Жертвата от "Таймс скуеър" – 18-годишната Алиса

Загиналото момиче се разхождало със сестра си
Обновена: 19 май 2017 09:19 | 19 май 2017 09:15,
7
Жертвата от "Таймс скуеър" – 18-годишната Алиса
Снимка: Reuters

Полицията в Ню Йорк потвърди, че 18-годишно момиче е жертвата на инцидента на "Таймс скуеър", при който 22 души са ранени, включително 13-годишната сестра на жертвата, информира "Дейли Мейл".

Момичето е идентифицирано от източници като Алиса Елсман. Тя се е разхождала със сестра си, когато колата се е врязала в пешеходци.

Още по темата

По непотвърдена информация шофьорът е 26-годишният Ричард Роджас от Бронкс. Очевидци разказват, че мъжът се е качил на тротоара с висока скорост. Той е бивш военен с криминално досие. По данни на полицията преди инцидента Ричард е пушил марихуана.

Чeтирима души са в критично състояние - с множество травми и фрактури. Засега няма информация за състоянието на 13-годишното момиче.

Властите в Ню Йорк са напълно изключили версията "терористичен акт".

"Едно от обясненията за това е, че тук всеки е доста предпазлив и внимателен преди да съобщава нещо с категоричното клеймо тероризъм или предполагаем тероризъм. Сам по себе си този инцидент не е нещо особено и нещо изключително, колкото и да е трагичен", обясни Христофор Караджов, журналист и преподавател, пред Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: инцидентТаймс Скуеър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правете си сметката кои влизат в армията на САЩ, която армия е разположена в България като у дома си. Нали базите им не са под българска юрисдикция?
5
1
 
7
 
! Отговори
.. преди 6 години
Поне е сигурно, че този няма да излезе от панделата скоро.Ако беше у нас, можеше след ден-два пак да е навън, но онези не си поплюват. Рецидив, убийство и т.н., ако излезне въобще някога ще е късметлия.
4
1
 
21
 
! Отговори
zeus преди 6 години
В западната преса има снимки, Роджърс определено е с цвета, който може да се очаква за живеещ в Бронкс. Има дълго криминално досие, въпреки това е бил във флота, правете си сметката кои влизат в армията на САЩ.
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но ако откачен ислямист ако иска, нищо не може да му попречи....На практика виждаме, че и на откачен християнист също нищо не пречи.
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ходя в Ню Йорк и когато искам да отида до Централ парк, автобуса спира на второ ниво на Time Square. Невероятно място!! Много хора, туристи, кафета, магазини, цял свят се събрал там. Дано не е ислямска гадост това, защото хората няма как да се предпазят . Движението е голямо, полуция на 200-300 метра, с коне, има ред. Но ако откачен ислямист ако иска, нищо не може да му попречи.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
У нас това е ежедневие. По трима на ден загиват в инциденти.