Пак търсят мигранти за побой в берлинското метро, пак от Югоизточна Европа

Мъжете са около 20-годишни, замерили двойка с бутилка бира
12 май 2017 19:30, Мария Захариева
119
Пак търсят мигранти за побой в берлинското метро, пак от Югоизточна Европа
Снимка: архив, Reuters

Берлинската полиция публикува снимки на двама мъже между 17 и 20 г., които са издирвани за брутален побой над пътници в метрото. Според описанието мъжете са от Югоизточна Европа и са около 20-годишни.

На 4 март към 4 сутринта те се сдърпали с 33-годишен пътник и неговата приятелка на станцията "Мерингдам". Без никаква явна причина те изведнъж се нахвърлили върху мъжа и започнали да го удрят в лицето, докато той панал на земята, след което го ритали многократно в главата.

Пътници от влак, който тъкмо пристигнал на станцията, видели побоя и издърпали жертвата и придружителката му в един от вагоните.

Побойниците обаче успели да се качат в друг вагон и на следващата спирка се прехвърлили при обления в кръв мъж, като се опитали да го извлекат навън, пише "24 часа".

Хора във вагона се притекли пак на помощ. Нападателите замерили двойката с бутилка бира и ранили жената. Опитали се да й издърпат чантата, но не успели. Тя е леко ранена, а приятелят й е настанен в болница в тежко състояние.

Полицията издирва нападателите със снимки, снети от видеокамера в метрото.

През октомври миналата година 26-годишният Светослав Стойков нападна жена в берлинското метро. Мъжът, родом от Добрич, бе с богато криминално минало.

На разпространен от полицията в Берлин запис се виждаше как млад мъж блъска в гръб без причина момиче по стълбите.

Жената се размина със счупена ръка, но инцидентът предизвика вълна от недоволство срещу мигрантите в Германия.


119
Още по темата: ГерманияМетроБерлин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
франко фере преди 3 години
Нека там да си стоят .
44
0
 
0
 
! Отговори
ODESSA преди 3 години
На кон не можеш да обиколил чарли, поради чисто географски причини. Коня ще се удави а ти ще крещиш на мама да те извади щото си се напишкал.
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заеви го този Алтай и сармато-аланските глупости. Да, българите са били за там известно време, но не там са се научили да градят крепости и градове, не ли? На тази територия, ЕДИНТВЕНИТЕ монументални градежи от ранното средновековие и преди това са оставени о гърци и българи, безспорно е кои от кого!
42
2
 
4
 
! Отговори
ODESSA преди 3 години
Българите идваме от Алтай. И не сме монголоиди, а хуни. Племето разбило златната орда.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ODESSA

Ма не му се притеснявай толкова, прадедите ни са я обиколили няколко пъти на коне и навсякъде са оставили цивилизация, които, трябва да признаем, понастоящем имат доста интересни евразийски изражения. Само не мога да рАзбера-рушняк ли го раздаваш, укр ли, що ли?
40
2
 
0
 
! Отговори
ODESSA преди 3 години
ODESSA

Вярно, изключително съм неграмотен във много ,области. Във твоята се ходи със противогаз. Обиколил съм планетата 4 пъти със кораб
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен

Напълно сте прав, не се пише, а има куп неща, които чуждите историографии приемат за доказани факти, а не чакат Кремълза да им позволи.Например, приемат хората, че началото на българската държавност датира от 632-35г., а не 681г. Немци, французи разделят исторически БГ на 3 етапа - БГ-Ханство-до княз Борис, а след това останалите 3 БГ-империи-царства. И куп други неща, но те разполарат и с доста средновековни ръкописи, до които ние нямаме достъп, в т.ч и папските архиви.
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ODESSA

За да не се излагаш, не се произнасяй по въпроси, по които нито си специалист, нито си чел много в тази област. Съветва те лице, което НЕ е русофоб.
37
0
 
