Фараж прогнозира: Льо Пен - президент през 2022 г.

Европейският проект е обречен, смята британският националист
76
Фараж прогнозира: Льо Пен - президент през 2022 г.
Снимка: Reuters

Марин льо Пен, която претърпя поражение на президентските избори във Франция, може да получи реванш на изборите през 2022 г., заяви пред американската телевизия "Фокс нюз" вчера бившият лидер на Партия за независимост на Обединеното кралство Найджъл Фараж.

Според Фараж независимо от изхода на изборите, евроскептицизмът във Франция е постигнал значителен напредък.

"Смятам, че Марин льо Пен ще стане президент, просто това може да се случи през 2022 г.", каза той пред телевизията, цитиран от ТАСС.

"Ако преди две години бях казал, че Марин льо Пен ще се състезава на втория тур от френските президентски избори и вероятно ще получи около 40 процента от гласовете, нямаше да ми повярват", отбеляза Фараж и изрази надежда, че популярността на водачката на крайнодесния Национален фронт ще продължи да расте.

Британският политик изтъкна, че европейците неизбежно ще се разочароват от принципите и идеите, върху които се гради Европейския съюз.

"Европейският проект е обречен и Брекзит всъщност беше първата крачка по този път", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Идва края на толерантността към роми и мюслета Индия и Турция ви зовът!!!
52
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно това предсказа Жириновски 2016 година,той каза: забравете за Ес до 2021-2022 година така и ще стана глобализма умира 2022 година !!!
51
2
 
2
 
! Отговори
42 преди 6 години
СМЯХ! ПРЕЗИДЕНТЪТ С БАБА СИ, Т.Е. СЪПРУГАТИ СИ. ДАВАТ ВЕЛИКОЛЕПЕН ПРИМЕР НА МЛАДИТЕ КАК БЕЛИТЕ В ЕВРОПА ДА СКЛЮЧВАТ ИЗВРАТЕНИ И НЕПРОДУКТИВНИ БРАКОВЕ. ДОСТОЙНО ЗА РОМАН НА МАРКИЗ ДЬО САД. ЛОШОТО Е, ЧЕ ТЕ ВЪЗПРИЕХА ПОГРЕШНО МАТЕРИАЛНИЯ ПРОСПЕРИТЕТ И СВОБОДАТА СИ В ТАЗИ ЧАСТ НА СВЕТА, ЗАЩОТО СЕ ПОВРЕДИ ДАЖЕ И ГЕНОФОНДА НА БЕЛИЯ ЧОВЕК, ЗАРАДИ ЕГОИЗМА НИ И ЛЕКОМИСЛИЕТО НИ.
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тва на снимката не е Фараж.Много факе новина.
49
0
 
4
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Гараж, а 2 копейки бонус кога? Сега как ще се изплащате на вашите вождове Путин и Тръмп? М? А?
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Люпен иска френска ислямска държава но да е извън ЕС както Фараж иска Великобритания. В 2022 г. Турция ще набъбне на 100-120 милиона и ще пусне нови "бежанци" към ЕС.
47
0
 
7
 
! Отговори
J преди 6 години
Тоя м ие ясен :-)
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фараж, я кажи кога UK ще се върне в ЕС?
45
5
 
9
 
! Отговори
Паметлив преди 6 години
До зубърОт миналото френско величие остава все по-малко и по-малко.Регионите един по-един се предават пред ислямското нашествие.Южна Франция си е направо загинала,а пап.ла.ч.та пълзи на север!Иначе едно време бяха голяма работа,дума да няма.
44
4
 
8
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Водят се едни люти битки между две алтернативи-ЕС да стане абсолютна кошара за европейското стадо или да се закрие!И дума не става за това,че има и друг вариант-ЕС да се запази като съюз,но от независими държави,които ще си имат собствени политики по болезнени за тях въпроси!Примерно,с какво право искат от всички да заселват мигранти????Що за дивотия?Ако някоя държава не ги иска,това какво пречи на останалите!Аман от това налагане на волята на Брюксел за щяло и нещяло!
43
7
 
8
 
! Отговори
зубър преди 6 години
До до Анонимен 43Мнооого *** ръсят глупости в нета! Франция е велика държава и заедно с Германия ще управляват Европа!!! Колкото и това да не се иска на миньона от Кремъл и *** му по света.
42
3
 
13
 
! Отговори
ЕС гето преди 6 години
Късно е и Франция става арабско гето, Англия пакистанско, България ромско, а Германия турско гето.
41
7
 
7
 
! Отговори
Съсел червен преди 6 години
До Анонимен 48Остави ги! Тъпите русофилски ***, освен да млънкат, друго не знаят.
40
3
 
4
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Льо Пен няма да е чак толкова стара през 2022г-54 годишна,обаче може да се случи нещо още по-интересно,кандидат да е племенницата и Марион Льо Пен,която тогава ще е на 31г!А тя е супер-парче!В сравнение с евр-ге***те ще блести!Е ако дотогава тара***ките не завладеят Франция окончателно благодарение на Макрон....
39
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Средната класа в Европа се стопява главоломно! Европейският съюз като обединение издиша и се пропуква и заради икономическите кризи, нарастващата безработица, напрежението с бежанската криза и невъзможност да се справи с терористичните актове. Европейският съюз е обречен.
38
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рано или късно Европа ще стане съюз на независими нации с независими валути!!!Неолибералите сами ще влязат в капана на собствените си лъжи продължаващи наред вече години!!Не може да затъваш,а да слагаш розовите очила и на всичко да казваш че е рози,а от чешмите текат мед и масло,а половината ти население да рови в кофите за смет и да е безработно!!Революциите тепърва предстоят и тежко и горко на лъжците,мамещи с нагласени избори и изборни резултати!!Рано или късно всичко ще излезе на бял свят!!
37
4
 
8
 
! Отговори
x преди 6 години
Фараж не е в час-до 2022 г. марин льо пен ще се сбабичоса-никой няма да я погледне-най-малко за президент -това са си 5-6- години
36
5
 
6
 
! Отговори
до Анонимен преди 6 години
Това е измислено в Москва--------Сериозно, тогава защо Франс 24 (английскатата версия на новинарската програма го излъчи?)Абе, вие наистина ли вярвате, че Макарона е политик????Е, тепърва ще се убедите в обратното!
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До упс...Това е измислено в Москва ,те освен да обиждат и да противопоставят хората ,друго не могат .А тази некрасива бабулка никога няма да стане президент .
34
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Платените путинисти отново надигнаха вой.