Ако Русия беше победена, руснаците щяха да изчезнат!

Путин за това каква съдба са готвели нацистите на руснаците
Обновена: 9 май 2017 14:08 | 9 май 2017 14:03, Елка Василева
325
Ако Русия беше победена, руснаците щяха да изчезнат!
Снимка: Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че евентуално поражение на Русия във Великата Отечествена война щеше да има за руската нация много по-страшни последици отколкото за народите на Европа. Руският лидер заяви това на тържествения прием в Кремъл по случай Деня на Победата, предаде ТАСС.

„Става дума за това, че ако нашата страна беше сполетяна от ужасна трагедия и ние като много страни в Европа бяхме претърпели поражение, нас щеше да ни очаква съвсем различна съдба от поробените страни от европейския континент. Ставало е дума не само за съществуването на нашата страна, ставало е дума за съществуването на самия наш народ като етнос“, заяви Путин.

Той каза, че подобна информация се съдържа в „документи на нацистката партия и фашистката държава, които и до момента се съхраняват в архивите“.

„Онези, които е нямало да бъдат използвани за робско производство, са подлежали или просто на физическо унищожение, или на преселване в труднодостъпни региони без каквато и да е инфраструктура и биха били обречени на постепенно измиране“, добави руският президент.

В тази връзка той призова винаги да се помнят „жертвите, които нашият народ принесе на олтара на победата“.

В края на речта си Путин благодари на ветераните, че са „съкрушили вероломния враг“ и са успели да сложат точката във войната срещу нацизма. След това той вдигна тост: „За победителите, за мира на нашата земя, за великата Русия!“ и пи заедно с присъстващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ако България не беше паднала под турско, сега щеше да владее целия свят!" ---> Новото заглавие!
199
7
 
22
 
! Отговори
Циник до 238 преди 6 години
Налага се да сменя "стила"*** маай *** по улиците на комунистическа мутроландия...и вярвай ако щеш и във феята на зъбките!Неумен си!Приеми го - няма да се мъчиш!:-)
198
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Германците не искаха да плащат на "Газпром" газа и нефта и затова започнаха войната. Все още воюват с Газпром и все за руския газ говорят.
197
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До luckyman"Нищо не си разбрал прятел, прочети за Рудолф Хес и връзките му с Двора! После малко за събитията около 1939г. и т.н."Рудолф Хес, сигурно го знаеш само като име или защото някак съчетанието на звуци при изговарене на името ти звучи интересно. (??? Кой знае...) Много знам за Рудолф Хес и не знам за какви апокрифи или пропаганди говориш, защото като се сетя за Рудолф Хес, няма нищо, което да ми каже, че съм "в грешка".
196
3
 
3
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Така че, не бързай с изводите!:-) остани си със здраве!
195
8
 
13
 
! Отговори
Циник до 230 преди 6 години
Надали...от 89 съм в Германия...връщам се да се видя с брат ми - нашите си отидоха!Аз създадох за семейството си нова "екзистенция"...аз работя като инструменталчик във фирма със 128 годишна история... субконтрактор...на Рено, Ауди, Порше, Ситроен, Еърбъс, Метабо....и много други...клонове в Южна Корея, Франция, Китай, и Мексико...съпругата ми промовира тук, и защити докторат....в близкия приятелски кръг - се шегуват, че могат да отворят болница ..макарче са dr.rer.nat....химици..банкери..архитекти
194
4
 
3
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
До АнонименНищо не си разбрал прятел, прочети за Рудолф Хес и връзките му с Двора! После малко за събитията около 1939г. и т.н.
193
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** до 212Завърших медицина през 1987 г.Тогава това беше гаранция за интелект.Никой обаче не го приемаше за даденост.Затова и учехме.Имам 5 г. специализация "хирургия" и 3 г. "травматология".След това няма и ден в който да не съм учил!Но полза нямаше.В такавадържава учението не е гарант.Може би ще кажеш че не съм бил добър хирург?Е,това го решават само пациентите а не такива като теб.Надявам се искренно да не те срещна професионално!Просто пожелание както за теб така и за всички във форума
192
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"До Анонимен Само, защото в един момент се е помислил за по-голям от "началника" си... ...напада ВБ, тогава там се извършва тих преврат и се обръщат срещу него...."Ако приемем, че с ВБ си искал да кажеш Великобритания, това затвърждава тезата, че явно не си си пил хапчетата. Защото "ВБ" обявяват война на Германия, на 3 Септември 1939. Великобритания "напада" Германия, а не обратното. Да беше си мълчал, нямаше толкова да ти се смеят.
191
3
 
