Путин поздрави Макрон, иска да преодолеят недоверието

Президентът на Русия готов за съвместна работа
102
Путин поздрави Макрон, иска да преодолеят недоверието
Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин поздрави Еманюел Макрон за избирането му за президент на Франция, съобщи пресслужбата на Кремъл, цитирана от БТА.

"Гражданите на Франция ви оказаха доверие да ръководите страната в сложен за Европа и цялата световна общност период", се посочва в поздравителната телеграма на руския президент.

"Нарастването на заплахата от тероризма и войнстващия екстремизъм е съпроводена от ескалация на локални конфликти и дестабилизиция на цели региони. В тези условия е особено важно да преодолеем взаимното недоверие и да обединим усилията си за осигуряване на международната стабилност и сигурност", посочва Путин.

Президентът на Русия потвърди също готовността си за "конструктивна съвместна работа по актуални въпроси на двустранния, регионалния и глобалния дневен ред, изразявайки увереност, че това отговаря на коренните интереси на народите на Русия и Франция".

Путин също така пожела на Макрон добро здраве, благополучие и успехи в отговорната дейност начело на държавата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди два дни един от форумните креттени питаше язвително "а сега Путин ще поздрави ли Макрон и т.н." плюс дежурните обиди. Е къде е тоя селтакк сега? Вижте се какво представлявате платена краварска изметтт.
75
5
 
3
 
! Отговори
Да анонимен 79 преди 6 години
А какъв парад ще има утре-е! Бас държа, че и ти, и останалите хомнодавы ще се наредите пред телевизорите, дано видите някой гаф! Утре ще видите много техника, но и Таманската и Кантемировската дивизии, които за 4-5 дни могат да наритат меките *** на натовците и да поспрат за почивка на Бискайския залив. Тези не знаят с кого си имат работа! А за джуджето - 1.70 не е съвсем дребен човек . по-висок е отБерлускони, от Саркози, от Напалионе Буонапарте, от Тамерлан, Чингис-хан, Александър Велики.
74
5
 
11
 
! Отговори
sofeto преди 6 години
"Путин поздрави Макрон, иска да преодолеят недоверието"Кагебейското шпионче се пробва като гараджийска бамбина на клиент. *** ако мине номера!
73
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путинчо пак си е наблъскал с ботокс лицето. Много иска да е млад, красив и висок.Голяма карикатура е тоя запартък.
72
5
 
7
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: св.св.Маркс и Енгелс (номер 71)Така е изглеждал Адолф Хитлер пред бункера си в Берлин близо до Райхсканцеларията в края на Втората Световна Война, когато връчва медали за защитата на Берлин на малки момченца. Има го на филм как потупва едно момченце по бузката и му се усмихва тъжно...
71
4
 
12
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
"Нарастването на заплахата от тероризма и войнстващия екстремизъм е съпроводена от ескалация на локални конфликти и дестабилизиция на цели региони."Ами недоверието ще бъде преодоляно тогава, когато самият Владимир Путин докаже, че има сериозни намерения да спре да ескалира локални конфликти и да дестабилизира региона на целия Европейски Съюз, каквото всъщност прави той самият!За това ние си имаме хубава българска поговорка: "Крадецът вика: "Дръжте крадеца!""
70
5
 
18
 
! Отговори
борис преди 6 години
Путин наля десетки милиони в кампанията на фашистката си метреса и през цялото време саботираше всички останали.Стигна се и до огромния гаф от последните дни с тъпашките хакерски атаки,които възмутиха всеки що годе нормален франциузин. Руснаците не разбраха, че всичките им азиатски гадо рии не вървят в Европа и само ще постигнат обратен ефект.Европа се оттърсва от проблемите с политическите кризи от последните години и оттук вече няма да има добри новини за путин,махалото тръгна в обратна посока
69
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То един парад ще е утрееее....След поредната гавра с френските избори само да парад ще им е.
68
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че аз по-розов парад от този на червения площад не знам...Розов, розов та чак червенее.
67
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До славянинславянин, това ли е вашия човек на снимката? Ами че той не мяза на нищо. Що токова му се кланяте все едно, че е господ? Сигурно ви е обещал че ще ви построи СССР-2, само че ви е излъгал много жестоко.
66
9
 
2
 
! Отговори
до 74 от славянин преди 6 години
Така е, по парадите са, но по военните, не по розовите като вашите!
65
15
 
3
 
! Отговори
до 71 от славянин преди 6 години
Многоходовите му комбинации си вървят с пълна сила - строи си газопроводите, строи си моста между Крим и материка, строи си новия космодрум в Сибир, трепе вашите ислямисти в Сирия, заменя си старите оръжия с нови, но не го прави на всеослушание, за да ви е ''по-интересно'', когато отново ви изненада отзад без лубрикант!
64
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 69 от славянинславянин, те твойте хора рашоблядките са по парадите, ама на последък нещо много се подплашиха от малките индиански брадвички и почнаха да си отменят единствените всенародни вакханалии и шабаши парадите.
63
8
 
1
 
! Отговори
до 69 от славянин преди 6 години
Най-добре си обуй прашките, вземи седембагреника в ръце и върви и почети атлантическата ''демокрация'' с един парад!
62
4
 
18
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
Ботокса нещо много оклюман ми се вижда на снимката.В последно време многоходовите му комбинации май хич ги няма...Остава и утре военно космическите му сили да се идънят отново насред Красная плосчадь...
61
5
 
17
 
! Отговори
Макрон преди 6 години
Уважаеми товариш Путин ,ти първо спри да правиш пакости в Украйна пък после ще работим заедно за световния мир !
60
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До славянинславянин, ей сега минах през берьозката, останал е само един флакон Бояришник, бягай да го вземеш че ще останеш съвсем на сухо, после ще ти засече мисълта и няма да можеш да защитаваш с нужния плам и революционен ентузиазъм Русия и Путин.
59
3
 
2
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Путин поздрави Макрон, иска да преодолеят недоверието--------Няма как да стане!В един от дебатите с МакАрона, Льо Пен каза:" Франция ще се управлява от жена това ще бъда или аз или Меркел!"
58
3
 
2
 
! Отговори
до 65 от славянин преди 6 години
Ами че тя си е пред разпад точно заради разплуването и от ядене, пиене, ср.не, извратеняване, почерняване, покафеняване и помюмюняване! А Макарончо още повече ще ускори процеса!
57
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До RalicaДоналд Кук му пpъднаха на оная работа. Ами я кажи ти какво стана с руския боен кораб Леман, как така един овцевоз успя да го потопи? Такова нещо световната история не помни. Но правя евала на руснаците за тяхната находчивост. Шойгу веднага е издал заповед всички руски бойни кораби да бъдат заменени със скотовози и овцевози. По големите кораби като Адмирал Кузя ще бъдат заменени със скотовози за едър рогат допитък, по дребните като Адмирал Григориевич с овцевози за дребен рогат ***