Два ареста в Манчестър, единият е свързан с атентата

23-годишен е задържаният за терористичния акт
23 май 2017 14:52, Елка Василева
44
Два ареста в Манчестър, единият е свързан с атентата
Снимка: БТА

Британската полиция съобщи в Тwitter, че е арестувала 23-годишен мъж в южната част на Манчестър във връзка с вчерашното терористично нападение, предаде Ройтерс.

Още по темата

Най-малко 22 души, включително деца, загинаха и 59 бяха ранени, когато атентатор самоубиец се взриви, докато хиляди фенове си тръгваха от залата "Манчестър арена" след концерт на американската поп изпълнителка Ариана Гранде.

Органите на реда са арестували и мъж в търговския център "Арндейл", но задържането му вероятно не е свързано с извършеното снощи кърваво нападение.

Вчерашният атентатор е загинал при задействането на взривното устройство, съобщи по-рано полицията.

Търговският център "Арндейл" в северния английски град Манчестър отваря отново врати, след като бе евакуиран за кратко, съобщи очевидец, цитиран от Ройтерс.

Полицията започна да премахва кордона и позволи на служителите да се върнат на работните си места.

По-рано днес друг очевидец съобщи, че голям брой хора бягат от "Арндейл" и че някои от тях чули силен гръм.
/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Манчестъратентат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярвам във всеобщия разум независимо как го наричат.Вярвам и в логиката на Вселената. Очевидно е, че има напрежение между отделните нации и култури.Причината винаги е икономическа.Общо взето, когато продаваш война, жънеш трупове.
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що за просто същество трябва да си, за са си мислиш, че атентат с 22 трупа е манипулация и няма жертви, да може и да е изфабрикуван, но е с 22 трупа. Някой си по-долу кило злато давал за снимки, другия път като гръмне дюнерджииницата от която обядваш и ръката ти се слее с дюнера, извади телефона и снимай с другата ръка или предавай на живо. За друг пък законите на физиката не важали и малко му били жертвите, той в затворено пространство повече би утрепал с пиратка.
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ясно, ахмед или мохамед джонсън, кореняк манчестерец, 8ми брат'чед на кралицата по бангладешка линия.иначе поляците и румънците им са все виновни за всичко
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и как все преди избори стават тези атентати, бе аджеба?
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от биграфията на Осама Бин Л - имал 18 деца - тия са множат като ***, няма спасение
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Депортирай всичкото пакистан
7
6
 
9
 
! Отговори
KING OF KINGS преди 6 години
Мю(юлманите трябва да бъдат трепани на място. Както националистите са трепали партизаните. 50 000 еврака за всяка мю(юлманска глава.
6
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Путин осъдил нечовешкият акт ,хахах тоз уж от другите пък са включи в клоунадата със измисления атентат,хахах .Атентат без ранени и жертви е цирк ,ама къде е на Путин мозъка ??? И Путин е от трупата еврейска
5
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На британските измамници мога да кажа,че номера не мина ,все повече хора се усещат ,че ги будалкат кат шарани.Атентат макар и контролиран от службите си беше на летището в Бургас със реални жертви и поражения,атентат беше във Беслан,реална криза,реални жертви и терористи,реалностите са във Сирия и Иран а това във Англия са циркове
4
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако терорист препасан със експлозиви се взриви във затворено помещение повярвайте ми загиналите няма да са 22 а 1222-***,там щяха да хвърчат седалки и човешки части,повярвайте ми лъжат ви,жертви няма.Това е един окулистки ритуал със перфектно подбрана нумерология.А ако някой от вас покаже снимка със убит или ранен го черпя с кило злато.Хора ,забелязвате ли как световните лидери не са лидери а кукли на конци ,циркаджии от един и същ цирк???
3
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скоро ще намерят и паспорта на атентатора.Още умуват обаче от каква националност да го изкарат....Нищо ново и оригинално.
2
0
 
17
 
! Отговори
Чи къ преди 6 години
Най -вероятно атентатора , преди взрива, се е разходил демонстративно пред камерите. А след взрива му е останал само международния паспорт ! Жалко, че в тази долна проява,жертвите са млади и невинни !
1
2
 
12
 
! Отговори
Икономист дипломант преди 6 години
Педизборен подарък от ИД за Мей и Брексит феновете...Жалко за невинните жертви...