Пляс по ръката на Тръмп: Протокол и поведение от Мелания

Първата дама на САЩ отривисто избута съпруга си, когато той понечи да я хване за ръка
23 май 2017 20:04,
114

Когато вчера американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания пристигнаха в летище Бен Гурион в Тел Авив стотици камери бяха насочени към тях. И нито един миг не беше пропуснат.

Семейство Тръмп бяха посрещнати от Бенямин Нетаняху и съпругата му Сара и след официалното посрещане се отправиха към терминала. Вървейки по червения килим Доналд Тръмп се пресяга, за да хване ръката на съпругата си.

Но тя не се подава на такива жестове и с отривисто движение на ръката го удря леко.

"Е, това е смущаващо", коментира израелско издание в Twitter и прикачва кратко видео, което към момента е споделено над 45 хил. пъти.

От Белия дом отказват коментар по случая за CNN, но в интернет коментари и шеги има много.

"Мелания заслужава медал за това движение", пише един потребител в Twitter. Други пък напомнят, че по време на традиционно събитие в Белия дом на Великден Мелания тактично е побутнала президента, за да си сложи ръка на сърцето, докато звучи химна.

Междувременно, много хора напомнят, че преди отпътуването на дългото международно посещение, Мелания щателно е изучила протокола. И по протокол двамата не би трябвало да държат ръцете си.

А и самия Тръмп и Нетаняху сами бяха объркани от протокола.

"С целия този протокол, никога не знаем какво да правим", шегува се Бенямин Нетаняху.

"Какъв е протоколът? Имаш ли идея?", пита Тръмп.

"Кой знае", отвръща Нетаняху през смях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
0
 
! Отговори
До 87 преди 6 години
С атакистки цървулли не комуникирам. За вас има само един лек- lex.bg/laws/ldoc/1589654529 НК Глава четиринадесета.ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО Раздел I. Престъпления против мира Чл. 407. Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години.
58
1
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 85Ооооо, ти си била женица!Извини ме, то затова е тоя амломб в речта ти-"аз на кой съм жена знаеш ли" ... Църввулано , ще ме разревеш от примитивното си селско мислене , ***!
57
2
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 85Оппааа..мен ли визираш, че съм те заплашил с убийстояо или някой друг в този форум? Впрочем на мен не ми пречи да кажа, че ще те убия . Не ми пречи да го кажа на всеки в този форум. Не ми пречи да кажа и на Бойко Борисов, че ще го убия. Казвал съм го доста пъти в този форум, пикльо. Ти ли ще м е заплашваш какво да пиша в този форум, лекке?Ще се опитам да те убия, човече, и всеки, който ме нападне !
56
1
 
0
 
! Отговори
До 84 преди 6 години
Ще ми разрешиш ли да имам правото да си направя сама правната квалификация на деянието на анонимният руски ***, който ми се закани с убийство? Давайте го по-леко, защото са ви неизвестни както самоличността и професията на тази, която обиждате, така и нейните възможности.В доста форуми е така- простащината, обидите и псувните вземат връх, особено когато се намесят руски ***. Точно в този форум преди 3 години се призоваваше към започването на руска завоевателна война срещу ЕС, НАТО и сащ...
55
1
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
"Първата дама на САЩ отривисто ИЗБУТА съпруга си, когато той понечи да я хване за ръка"Борянче, колко ти платиха за да си изсмучеш от сливвата си тази глупост?
54
1
 
1
 
! Отговори
До атакист преди 6 години
Присмял се хърбел на щърбел... Волен сидеров е ПРЕСТЪПНИК- има над 5 влезли в законна сила ОСЪДИТЕЛНИ ПРИСЪДИ. Ако това е атакистки форум, сега разбирам защо руски пияндета ми се заканват с убийство, при това- анонимно...
53
1
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 79 То няма такива *** в този сайт по принцип, а като се изпонапият и се случва ей това. Както впрочем и по нашите кръчми и квартални заведения...паланки и градинки и домове.. Христо Ботев и той беше пиянка, но си призна и каза в един ден: " Пиянството на един народ!"..чрез Вазов!
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви са тези коментари? Вие всичките тук наркомани и пияници ли сте? Боже!
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
75 а така, Бате, ще ми казваш докато те бухам в простата чутура и не ти я направя мармалад и на другия ден да не можеш се познаеш.
50
0
 
