Тръмп уволнил Коми, защото не си вършел работата

Президентът на САЩ доволен от срещата си с Лавров
10 май 2017 20:05, Красимир Ангелов
14
Тръмп уволнил Коми, защото не си вършел работата
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е уволнил директора на ФБР Джеймс Коми, защото не е вършел добра работа, предаде Ройтерс.

Още по темата
"Много просто е, не вършеше добра работа. Не вършеше добра работа", каза Тръмп пред репортери в Овалния кабинет по време на кратка фотосесия от срещата му с бившия американски държавен секретар Хенри Кисинджър. Тръмп обаче отказа да отговори на други въпроси за уволнението, което изуми Вашингтон.

В няколко туита преди това президентът каза, че и демократите и републиканците ще му благодарят заради това, че е решил да уволни Коми, предаде Асошиейтед прес.

Внезапното уволнение на директора на ФБР повдигна въпроса за бъдещето на разследването за евентуални връзки на предизборната кампания на Тръмп с Русия. Незабавно се породиха и подозрения за задкулисен опит да се осуети разследването, хвърлящо петно върху името на новата администрация още от самото й начало.

Същевременно Доналд Тръмп заяви още, че е останал доволен от днешната среща в Белия дом с руския външен министър Сергей Лавров, предаде ТАСС.

"Имахме много, много добра среща", каза Тръмп пред журналисти. Той бе категоричен, че трябва да спрат ужасните убийства в Сирия. "Всички работим за тази цел. Мисля, че постигнахме напредък", добави той.

Срещата между двамата продължи около 40 минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмпи подменя изгорелите бушони за да не му се запали инсталацията
4
2
 
3
 
! Отговори
за 6... преди 6 години
Тръмп , пак ше ви изчепрасти ......ТИ САМО ГЛЕДАЙ СЕИР !АМА , ИНАЧЕ ---НАЛИ ВИ Е "ПРИЯТЕЛ" НА КРЕМЛЬОВСКИТЕ ДЖУДЖЕТА.....ХА,ХА,ХААААААА.......??!Апропо , кво сана с ...."ПРО-Тръмп ОБЩЕСТВОТО"
3
1
 
6
 
! Отговори
11 преди 6 години
10 коментара - 5 ги няма, браво. А кретеноида с руските *** си стои, без да знаете, че такива няма. Браво на Тръмп, че уволнява идиотоидите, които го заблуждават.
2
10
 
3
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 6 години
КАК СТАНА ТАКА.....че след ракетния удар.....Лаврата отиде..... НА КРАКА , ПРИ ТРЪМП...!!??ЯВНО РУСКИТЕ ***, РАЗБИРАТ САМО ОТ СИЛЕН УДАР "У ГЛАВИ"...../..уволнението на Коми е за парлама.../
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2: Заформя се ФДС - Федерална Джамахирия Сирия !