа на живо, сърдито човече, чуждопоклонник
34
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОБЯВИХА, ЧЕ ПРИНЦ ФИЛИП Е С ЕДИНЯ КРАК ВЛЕЗНАЛ В ГРОБА!!! И НАЙ-ВЕРОЯТНО ДО КРАЯ НА ГОДИНА ЩЕ Е ПРИ БАЩА СИ :DЗА СЕГА КРАЛИЦАТА СЕ ДЪРЖИ НО ВЕРОЯТНО КАТО И ПУКНЕ МЪЖА ТУКУ УМРЕ И ТЯ СЛУЧВАЛО СЕ Е!
33
5
 
13
 
! Отговори
хммм преди 6 години
не бе рептилите като умрат не се яде жито. Пие се кръв от новородени. Такава е традицията. Иначе Рокфелер нали скоро умря, очеводно малко след 100 години рептилите достигат преклонна рептилска възраст и си отиват и те. Ако са правили достатъчно мръсотии тук на Земята свързани с геноцид и унищожаване на икономически стабилности горе на небето ги очаква трапаза по 100 чаши прясна кръв дневно.
32
6
 
1
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До до кром 15 - и как това, че съм посетил Бъкингамския дворец или, че съм бил в Лондон ме прави дребна душица бе, розльо смо.тан? Чак пък и за световните съдбини съм отговорен? Имаш голям проблем с малоценноста, сърдито човече. Признавам на хората, това което са постигнали. Бил съм там в деня в който честват годишнина от Нормандия Неман. Точно пред двореца, флаговете на съюзниците им бяха десетки. Историята ли не познаваш, или имаш личен проблем?
31
1
 
12
 
! Отговори
НЛО преди 6 години
Рептилите трудно ***.
30
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
айде рижавия да поема скиптъра и жезъла, че е "най-неопетнен", съгласно "кралските" традиции, в сравнение с брат си и баща си. :))
29
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъкмо мислех че ще се яде жито.
28
5
 
21
 
! Отговори
смешки преди 6 години
Злостни коментари от хора които нямат и капка мозък в главата си и избират за пореден път, човек който няма никаква история и поглед за бъдещето. Не се учудвам, избираме себеподобни. Мъжете му се възхищават, може би защото говори на техния език и връзва не повече от 3 изречения, а жените сигурно го харесват защото виждат в него това което не виждат в мъжете си. Каква ирония. Мъжете искат да приличат на него, а жените не го забелязват. Глупост до шия! А кралицата и монархията са киселото грозде:)
27
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Силно ме съмнява кралицата да успее види Англия извън ЕС
26
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
новината е, че сигурно са решили лично те да не излизат от ЕС и сега ще го съобщят на народа си
25
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОВА СА ИЗКУСТВЕНИ СТОЛЕТНИЦИ!!! ПРИ ТЯХ ВСЕКИ ДЕН СЛЕД 90 МОЖЕ ДА ЗНАЧИ СМЪРТ!!!ИМА ЕСТЕСТВЕНИ СТОЛЕТНИЦИ ТАКЪВ ИМ Е ГЕНА!! А ПРИ КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО СЕ ОПИТВАТ ДА СИ ДЪРЖАТ ЖИВИ ИЗКУСТВЕНО!
24
4
 
12
 
! Отговори
Ционис преди 6 години
Тая където я срещнем там ще я оставим, Нека после историята да ме съди, само подозирам, че който го направи ще бъде изучаван като световен герой след 200 години в училищата!
23
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе живи. Тия отдавна са зомбита, неживи, носферату, ливинг дет, таласъми, вампири живите мъртви, рептили. Събрали са персонала да решат на кой ще изпият кръвта.
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРИНЦ ФИЛИП Е НА 95 ВЕЧЕ ПОЧТИ НА 96ЕЛИЗАБЕТ 2 Е НА 91