0
 
! Отговори
До 73 преди 6 години
АЗ имам законното право да определя кое какво е маллоуммник- аз съм юриста- пеналист, а не ти.Не стига ,че си *** руски ЧЧУ*Г*У*Н, ами и се надценяваш, понеже не знаеш самоличността и професията на жената, която обиждаш и на която се заканваш с убийство:) Това е положението- чугугът си ***- нищо не може да го трансформира в мислещо човешко същество...Не ти ли прави впечатление, че на секундата ти цитирам българския НК, руско тррролче?:) Може да ти цитирам и ук рф-, ако искаш:):)
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 70 Мен ли да използва за опитно зайче? Те и турците идват пред дискотека с ножове за разправа, пък руснака извадил Калашаника и им казал" Ей вие турците не се научихте, че на престрелка не се излиза с ножове."
48
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 73 Да заслужаваш да те убие някой с правата лопата и да ти се закани някой е съвсем отделен въпрос, малоууумник!Впрочем , ако си ми насреща без да се замисля те пребивам! мНяма те убивам, само инвалид ще те оставя.
47
0
 
0
 
! Отговори
до 68 преди 6 години
Ааа- закана за убийство,а ?:) А за НК чувал ли си? :) Не си?:) Нищо- ще научиш мнооого бързичко какво е съдържанието на чл. 144 ал.1 от НК- при досъдебното производство всичко ще ти се изЯсни:):)
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комплексар, продължаваш да се оценяш сам с плюсове? Ще ме разплачеш от смях , бре!Мега комплексарския егоцентрик си бил! По- зле от оня португалския Роналдо...той понеее мааалко основание има за това предвид характера му , а ти? Един човек го оценяват винаги го оценяват хората и на базата на тази оценка и той може да каже какъв е...другото е егоцентричност ! *** умрял!
45
0
 
0
 
! Отговори
до 67 от 66 преди 6 години
Пробвай да влезеш в семейното ни жилище с взлом през нощта- мале- и Марковски няма да може да те спаси:):) Има да си те подхвърляме аз и съпруга ми като сламено плашило - той с шутове, аз- с ритници:):):) Може да се прочуем, но поне ще си научиш урока:) нали вие, руснаците, имате такъв обичай- Бий , за да те уважават? Е- ще го усетиш на практика, но ти ще си в ролята на набитият :):):)
44
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 66 Мадмоазел, хем ме питаш какъв съм , хем ми казваш , че съм сибирско ***!?Поздравления! С кеф да те убия с правата лопата и дотам ще свърша...като каза един наш поет навремето.
43
1
 
1
 
! Отговори
До 62 преди 6 години
А ТИ кой си, че да искаш да проверяваш един гений дали е гений? Много насериозно си се взел, мушмулло:):) Я у лево! Достатъчно ти е да знаеш, че е българин, а не каращисано българоруско сибирско гговведдо като теб. Айде- беж при жена ти- рускинята- тя знае отлично как да те подкара на паша:):)
42
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 63 Цяла вечер ти набивам в куухата кратуна че си един комплексар..независимо от какъв пол си. В този форум има едно морално право- никога да не си оценяваш сам собствените постове.Жалка история си!
41
1
 
0
 
! Отговори
До 56 от 53 преди 6 години
Имббеццилче, имаш ли завършен 4ти клас от основното образование?:) Видно от коментарите ти, си Ж*Е*Н*О*М*Р*А*З*Е*Ц, а това значи латентен хомосексуализъм:):)
40
2
 
0
 
! Отговори
До 55 от 53 преди 6 години
Хахаха- СЪПРУГЪТ МИ Е НА ДРУГИЯ КОМП- ГЛЕДА ФИЛМ:):) А ти срещу него да тичаш цял живот, пак НЕ МОЖЕШ да го стигнеш- той е ГЕНИЙ, а ти си НЕОБРАЗОВАН П*А*Р*И*Й И иммббецилче:):) За това и не му пука от троллеи- в*а*т*н*и*ц*и като теб- щото в къщи си имам ВСИЧКО, а ти нямаш НИЩО извън коментарите в този форум :):)