Пляс по ръката на Тръмп: Протокол и поведение от Мелания

Първата дама на САЩ отривисто избута съпруга си, когато той понечи да я хване за ръка
23 май 2017 20:04,
114

Когато вчера американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания пристигнаха в летище Бен Гурион в Тел Авив стотици камери бяха насочени към тях. И нито един миг не беше пропуснат.

Семейство Тръмп бяха посрещнати от Бенямин Нетаняху и съпругата му Сара и след официалното посрещане се отправиха към терминала. Вървейки по червения килим Доналд Тръмп се пресяга, за да хване ръката на съпругата си.

Но тя не се подава на такива жестове и с отривисто движение на ръката го удря леко.

"Е, това е смущаващо", коментира израелско издание в Twitter и прикачва кратко видео, което към момента е споделено над 45 хил. пъти.

От Белия дом отказват коментар по случая за CNN, но в интернет коментари и шеги има много.

"Мелания заслужава медал за това движение", пише един потребител в Twitter. Други пък напомнят, че по време на традиционно събитие в Белия дом на Великден Мелания тактично е побутнала президента, за да си сложи ръка на сърцето, докато звучи химна.

Междувременно, много хора напомнят, че преди отпътуването на дългото международно посещение, Мелания щателно е изучила протокола. И по протокол двамата не би трябвало да държат ръцете си.

А и самия Тръмп и Нетаняху сами бяха объркани от протокола.

"С целия този протокол, никога не знаем какво да правим", шегува се Бенямин Нетаняху.

"Какъв е протоколът? Имаш ли идея?", пита Тръмп.

"Кой знае", отвръща Нетаняху през смях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 57 Нищо не разбрах със съпунЯ , май Дарлинг. Я ми обясни!
38
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скъпа/пи, нещо вече наздраве усещам? М? Омекна в тона.Радвам се!
37
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 53 Да де, ти затова си и сама, а мъжът ти...оня мъж за когото бленуваш е някъде в мечтите ти, като на стара даскалица!
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шшшш...сорроси, на официална среща Генерал Радев е взел под ръка Десислава. Това че фашиста не еббава Мелания, к'во да направим? Да кажем че това да върви 1 метър зад него е етикеция? Я пак, сорроси!
35
1
 
0
 
! Отговори
52 преди 6 години
Аз не съм проста русккиня и нямам кумир. Виж си ***-а и тогава ми давай акъли, а*л*к*аш! Не ми дреме за Тръмп- не съм американска гражданка, съпругът ми- също. Но ме дразни простоттията ви, просттащината ви и вопиющата ви неграмотност. В общи линии, ситуацията е следната- клошари седнали да учат висшисти, които са с 18 години практика зад гърба си , как висшистите да си вършат работата...Ако можеш да се погледнеш отстрани колко си жалък в очите на една хетеро жена, свят ще ти се завие...
34
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 51Мх, точно така, оня ден твоя идол Бай Дончо направи за 100 милиарда сделка със Саудитска Арабия бизнес. Не те ли е срам твоя идол да спонсорира терористи?Ти си за Ада!
33
4
 
1
 
! Отговори
до 47 преди 6 години
А аз нямам думи за невежите и необразовани руски *** и алкаши и тяхната безпросветна тъпотия! Те за това виждат съвсем ненормални неща в едно елементарно отклонение от протокола при посещение на държавен глава в чужда държава. Сигурно ако някой ги покани на бизнес прием или на бизнес парти, ще се изсулят като мутрите с анцузи:):):) Толкова са затъпели от употребата на одеколон Тройной, спирт, спирачна течност, вместо алкохол и махорка:):)
32
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скъпа, чакам те!
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
lex.bg/laws/ldoc/2134917635 Четете, необразовани хора! ЗАКОН ЗА ДЪРЖАВНИЯ ПРОТОКОЛ , Изм. И доп. ДВ. Бр.61 от 11 Август 2015г. Чл. 2. Държавният протокол е система от правила, която включва:1. осигуряването на официалната дейност на дипломатическите и консулските представителства на територията на Република България съгласно Виенската конвенция за дипломатическите отношения и Виенската конвенция за консулски отношения;2. ред за организиране и провеждане на посещения и на официални срещи;3. провеждането на официалните церемонии на територията на Република България.
30
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не, нещо друго се случи на тази снимка- Доналд и Мелания се държаха като гаджета от няколко месеца- той й подава ръка и тя му я пляска! Големи! само че сорросоидните добитъци това не можаха да го разберат...като онази на която допреди малко й виках СКЪПА!
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз нямам думи за сорросоидните тъппанари във форума- Русофил съм и искам да ви кажа , че поведението на Доналд спрямо жена му е напълно естествено на клипа, както й нейното поведение. Оня й подаде Give me five, а тя пу плясна с такъв жест ръката. Вие сте били наистина големи доббитъци, бе това сорросите.
28
1
 
