Пхенян: Балистичната ни ракета летя 787 км, Ким я гледал

Севернокорейският лидер отново размаха пръст на САЩ
15 май 2017 08:00,
92
Пхенян: Балистичната ни ракета летя 787 км, Ким я гледал
Снимка: Reuters

Северна Корея едва днес заяви, че вчера успешно е извършила изпитание на нова балистична ракета със среден-голям обсег, способна да носи тежък ядрен заряд, предадоха световните агенции, като се позоваха на Корейската централна телеграфна агенция (КЦТА).

Изстрелването е било извършено под ръководството на севернокорейския лидер Ким Чен Ун. То е било осъществено по такъв начин, че да не бъде застрашена сигурността на съседните държави.

Още по темата

Ракетата е прелетяла 787 км и е достигнала височина от 2111,5 км, заяви КЦТА.

"Пробното изстрелване имаше за цел да провери тактическите и технологичните особености на балистична ракета от нов тип, способна да носи голям тежък ядрен заряд", заяви КЦТА.

Според нея Ким е обвинил Вашингтон, че "сплашва" страните, които "нямат ядрени оръжия", и е предупредил САЩ да не подценяват факта, че са в обсега на Северна Корея за нанасяне на удар.

"Ако САЩ непохватно се опитват да предизвикат КНДР, те няма да избегнат най-голямата катастрофа в историята", заявил севернокорейският лидер.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълни откачалки! САЩ навремето не спечелиха войната с Корея( не знам и каква война са печелили великите досега) , и сега няма да спечелят
52
0
 
0
 
! Отговори
До Анонимен 61-II преди 6 години
..като любимия на всички неграмотни льольовци "Кузнецов" (пушел, когато горял тежък мазут!), "Москва", "Петр Великий", крайцерите тип "Лидер" и се стигне до "джобните"катери, с 800 т водоизместване, дето ги правят в едно градче в Татарстан. "Циркон" отива на конвейра догодина и веднага застъпва на служба. САЩ жестоко изостават! Самолетоносачите им ще станат плаващи казина и ще печатат много долари натуристическата индустрия. Четете Natnl. Interest, Jane's! Четете, то сляпото окато прави!
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 61САЩ не са въвели лазерно оръжие и скоро няма да имат такова, не говоря за леко, насочено срещу зрението наа отделния боец. Чети повече, да видиш обективните трудности пред въвеждането на такова оръжие, като се започне от енергията, необходима за всеки "изстрел" и стигнем до метеорологическите условия. В момента в Пентагона си скубят косите, как в бъдеще да противодействат на руския хиперзвуков "Циркон", който може да бъде изнесен напред с ракети, самолети, подводници, тежки кораби
50
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 76Леле-е! Ами ако докарат 1000 ядрени подводници и 100 самолетоносача? Ти, мурджо, знаеш ли количествата от тези артикули, с които разполагат Щатите? И какво мислиш, ще се ограничи ли всичко до там, да бъде смазана КНДР с ядрено оръжие? Хайде, *** да си поиграйкаш на виртуална война!
49
0
 
3
 
! Отговори
Бай Колю преди 6 години
Тия ще треснат Луната следващия път..
48
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отделно САЩ имат разположени самолетоносачи , ядрени подводници и кораби готови също да засекат и стрелят по ракети от СК. В Япония и ЮК има ракетен щит на САЩ също готов да стреля по блестични ракети. Това е само некви проценти от американската армия ? Ако докарат още 100 ядрени подводници и 10 самолетоносача ? Как точно СК със 10-15 не до дялани ракети , ще успее ? Ти нормален ли си къв си.
47
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 67Космическото оръжие го има качено в Интернет, както и изтрелването му към орбитата. Второ САЩ , не е русия да напада ей така всеки, когато реши.Без зелена светлина от ЮК и Япония , няма да нанесат удар , защото те също трябва да са готови за реакция. ТИ май гледаш много филми ? Това е политика , да не ти е бой в квартала.
46
2
 
3
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 6 години
Ракетата паднала ня 90 километра от Владивосток. Ким Ун обстрелва *** Ин.
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Експерт НА РУСКАТА САТАНА ИМА 6 ЛОВУШКИ КОЙТО СЕ ДВИЖАТ КАТО ИСТИНСКИ С СКОРОСТА НА ДРУГИТЕ КАТО СИ МЕНЯТ ДВИЖЕНИЯТА В ОРБИТА ТЕ СЕ ДВИЖАТ 3-4 МИНУТИ КАТО ЦЕЛТА ИМ Е ДА ЗАБЛУДЯТ РАДАРИТЕ И ВРЕМЕ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ДВИЖЕНИЕТО И ДРУГО ЗА ВСЯКА ГЛАВА СЕ ИЗСТРЕЛВАТ 2 ПРОТИВОРАКЕТИ МОЖЕ ДА СМЕТНЕШ КАКВО ТРЯБВА И ДРУГО ЛЕСНО Е КОГАТО СЕ ДВИЖАТ ПО ТРАЕКТОРИЯ АКО Я СМЕНЯВАТ ГЛЕДАЙ КЛИПОВЕ ЗА ...
44
5
 
