Ако Русия беше победена, руснаците щяха да изчезнат!

Путин за това каква съдба са готвели нацистите на руснаците
Обновена: 9 май 2017 14:08 | 9 май 2017 14:03, Елка Василева
325
Ако Русия беше победена, руснаците щяха да изчезнат!
Снимка: Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че евентуално поражение на Русия във Великата Отечествена война щеше да има за руската нация много по-страшни последици отколкото за народите на Европа. Руският лидер заяви това на тържествения прием в Кремъл по случай Деня на Победата, предаде ТАСС.

„Става дума за това, че ако нашата страна беше сполетяна от ужасна трагедия и ние като много страни в Европа бяхме претърпели поражение, нас щеше да ни очаква съвсем различна съдба от поробените страни от европейския континент. Ставало е дума не само за съществуването на нашата страна, ставало е дума за съществуването на самия наш народ като етнос“, заяви Путин.

Той каза, че подобна информация се съдържа в „документи на нацистката партия и фашистката държава, които и до момента се съхраняват в архивите“.

„Онези, които е нямало да бъдат използвани за робско производство, са подлежали или просто на физическо унищожение, или на преселване в труднодостъпни региони без каквато и да е инфраструктура и биха били обречени на постепенно измиране“, добави руският президент.

В тази връзка той призова винаги да се помнят „жертвите, които нашият народ принесе на олтара на победата“.

В края на речта си Путин благодари на ветераните, че са „съкрушили вероломния враг“ и са успели да сложат точката във войната срещу нацизма. След това той вдигна тост: „За победителите, за мира на нашата земя, за великата Русия!“ и пи заедно с присъстващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ставало е дума не само за съществуването на нашата страна, ставало е дума за съществуването на самия наш народ като етнос, заяви Путин."Не вярвайте нито дума на Путин, заяви Немцов /преди да го убият/
219
23
 
12
 
! Отговори
Илия - Варна преди 6 години
Всеки не особенно интелигентен човек предпочита да се крие зад прозвището Анонимен.Славяните са даденост,за разлика от неарденталците от Англия и по голяма част от нецивилизована западна Европа. Добре че гледаха от нас как се създава и управлява държава. За съжаление ние трябваше да спрем голямото турско нашествие в Европа, а това ни постави на дъното. Сега политиците ни им се продават за два сребърника.
218
14
 
25
 
! Отговори
Ха- ха- ха преди 6 години
До Илия - Варна"великия руски народ", "великата Руска армия".... Само едно велико русофилск зомби може така усърдно да лиже руски ***. Другите народи на СССР на страната на Хитлер ли се биеха?
217
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Илия - ВарнаАко не бяха "скапаните" англичани и американци Рашка Говняшка днес нямаше да я има а такива като теб щяха да пеят хвалебствия на "гениалния" Хитлер.
216
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да бе, то евреите и поляците не изчезнаха, та руснаците ли.
215
11
 
27
 
! Отговори
u4en до 248 ogny преди 6 години
Ние не сме славяни - набии си го в главата ! То бива . но от тази пропаганда сте изкукуригали ! СЛАВЯНИ е термин въведен още при Екатерина Велика за ордите идващи от монголските степи...синоним на ДИВАЦИ.
214
24
 
21
 
! Отговори
Илия - Варна преди 6 години
Не го харесвам, не му симпатизирам, но това което казва е напълно вярно.Слава на великия руски народ, който успява да се съхрани въпреки гадните си управници, напук на великите европейци, които винаги са точили зъби за огромните и теритирии, но са получавали само ритник отзад.Ако не беше великата Руска армия скапаните американци,англичани,французи и пр. щяха да козируват още с наведена глава на германските нацисти пред райхстага в Берлин.
213
18
 
15
 
! Отговори
Разбирачев преди 6 години
Ако Русия бе победена,България щеше да е победител.Македония и Тракия щяха да са наши а сърби и гърци да са ни роби. Еххх мечти! Нащи ръководители винаги са ни поставяли откъм еб..та страна на историята.Така е било така е и днес.Трябва да си бил голям наивник да повярваш че 70 милиона щурмбам фюреровци ще бият 50% от населението и 80% от ресурсите на света.Днес тамън влязохме в ЕС и основателите му един по един взеха да излизат. И НАТО е милраж.Преди чл. 5ти има чл.3-ти нали?Четете договора г-да
212
14
 
24
 
! Отговори
путларах акбар преди 6 години
Само Путин ще направи така руснаците да изчезнат..ха.ха.ха 2050г Русия ще е поредната мюсюлманска държава както показва демографска картинка..ха.ха.ха
211
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя неблагодарник поне да беше казал една добра дума за съюзниците Великобритания и САЩ, защото без тях *** щяха да дадат фира.
210
1
 
7
 
! Отговори
Циник до 251 преди 6 години
Jeder ist sein Schicksal Schmid! Всеки сам кове съдбатя си!
209
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До bolbovТоя, на когото се покланяш е избивал съветските народи с мниго по-голям успех от външните враговр умнико!
208
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** до 345Прав си!Но ми изтриха коментара.Нали имаше свобода на словото?А този коментар беше отговор към теб.Съвсем кратък и нецензурен.Лека вечер,повече няма какво да правя тук.Нито сега,нито в бъдеще.Просто няма бъдеще.Надявам се искрено да пишеш това което мислиш.Но като гледам как пишеш...И за другите се отнася.Даже и да псуваш трябва да е граматически издържано.Пак казвам-гражанско неподчинение!Друг изход няма!За жалост и народ няма.Сам да отида..Е,това е робският страх!Сам да отида!
207
25
 
11
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
Вярно е че народите на СССР са положили максимални усилия и жертвоготовност да победят нацизма но без един Велик Държавник едва ли щяха да постигнат тази победа.Всички знаят името на този държавник но сякаш умишлено не го споменават.Поклон Йосиф Сталин аз дължа моя живот и на Вас!
206
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че какво общо имаме ние със "склавяните"? Ние сме БЪЛГАРИ.
205
25
 
14
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Нацистката пропаганда е тиражирала лозунга: "Славяните - тор на германската нация". Но който е тръгнал да воюва с Русия не е спечелил. А и с нас също.
204
1
 
8
 
! Отговори
Циник до 345 преди 6 години
Успехи...и за останалото си прав!Как ми се искаше за този повече от четвърт век - поне мъъъничко - да заприличаме на Швейцария...но не би!
203
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦиникИ ти също.Здраве на теб и цялото семейство.Искрено ти го пожелавам.Да се джавкаме без да се познаваме е супер тъпо.Поне аз така мисля.Приятна вечер на теб и на всички във форума!
202
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До u4enСмеееех,САЩ и Великобритания наредили Русия на страната на победителите.Затова ли САЩ И Великобритания са отлагали откриването на втория фронт до последно и са се намесили от немай къде само и само Сталин да не превземе Европа сам? А иначе те американците едни войници,леле мале и ВСВ и особено през ПСВ.
201
16
 
29
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Този е чел историята редакт. от Съв.съюз и кгб! Русия трябва ежедневно да благодари на САЩ и Великобритания . че ги наредиха на страната на победителите ! А при победа на Хитлер руснаците щяха да бъдат върнати зад Урал в монголските степи !