Навални се върна в Русия: Протестирайте!

През април нападател лисна в очите му дезинфекционен разтвор
12 май 2017 08:15,
56
Навални се върна в Русия: Протестирайте!
Кадър: YouTube

Руският опозиционен лидер Алексей Навални се завърна в родината си след очна операция в Испания, за да бъде отстранено увреждане, получено при улично нападение, предаде Асошиейтед прес.

Навални беше с тежко химическо изгаряне на дясното си око, след като уличен нападател плисна в лицето му силен дезинфекционен разтвор миналия месец.

Още по темата

Привърженици на опозиционера веднага заявиха, че нападателят, който успя да избяга, е проправителствен активист. Полицията така и не успя да го залови.

Във видеообръщение към своите поддръжници Навални ги призовава да участват в протестни митинги срещу корупцията идния месец, като добавя, че са планирани такива акции в 147 руски града.

Опозиционният блогър, който основа свое политическо движение, възнамерява да се кандидатира за президент на Русия в изборите догодина.

След очната операция в клиника в Барселона докторите очакват зрението с увреденото око на Навални да се възстанови до няколко месеца.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бъдещата,, Сакрална жертва ,,на,, злият Путин,,
22
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навмални от фамилията Залкинд . Розалия Залкиндд-Землячка и тя от тоз прочут болшевишко - юд.ейски род . От сой опозиционера, от кървав сой.
21
11
 
4
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Навални е достоен лидер на руската опозиция и кандидат за президент, ученик и последовател на великия Елцин с отлична алкохолна подготовка на професионално ниво, отличен с престижното звание "Горький пропойца" за успехите си. В момента единствения подготвен на добро ниво политик в управлението е Валентина Матвиенко, изестна като "Валя Стакан" за успехите си в алкохолната подготовка.
20
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нахални.
19
4
 
14
 
! Отговори
д-р преди 6 години
Вече досаждате с този Навални!
18
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-скоро Макрон или дори Плевнелиев ще стане президент на Русия отколкото тази шушумига. Този ще спечели срещу Путин в знойното кукуво лято на 31-ви февруари, по време на крушобера от върбовите масиви в Антарктида.
17
4
 
16
 
! Отговори
Иво Минджев преди 6 години
Президент на Русия!!!??? Според вас човек с такава продажна физиономия може ли да бъде президент на каквото и да било?! Камо ли пък на Русия. Може ли тоя *** да е конкуренция и алтернатива на Путин? Ахахахахаха, стига хуморески че ще се пукна от смях. Тоя лакей става само за сорошшки клакьор, какъвто всъщност си е, да си лае и джафка там по сайтчетата и кабеларките и да прибира грантовете и сребърниците.
16
9
 
20
 
! Отговори
Навални преди 6 години
Агентите на Шоррош сме готови да загубим зрението си срещу 30 шекела. "Я сум мале питбул - ТЕРИЕЕЕР"
15
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво лошо виждаш в това ние да сме неолиберално -демократични и да се въртим около богатите страни, които няма да ни и оставят бедни и гладни?? Г-н Василев, неолиберализма вече в световен мащаб масово се отрича, защото виждаме до къде ни доведе. Неговото развитие клони към първоначален фашизъм и няма нищо общо с демокрацията. Вие направо призовавате да бъдем роби на манополите и запада. Опомнете се и се образовайте.
14
2
 
13
 
! Отговори
лошо преди 6 години
До ВасилевЗащо трябва да се въртим около някой и той да ни подхвърля кокали?докога с това робско мислене?това ни съсипва....
13
9
 
13
 
! Отговори
да преди 6 години
До ВасилевА у нас не искаме ли същото?в Русия има повече демокрация отколкото в много западни държави и Навални е пример за това.
12
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що за простотии пишете господа. По данни от няколко източника /официални и Левада център/, одобрението на Путин в Русия минава 80%. За Навални ще гласуват около 8-10%. 35% от руснаците не са чували дори името му. В Русия е ясно,че Навални изпълнява задачи на запада и като помнят анархията по времето на Елцин не искат втора такава. И защо не се запитате този възпитаник на САЩ откъде получава големите суми, с които се бори против корупцията?
11
9
 
23
 
! Отговори
тук преди 6 години
В Русия знаят как да се оправят с предателите,проблема е че у нас те са на власт и съсипаха България за 28 години.
10
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко трябва да си храбър или може би глупав, за да се изправиш срещу кървавата империя на едно злобно джудже! Навални заслужава уважение за това, въпреки че знае какво се е случило с такива, като него!
9
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Полицията не успяла да го залови!"То е сниман на видео и се казва Александър Петрунко, това му е втори такъв акт, част е от организацията SERB, която върши някои от мокрите поръчки на управляващите.
8
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как да заловят нападателя, след като полицаите са го пратили?! А на нещастните русофили им казвам, че Шутян няма да е президент след 2018, Навални ще поведе руския народ към възход, колкото и да не ви харесва. А Жужин ще го бесят.
7
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВасилевТъй тъй, а в краварника ги намират прегърнали възглавницата и вирнали краката ти какво окаваш да им носят локум ли няма демокрация никъде.
6
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да разбера, защо има протестиращи в 130 града срещу бог путин, след като 130% от руснаците боготворят своя идол ( 30% са неродените още русначета). Тези 0,000001% са американци с уша.нки, няма начин просто, дошли в русия да печелят рубли и да протестират срещу най великия и интелигентен лидер на всички времена.
5
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приканва за протести, но има проблем. Участвалите ученици в предишните, организирани от него улични протести, са със спрени от родителите джобни пари.
4
12
 
16
 
! Отговори
дон Балкон преди 6 години
До пета колонаТоя е като нашия Босия, но го подплатяват яко с пачки. Все пак целта е Русия, не България.