Ердоган: ЕС подпрепя Гърция, а Турция...

Анкара чака вече 54 г., а Атина има 400 млрд. дълг, казва той
19 май 2017 19:42,
54
Ердоган: ЕС подпрепя Гърция, а Турция...
Снимка: Reuters, архив

Европейският съюз фаворизира Гърция, но заставя Турция "да чака 54 г." за присъединяването й към Общността. Това заяви държавният глава Реждеп Тайип Ердоган, предава Greek Reporter.

Според Ердоган ЕС не подкрепя Турция, като в същото време прави отстъпки за Гърция, за да задържи страната на повърхността, въпреки че Атина има 400 млрд. дълг.

ъщевременно Анкара чака вече 54 г. за присъединяване към Блока.

"Ако искат да ни присъединят, нека го направят. Съжаляваме, но няма да се молим. Вие (ЕС) трябва да направите нещо хубаво за Турция", подчерта Ердоган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
5
 
! Отговори
оскар преди 6 години
европа има да взима.краят и е близо21 век е векът на турция....
32
1
 
7
 
! Отговори
Османлъ преди 6 години
До ot ЕвропаТурската "робия" е осиморона хвърлен върху османците за да могат да разбъркат пчелния кошер, понеже имаха мераци за меда в него. Османската империя Европа и Русия я победиха от вътре, първо подтикнаха гърците, после българите, после арменците да въстанат срещу държавата.Днес прилагат същите практики, само че за разлика от преди 100 години в Турция няма християни, затова атеизираха част от кюрдите, и арменците представящи се за кюрди,
31
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ги вземат американците 52 щат да ги направят
30
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Висока бетонна ограда с ток
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От къдЯ на къдЯ ва???!!
28
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХА ХА ХА ХАААААААЕС имат сметка България да е в ЕС, защото иначе ще играе игра като Сърбия, да се сближава с Русия. А САЩ нямат сметка балкански държави да се сближават с Русия. В момента си прокарват интересите и това личи по всичко. И по бизнеса и по енергетиката и по военните бази и по каквото се сетиш още. А иначе щяхме да сме изгубени за тях. Пък и ние сами щяхме да се погубим. Проблемът, че не прокопсваме от ЕС си е изцяло в лакомията на законните гангстери във властта ни.
27
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е, че последно през 2008-*** година Турция беше много близо до влизане в ЕС. Деляха я просто някакви си още 15-20 години, за да влезне. Само толкова малко и трябваха за да се очовечи и да влезне при нормалните хора в ЕС. Обаче от там нататък през годините (8-9 години, половината), до ден днешен. За нещастие Турция много тръгна назад. И естетсвено не само тя е виновна за това. ЕС също е виновен. И Русия е виновна и САЩ, Англия и Франция също са виновни. И кюрдите и войната в Сирия също.
26
6
 
5
 
! Отговори
AF преди 6 години
Докъто се правите на халифат Европа се отделечава със светлинни години от вас Турция.Ще влезете в Европейски Съюз когато Турция стане в географски център на Ислямска Евразия.За нещастие денят не е далеч
25
1
 
5
 
! Отговори
ot Европа преди 6 години
До български липсва ти робията?не е истина....
24
17
 
5
 
! Отговори
ELEKTRON ELEKTROS преди 6 години
ГЪРЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИ С ТУРЦИЯ В ЕДНА ДВУ-СЪСТАВНА КОНФЕДЕРАЦИЯ НА САЮЗЕН ДОГОВОР И РАЗМЕНЕНО ПРЕДСЕДАТЕЛСВО ВЪВ ОБЩАТА СТОЛИЦА ВИЗАНТИОН =КОНСТАНТИНУ ПОЛИС = ЕИС СТИН ПОЛИС=ИСТАНПОЛИС..МАЛА АЗИЯ Е ГРЪЦКА ЗЕМЯ...ТУРЦИТЕ СА ДОШЛЯЦИ ОТ УЛАН БАТОР И РЕКА ОРКХОН...И ЩЕ ДАДАТ ГЪРЦИЯ ДА ПРЕДСЕДАТЕЛКСВА ОБЩАТА ДЪРЖАВА..
23
10
 
8
 
! Отговори
до ХАХАХАХААООО преди 6 години
Ходи се прегледай ypoд безроден
22
27
 
20
 
! Отговори
български преди 6 години
Докато бяхме в османската империя, в България се живееше 10 пъти по добре и бяхме 100 пъти по уважавани от Европа!
21
6
 
9
 
! Отговори
до 35 преди 6 години
Чисти от такива като теб!!!!!
20
9
 
20
 
! Отговори
р преди 6 години
Гърция е люлка на цивилизацията и демокрацията в Европа.Турция,поробител на християнски народи .
19
10
 
21
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Когато приемете будизма, най мирната религия и 1000г след това може и да отворим следващата глава за преговори. Сбъркани сте генетично и изначало вашата *** ца
18
6
 
10
 
! Отговори
Мене преди 6 години
Ердоганчо много добре знае,че докато страната му има статус на кандидат за ЕС милионите си текат по програмите/процедурата за прием.Та и за това се прави на луд той....хем се ежи,а *** не прекратява кандитатурата,щото иначе пари нема и анадолците ше изядат краката до година две от глад!Аз лично бих му предложил да се ориентира по скоро към евразийския съюз.Там са се отбор юнаци като него и си пасват най добре един на друг :)))))))
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ципрас е кипърски грък и само чака да ти сипи за Кипър и *** е готов да го подкрепи. Европа също. Само не знам нас дали и а кой да подкрепи ако реши да прави мизерии с границите ни.
16
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердо, струпай 1млн мигранти в Гърция и половин милион в България и ще те чуят.
15
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Избиват и прочистват христяни и кюрди . как ще ги приемат
14
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция не е в съюза и не плаща нищо , че да и помагаме. Проблема на границата си е нейн.