7
 
! Отговори
Циник до 223 преди 6 години
Всъщност не е съвсем ясно , кой точно финансира предизборната къмпания на Фюрера. За първи път в Европа - се провежда такава, с такъв мащаб! Тисен & Круп не са ли евреи? Или бъркам някъде? Официалната история твърди,че Хитлер е станал антисемит по политическите вечеринки след загубата на Германия в ПСВ. Но истинските причини - си ги знае само фюрера! И един Хенри Форд е убеден антисемит....всъщност такива са маса известни личности! Не се ангажирам да кажа - прави ли са, или не.
190
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Забравихте ли американските бомби над София и Белград???"А забравихте ли руските бомби над Варна и Балчик?
189
4
 
3
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
До АнонименСамо, защото в един момент се е помислил за по-голям от "началника" си... ...напада ВБ, тогава там се извършва тих преврат и се обръщат срещу него....
188
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БАБА БУНА"ЕДНА ВЪВ ВТОРАТА ФАЗА,40000 СА ЗАГИНАЛИТЕ,ЗАЩО НЕ ПОЧИТАМЕ ДЕНЯ НА ПОБЕДАТА 9 МАЙ,АКО НЕ БЯХА СТАЛИН И ВОРОШИЛОВ И ВАСИЛ КОЛАРОВ НА ПАРИЖКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ,ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Я НЯМА,ГЪРЦИЯ ДО ПЛОВДИВ,,СЪРБИЯ ДО СОФИЯ,ЗАЩО МЪЛЧИТЕ БЕ ГОСПОДА ПОЛОТИЦИ"Защото благодарение на Русия и комунистите и Народния съд, б...ЪЛГАРИЯ не само е обявена за страна изгубила войната, а на всичкото отгоре без причина убива интелигенцията си и голяма част от цвета на нацията си.
187
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До luckyman"Планът баче не е на нацистите, те са само изпълнители... Планът е на Ротшилд и пдопечните му масонски ложи..."И ти нещо не си си пил хапчетата. Именно въпросните за които говориш събарят Хитлер във войната, понеже Хитлер удря тояги върху банките на Ротшилд. Страните победителки пируват и взимат твърде много, повече от нормалното. И банките събарят Германия тотално. Но Хитлер създава собствени пари и забранява банки освен националната. Заводите започвват плащания със сертификати.
186
24
 
14
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 6 години
НИЕ СМЕ УЧАСТНИЦИ ВЪВ ВОЙНАТА С 200000 ВОЙНИЦИ,ТРИ АРМИИ,ЕДНА ВЪВ ВТОРАТА ФАЗА,40000 СА ЗАГИНАЛИТЕ,ЗАЩО НЕ ПОЧИТАМЕ ДЕНЯ НА ПОБЕДАТА 9 МАЙ,АКО НЕ БЯХА СТАЛИН И ВОРОШИЛОВ И ВАСИЛ КОЛАРОВ НА ПАРИЖКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ,ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Я НЯМА,ГЪРЦИЯ ДО ПЛОВДИВ,,СЪРБИЯ ДО СОФИЯ,ЗАЩО МЪЛЧИТЕ БЕ ГОСПОДА ПОЛОТИЦИ,НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ ИСТОРИЯТА,АМИ САМО СВОИТЕ ЗАПЛАТИ,СРАМОТА.НАЛИ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ,НАЛИ ЩЯХТЕ ДА КАЗВАТЕ ИСТИНАТА,ТО ВИЕ КРИЕТЕ СЕБЕ СИ ОТ ИСТОРИЯТА,СТИГА ГЛУПОСТИ И ИЗМАМИ.ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ,
185
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин обърна отново палачинката. Насъскването към САЩ сега отново се насочва към Европа !Кибер-атаките са показател за това.
184
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Русия беше победена, щеше да е с 30 млн. повече население - т.е. с това което стана жертва на Сталин !
183
5
 
12
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
Планът баче не е на нацистите, те са само изпълнители... Планът е на Ротшилд и пдопечните му масонски ложи...
182
22
 
17
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 6 години
РУСИЯ ЩЕ ЖИВЕЕ ЗАЩОТО СА НАРОД , А НЕ ***.НИЕ ИЗЧЕЗВАМЕ ЗАЩОТО НЕ УВАЖАВАМЕ СЕБЕ СИ И РУСИЯ,КОЯТО НИ ДАДЕ СВОБОДА.
181
10
 
13
 
! Отговори
Циник до 212 преди 6 години
В едно поне май се убеди - не съм точно....не разбрах какъв ме изкара...автоцензурата изтри ключови думички от коментара ти! А колко сте били на супер ниво - намирисва на чисто самохвалство ....кой знае - може и да сте били - не ви познавам! Откога лекар е гаранция за интелект?Всъщност разбирам те - човърка те червейчето на съмнението, че нямаш срещу себе си зидаро-мазач! Налага ми се да се нагаждам на честата липса на ниво , на тукашната аудитория! Те така!