Фараж прогнозира: Льо Пен - президент през 2022 г.

Европейският проект е обречен, смята британският националист
76
Фараж прогнозира: Льо Пен - президент през 2022 г.
Снимка: Reuters

Марин льо Пен, която претърпя поражение на президентските избори във Франция, може да получи реванш на изборите през 2022 г., заяви пред американската телевизия "Фокс нюз" вчера бившият лидер на Партия за независимост на Обединеното кралство Найджъл Фараж.

Според Фараж независимо от изхода на изборите, евроскептицизмът във Франция е постигнал значителен напредък.

"Смятам, че Марин льо Пен ще стане президент, просто това може да се случи през 2022 г.", каза той пред телевизията, цитиран от ТАСС.

"Ако преди две години бях казал, че Марин льо Пен ще се състезава на втория тур от френските президентски избори и вероятно ще получи около 40 процента от гласовете, нямаше да ми повярват", отбеляза Фараж и изрази надежда, че популярността на водачката на крайнодесния Национален фронт ще продължи да расте.

Британският политик изтъкна, че европейците неизбежно ще се разочароват от принципите и идеите, върху които се гради Европейския съюз.

"Европейският проект е обречен и Брекзит всъщност беше първата крачка по този път", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
13
 
! Отговори
Шш преди 6 години
*** трие проевропейски коментари. Жалко русофилче.
12
13
 
13
 
! Отговори
До - Анонимен 4 преди 6 години
Тези 10% който са гласували за Льо Пен,са си явно баш - Парижани (Франсета) А колко до по-големият процент който са гласували за макарон,предполагам се досещаш какво им е сирището(май-мун-ско)
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахахахагладна кокошка просо сънува.
10
5
 
12
 
! Отговори
бай ганю преди 6 години
До Анонименте самите британци не могат да изброят една шепа закони които Брюксел им налага в тяхна вреда до там стига грамотността имдиктаторите са на на изток не в брюкселискам някой разбирател да ми изброи погрешните наложени политики към британия от брюксел
9
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсоютно е прав човека ,ако европейкия проект остане и се реализира Англия ще остане на задна позиция, а човека толкова се бори за Великобритания, и няма да му е приятно от това че не е прав, затова се надява някой да съсипе ЕС за да има оправдание за своята глупост.
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е добре де Фурашке, да наистена успя да искараш Британците от ЕU! Но немога да разбера, защо се скри като чихуахуа а?
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех Фараш...Ще изнасяте революция...Първо си внесете китайци, ти влез в консервативната партия.Прекръстете я на дворцова интрига и забранете всички останали партии.
6
5
 
17
 
! Отговори
бай ганю преди 6 години
До Анонимена нека фараж обясни колко как и защо би било подобре без ЕС лесно е да излезеш пред публика да си чешеш езика с небивалици но да обясниш как ще функционира към по добро нещо го хвърля в кюпа с популисти средната класа и нагоре образовани британци не могат да го понасят повдига им се от него едва няколко милиона слабо мислещи неграмотни му се връзват на празнодумието и от това той извлича лични ползикакво прави и защо е още в европейския парламент не вярвайки в него?
5
15
 
20
 
! Отговори
бай ганю преди 6 години
лю пен както и фараж за пълното олицетворение на бай *** във френски и британски типпълния популизъм в който са изпаднали обслужва единственно тяхното лично пребиваване в политиката и не допринася с нищо положително за нито едната от двете страни чрез тях можем да преброим колко на брой слабомислещи британци и французи живеят на територията на страните импроекта ЕС се превърна в най доброто нещо но няколко милиона забравиха колко зле може да бъде без ЕС поддадени на лесна манипулация късогле
4
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фарадж прогнизира: Владимир Владимирович ще лежи до Владимир Илич в мавзолея през 2022 година. Английският д.ебил притежава пророческа дарба.
3
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СТИГА ПРИКАЗКИ!!!!!!!!! ЕС ДА ИЗХВЪРЛИ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ МОМЕНТАЛНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ОТ 1 ЯНУАРИ 2018-ТА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДА Я НЯМА В ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АКО МОЖЕ И ГЪРЦИЯ СЪЩО ДА СИ Я ВЗЕМАТ С ТЯХ!!!!!!!!!!!!
2
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТАЯ ПИКЛА ИМА САМО 10 ПРОЦЕНТА Е СПЕЧЕЛИЛА В ПАРИЖ!!!ПЪЛЕН ПРОВАЛ!!!!!!!!ФУРАЖ Е КРЪГЛА 0!
1
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещасна британска сви-ня