0
 
! Отговори
От 37 до 39 преди 6 години
И се образовай, вместо да коментираш от позицията на руски ал*к*а*ш след 5тата порция спирачна течност- вместо алкохол... *** и пульо , хванати от сибир или от руските затънтени селца, сте седнали да обсъждате един ЧУЖД ДЪРЖАВЕН ПРОТОКОЛ И ЦЕРЕМОНИАЛ и да си давате мнението по въпроси, за които В БЪЛГАРИЯ ИМА ЦЯЛ ЗАКОН И ПРАВИЛНИК ЗА ПРИЛАГАНЕТО МУ. Руски Ц*Ъ*Р*В*У*Л!
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 43 Извинявайте, мойто момиче, но Тръмп усети, че жена му не е рамо да рамо с него и й подаде *** и тя го плесна в знак на уважение и че всичко е наред.***!
26
1
 
1
 
! Отговори
От 37 до 40 преди 6 години
*** ще казваш на жена си- за теб съм г-жа и се дръж нормално и учтиво, г-н ***! Когато учиш в университет дисциплината Дипломатическо и консулско право, и си вземеш изпита, тогава ми се отваряй, *** ***! Видно е, че Тръмп протегна ръката си към Мелания, а те НЕ ТРЯБВА да се държат за ръце, тъпо мъжко ***. Понял? Много руски простаци пишете тук- това не са ви вашите тьотки, които можете да подкарате като руски крави, а после да се пишете на велики мъжкари...***!
25
1
 
1
 
! Отговори
555 преди 6 години
Протоколите са измислени за да бъдат нарушавани....
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 37 от 39И как постъпи Мелания? Бай Дончо фашиста усети че тя изостава от него и й подаде лявата си ръка за одобрение, а тя му даде едни пръсти скачени с неговите- поздрав при рапарите е това. Я вижте внимателно клипа, бе закостеняли консервативни скапанняци!
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 37 Ти оллигофрен ли си бе? Точно това казвам- и на траверса по-долу: В една такава официална среща етикецията е тя да върви редом с него, а не да изоства от него на метър, че и да му се сърди след това. П.С Траверса е оня на който допреди малко му казвах "скъпа"..разбириш ли....
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРАВИЛНИК ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНА ЗА ДЪРЖАВНИЯ ПРОТОКОЛ Приет с ПМС 172 от 10.07.2009 г. Обн. ДВ. Бр.57 от 24 Юли 2009г., Изм. ДВ. Бр.27 от 5 Април 2016г. Раздел II. Официално посещение на държавен глава Чл. 44. (2) Програмата на посещението може да включва срещи с председателя на Народното събрание и министър-председател, вписване в Почетното книга на град София...(3) За съпруга / съпруга, придружаващ / придружаващ госта, се предвижда отделна програма.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормална постъпка на умна жена. И аз да бях, щях да реагирам така. Има си дипломатически протокол и церемониал. Прави чест на Мелания Тръмп, че сама е решила да се запознае много прецизно с него. В общи линии, правилата са , че съпругът - президент и съпругата му НЕ СЕ ДЪРЖАТ под ръка при официално посещение при друг предидент на друга държава. Логично е- президентът на една държава обикновено е едно единствено физическо лице, тази длъжност не се изпълнява от семейната двойка, а само от него/нея
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 34 Виждам на кого му идва повече комплекса- сам си биеш плюсове. Прекрасен комплексар си! Толкова за теб, чеккиджийо!