Макрон ужасен от атаката в Манчестър, ще разговаря с Мей

Външният министър на Франция: Най-страхлив тероризъм!
23 май 2017 11:08,
21
Макрон ужасен от атаката в Манчестър, ще разговаря с Мей
Снимка: Reuters, архив

Новият президент на Франция Еманюел Макрон изрази своя "ужас" от самоубийствената атака в британския град Манчестър, предаде AFP.

Още по темата
Макрон "научи с ужас и шок за атаката, която се случи вчера вечерта", се казва в съобщение от Елисейския дворец, от което става ясно, че 39-годишният държавен глава планира да проведе разговор с британския министър-председател.

Френският външен министър Едуар Фелипе осъди нападението като "най-страхлив тероризъм", насочен "конкретно и съзнателно" към младите хора.

Взривът в зала "Манчестър Арена" е най-кървавият терористичен акт във Великобритания след експлозиите през юли 2005 г. в Лондон, при които загинаха 50 души.

Полицията съобщи, че при експлозията в концертната зала в центъра на града са загинали 22 души. Сред жертвите има деца. По уточнени данни броят на ранените наближава 60, съобщи Би Би Си.

"Ислямска държава" пое отговорност за терористичното нападение в Манчестър, съобщи иракският интернет портал "Ахбар Ирак", цитиран от ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лицемер. Всичко върви по плана на еврейския му господар Ротшилд!
17
0
 
14
 
! Отговори
Цоца преди 6 години
Не си доял макароните, на баба сладкото...
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страно... Видял е какво ли нел а така лесно се потриса!?
15
0
 
6
 
! Отговори
Мишо преди 6 години
До Той еСега искам точно да ми разкажеш какво разрушиха руснаците и къде.Относно бедността и пост социализма мислиш, че Русия е по-малко пострадала от България или която и да е била друга държава.
14
0
 
20
 
! Отговори
жалки сте преди 6 години
Ало, лидерите, стига сте се ужасявали! Всички вие, Макрон, Меркел, Мей, вземете се в ръце и започнете да товарите мюсюлманските г-н-и-д-и на кораби и самолети и ги пръждосайте надалеч от Европа! Иначе, ужасът ще стане постоянен! Посегнаха на децата ни, на свободата ни!
13
2
 
17
 
! Отговори
Мишо преди 6 години
Всички сега ще ревете, ще си скубите косите, ще се вайкате, ще осъдите терора и Русия пак ще ви е виновна.Заради пари сте готови да продадете собствените си народи.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100 милиарда или не, от арабин кой знае какъв войник не става. В Йемен саудитите се видяха в чудо, с всичката си американска техника, дето са си я накичили като коледни елхички. Като си подъл, мързелив, тарикат /собствено, от Тарик - арабин/, боец от теб не става. За главорези са върха. Тервел още 8 век им показа какво значи истинска армия, с истински войни. Те и в момента ИД основно деяни на чеченци, които не са араби.
11
22
 
2
 
! Отговори
Той е преди 6 години
Преди избори стават такива убийства... това е запазена марка на Путин!Иска да се обърнат към него за помощ, а той да им обещае, но ако свалят санкциите към Русия!НИКОГА не вярвай на руснаците, те винаги са заробвали другите, само разрушение и бедност са донесли на света!
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как пък всички станахте изведнъж толкова протокол но загрижени. А докато избивсхте сирийски деца пак ли бяхте така загрижени.
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лицемер.
8
0
 
20
 
! Отговори
Ала_Бала преди 6 години
Така е, когато Тръм отива в Саудитска Арабия, сключва договори за оръжия за милиарди $, настройва сунити срещу шиити. Какво да чакаме от тази политика? Обещаваше едно прави или е принуден да прави това, коети иска "дълбоката държава". Лицемерие и човеконенавистна политика за печалби, свръхпечалби и още печалби до свършека... Мамчо ще поплаче в полите на бабка си. Можеш ли да се изправиш като Шарл дьо Гол?
7
0
 
12
 
! Отговори
Ala_Bala преди 6 години
Така е, когато Тръм отива в Саудитска Aрабия, сключва договори за огъжия за милиарди $, настройва сунити срещу [иити. Какво да чакаме от тази политика? Обещаваше едно прави или е принуден да прави това, коети иска "дълбоката държава". Лицемерие и човеконенавистна политика за печалби, свръхпечалби и още печалби до свършека...Мамчо, сега ще отиде да го успокои бабка му. Можеш ли да кажеш нещо на Тръмп? Кога ще има човек като Шалр дьо Гол?
6
0
 
9
 
! Отговори
д преди 6 години
Макрон ,възстановете рицарските армии и етикет във френското общество и спасете Европа.
5
1
 
22
 
! Отговори
dmx преди 6 години
Нищо не е разбрал тоя мамчо.
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нов сезон на "Ало,ало"
3
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кво има да си приказват двамата ... да ходят в Рияд да разговарят с чалмата на която Тръмп хариза оръжие за половин трилион долара.С толкова оръжие тия ще воюват още десетки години.
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лицето на нацията си пада по ***... Отврат!
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Макрон научи с ужас...Като си президент на такава голяма държава, го давай малко по мъжки защото си лице на нацията.Аз пък съм в ужас от макрон.