4
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
До Боби. Знам че е в челната десетка. Показваш завидни познания във военното дело. Браво. Но факт е че до 20 години максимум Китай ще е номер едно във всяко отношение. А Европа е предала богу дух. Един спец по социология много добре каза че Европа е свършила още през ВСВ а ЕС е просто опит да се забави процеса. Всъщност ще го ускори по мое скромно мнение.
43
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен61 ТОВА ОТ ХОЛИВУД ЛИ ГО ВИДЯ НЕ ГОВОРИ И ПИШИ ФАНТАСМАГОРИЙ ДО СЕГА САЩ АКО СА СИГУРНИ ЧЕ НЯМА ДА СТАНАТ РАДИОАКТИВЕН ОБЛАК ДА СА УДАРИЛИ ТЕ УДРЯТ ДЪРЖАВИ КАТО ЛИБИЯ ИРАК ИТ.Н И ДРУГО КАДАФИ АКО НЕ БЕШЕ СЕ ПОДЛЪГАЛ ПО ФРАНЦИЯ И НЕ УНИЩОЖИ ОРЪЖИЯТА ЗА МАСОВО ПОРАЗЯВАНЕ БЕШЕ ДА Е ЖИВ САЩ ЩЕ ЛАЯТ И ЩЕ КЛЕКНАТ УЧЕН ЕДНА ЯДРЕН ЗАРЯД ДА ГРЪМНЕ ДО АТОМНА ЦЕНТРАЛА НА САЩ Е ДОСТАТЪЧНО 100ГОД ДА Е БУНИЩЕ ГЛЕДАЙ СИ ХОЛИВУД САМО КОЗЯЦИТЕ БРЪЩОВЕЛЯТ ПРОСТОТИЙ
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен50 И КАК СПОРЕД ТЕБ НАТО Е ЦЯЛ СВЯТ НА КОЗЯК ТАКА ЛИ ТИ СПУСНАХА ПРОЧЕТИ КОЛКО ДЪРЖАВИ ИМА В СВЕТА ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА И В ЛЕГЛОТО И ДРУГО ПОЛОВИНАТА ДЪРЖАВИ В НАТО СА ПРОТИВ ВОЛЯТА НА НАРОДА В НЕГО ПРОДАДЕНИ ОТ ПРОДАЖНИЦИ КАТО ТЕБ
41
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен космическото оръжие за пръхващане на балестични ракети САЩ въведоха и лазерни оръжия . НаПрага са да въведат и електромагнитно оръжие , което вече се тества в места , като Афганистан и Сирия. А шишко плаши света само с 10 ракети тип начално ниво + полу ядрен заряд. Ще го сгънат на две за нула време тоя психопат.
40
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, тва е !. Ким води Северна Корея по стъпките на икономическа сила номер едно в световен мащаб Китай. А, къде е нашето БГ ?.
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боби отново си неподготвен , както за ВСВ така и за днешни дни. Можеш съвсеМ спокойно да прочетеш в американския Интернет , как се казва оръжието и кога е изстрелян официално. Дядка .Пентагона си го преместиха я другия крачол :) Ако използват цяла си мощ ...Ще им отнеме около 8ч аса да забият знамето върху носа на дебелака.
38
1
 
2
 
! Отговори
до 53 преди 6 години
Аз свалям гащичките на такива като теб, скъпи ми нежен другарю. Обичаш ли да носиш женско бельо ?.
37
0
 
1
 
! Отговори
до 47 преди 6 години
Това разбира се е ирония, но ти си твърде *** да схванеш повтаряй си там клишетата, а някой ден може да открият и гравитрон кой знае. Интерестно какво тяло е Луната дали освен спътник не е един гравитрон ?
36
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 44А ти смени ли си гащичките или още не си свършил с подмокрянето след тази велика крайна победа върху империализма? хаха
35
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ имат космическо оръжие качено в отбита ПРЕЗ 2016. За прихващане и унищожаване на балестични ракети. Второ САЩ НЕ размахва пръст , а целия свят размахва чрез НАТО.В държавата съда , как размахва пръст и наказва , се едно да кажеш кой е съда ?Има световни закони , които са подписани от всички и трябва да се спазват. Кой е дебелака да не ги спазва ?
34
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким е мъжко момче а нашите ?.