0
 
! Отговори
ODESSA преди 3 години
Руснаците, няма за какво да ги ядосваш. По стар викингски обичай, чакат говедо то да си хвърля отгоре.
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
74,
Има разлика между митове, легенди и писмени исторически извори. Ако един факт се описва в поне няколко стари писмени извора, това в цял свят се приема като научен аргумент. Освен това, руини, а също и запазени сгради от онова време потвърждават тези факти. Потърси материали по тази тема, има много. Друг е въпросът, че за тези неща не се пише в учебниците ни по история, за да не ядосаме руснаците. Те имат своя политика по тези въпроси.
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понастоящем вече е установено с ДНК-анализи, че след палеолита основните племена, които, така да секаже, са разпръснали семето си по света и от тах са се пръкнали останалите етнически общности са 5-6. Та, едно от тях е било българското, както и да се е наричало преди. Това не значи, разбира се, че сме хванали бога за ...., но задължава да знаем мястото си и приносът в историята на човечеството и да се гордеем с нея.
34
0
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 58 преди 3 години
Волжки българи са изградили московския Кремъл, по подобие на Кремъл, какъвто е имало в Биляр. След като Иван Грозни превзема този град, той е наредил да бъдат сринати много градежи, включително и тамошния Кремъл, за да няма друг, освен московския. За всичко това има писмени извори, включително и от чужди пътешественици.
Биляр е имал около 100 000 жители, а мощта на тамошните българи се е дължала на това, че са контролирали важни търговски пътища, а също и търговията със сребро в цяла Европа.
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен

Потърси материали за град Биляр - една от столиците на волжките българи. След рухването на Римската империя и западането на град Рим, от 4-5-и до 12-13-и век, трите най-големи градове в Стария свят са били Багдад, Константинопол и Биляр.
Вярно е и това, че за известно време една от столиците на дунавските българи е била по-голяма от Константинопол. По градежните камъни на Плиска и Биляр са издълбани едни и същи знаци, има някои общи черти и в градоустройството им.
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що за българин би казал, че народът му е от пом..ри и мерз..ци (чета по-долу), ами нали по този начин обижда баща си, баща му, и т.н. до праотците си, които са го създали по веригата през столетията до сега, та да може да пръска жлъч срещу тези, без които нямаше да го има и него?!
31
0
 
0
 
! Отговори
ODESSA преди 3 години
Я го кажи това насред Казан.
30
1
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 63 преди 3 години
През 80-те години наша делегация от дейци на културата и науката е посетила Индия, сред тях е бил и един мой преподавател. Там, в един от посетените храмове им показали текстове, издълбани върху големи каменни плочи и им казали, че тепърва ще ги разчитат - не знам на какъв език са били. Но от малкото, което вече били обработили, ставало ясно, че там се съдържат и сведения за българите отпреди хиляди години.
Не знам дали има други новини за тези текстове.
29
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От описаните действия на нападателите може да се съди за етноса им.
У нас техните братя са концентрирани в Столипиново, Шекер махала и други подобни.
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пак трябва да отбележим, че ако един народ, който целият свят по това време нарича Българи, в тези времена е можел просто да се установи на дадено място, да изгради каменни градове за 10-20 години от нищото, та, вероятно тези хора са имали зад гърба си опит в такива начинания, демек да строят замици и къщи на територия по-голяма от Константинопол, каквато е Плиска. По моя скромна преценка, от юрта и замлянка до каменен град с водопроводи и канализации трябват поне 200-300г. Но какво ли знам аз?!
27
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
но месо, а вторите - растителна храна. Освен това са били страховити войни. Арабски автори пишат, че един българин в бой се равнява на 10 бойци. Ние сме били и сме уникално племе, едно е сигурно - по времето, когато българите са поставяли основите на съвременната човешка цвилизаци, дедите на долу-пишештите туркофилистични индивиди са били.…......., ами, едва ли някой знае къде са били и откъде са се пръкнали Най-вероятно са някакво бг-разклонение с много арабски смесици. Но все
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съдейки по снимката, разпространена в немските издания и крещящите индийски черти на двете лица, съвсем спокойно мога да кажа, че извършителите са обект на закрила от БХК и фондациите на чичко Сорос. Вие знаете кой етнос визирам.