Мадуро се скара на Тръмп: Махни си мръсните ръце!

Достатъчно вмешателство, отсече венецуелският президент
20 май 2017 09:52,
66
Мадуро се скара на Тръмп: Махни си мръсните ръце!
Снимка: архив Reuters

Венецуелският президент Николас Мадуро отправи остри критики по адрес на американския си колега Доналд Тръмп, предаде Ройтерс.

"Достатъчно вмешателство. Ходи си вкъщи, Доналд Тръмп. Махай се от Венецуела. Махни мръсните си ръце от тук", се обърна Мадуро гневно към Тръмп.

Още по темата

Венецуелският президент отправи острите реплики в реч по телевизията, след като Съединените щати наложиха нови санкции на страната му. В четвъртък Тръмп изрази недоумение как богатата на петрол Венецуела, която е преживявала истински бум, сега е затънала в бедност, пише БТА.

Венецуелският президент разкритикува и други държави, изразили безпокойство от ситуацията в страната му, като Колумбия и Мексико, съобщи ТАСС. Мадуро нарече Мексико "провалена държава заради насилието, неравенството и наркотрафика".

Той отправи тези остри критики в момент, когато венецуелската опозиция се готви днес за най-голямата демонстрация от началото на протестната вълна миналия месец, отбелязва Франс прес. 47 души бяха убити от началото на вълненията - повече от 43-те жертви при предишната вълна от протести срещу Мадуро в периода февруари-май 2014 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали ви казах преди, че краварчетата надушиха нефтче. Сега ще търсят начини да я провалят тази държава, за да го вземат
39
0
 
0
 
! Отговори
Азазел преди 6 години
До Джон М КейнсЧе коя е тази държава?Във всеки случай не Венецуела.
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Венецуела е една невероятно красива, китна и спокойна страна. Това обаче не се вписва в краварската демократична доктрина. Затова на Мадуро му подготвят латино пролет и уно гранде Майдано. *** са си ***.
37
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този,май си е наседнал *** ДУ Ри те!И с мексиканците се заяжда! Ще бере ядове!
36
1
 
4
 
! Отговори
До 44 преди 6 години
Ако ти тъпчо се смяташ за представителна извадка от българския народ, реви и ходи на митинзите на ***!!!!
35
2
 
3
 
! Отговори
Съсел до Пенко преди 6 години
Пенкооо, научи се да пишеш правилно и тогава ръси акъл!!! Фенове, като теб на звезната тройка- ***, Мъдуро и Чуркин, освен тъпанарщини друго не могат сътвори!!
34
5
 
4
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Защо САЩ не наложат санкции на С ***. ??? Ми няма частни банки бе г....о ! Защо ЮКор. е по слаба от Сев. К. та трабва Вел. Щати да държат многохилядна армия там ??? Масовият убиец във ВСВ е ТРУМАН -не Сталин и не Хитлер !!! Представи си ,че си дете в Херошима /усмихнато /... и нещо те удря и изгаря ... но не те убива ,а те осакатява и в останалия ти живат СТРАДАШ САКАТ !!!??? Заради поредната щатска намеси /ев.ейска/ сега има жертви във Венецуела ... коя е следващата евр.йска жертва ??????
33
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"А бе, след 30 години евроатлантизъм и американско партньорство защо българите живеят по-зле от венецуелците които са под санкции, а за България няма никакви санцкии, всички пазари в ЕС са отворени?"Защо ли? Заради ей такива като тебе! Такива, дето дедо им е бил от червените и сега възхвалят гнусотията на Азия и плюят по нормална Европа! Такива като теб ни връщат назад, заради злобата си!
32
7
 
3
 
! Отговори
Венсеремос.....! преди 6 години
Тази държава да се готви за военен преврат...., или ....гражданска война...........Дано има поне 3-4 *** свестни генерали, които наистина да се противопоставят на др. Мадуро. Неговата некадърност и неграмотност докараха на венецуелците тези беди.
31
2
 
7
 
! Отговори
Джон М Кейнс преди 6 години
Чета тук , разни отявлени икомисти и имам следният въпрос. Може ли която и да е икономика в съвременният свят да оцелее пи следните условия? 1. Наложени санкци за износ на всякакви продукти произведени от икомоиката на тази държава? 2. Забрана от трети страни за внос на основни суровини и материали , на средства за производство и технологии? 3 . възможно ли е една една държава да се издържа от земеделие и животновъдство при положение , че и е и забранен вноса даже и на фураж ? Благодая !
30
9
 
14
 
! Отговори
Адам Смит преди 6 години
Венесуела е поредно доказателство за истинността на стария принцип, че ако социализмът победи в Египет, не след дълго страната ще бъде принудена да започне внос на пясък.
29
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има доста с омърсени ръце при Мадуро и ги е страх като дойде демокрацията няма къде да бягат. Общо взето е добре да се премаха върхушката от време на време.
28
13
 
16
 
! Отговори
Що за имена ?! преди 6 години
Защо комунистите имат толкова гроззни имена - Путин, Мъдуро, *** ?!Що за извратени родители са дали такива имена?!Явно комунистите са сбърркани тотално ;)
27
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как все им е виновен на *** някой друг за провала им.Тръмп, че е *** е ясно, но този нещастниккк, който обрича народа си на мизерия въпреки че газят нефт, е по-гаден и от ***.Евала за фалирала Венецуела.Нашите мурзо-*** сигурно им е тъжно.
26
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще се избият, вместо да живеят богато и спокойно. Болшевиките все това правят...
25
7
 
19
 
! Отговори
Показателно е преди 6 години
Руснаците бягат на Запад, далеч от Русия.Дори у нас се заселват, само за да са далеч от Сибирската нищета и бедност.Значи у нас е по-добре, както винаги е било.Русия е ужасно място за живот, затова народа там е все пиян, иначе не може да понесе лошия живот в тази страна...
24
0
 
4
 
! Отговори
до 28 преди 6 години
Явно ти не си от умните и красивите,и много ти се иска всички да станат грозни и *** като теб,тогава ще си щастлив.
23
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баба Унга: България ще изчезне, българите са номадски народ и ще се разпръснат по света. Благодарим ти Америка!
22
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свободата не е без пари и Венецуела трябва да плаща. На краварника свободата струва 20 000 милиарда в момента. Робството е по-евтино.
21
0
 
0
 
! Отговори
do 23 преди 6 години
До Анонимен: Да, да. Coca Cola and sometimes war. Така между другото за спорта, щото на тях не им трябват крадени реруси, понеже си е жива аванта.