Британският МВР шеф: Салман не е бил сам!

Властите смятат, че вероятно е имал съучастници
24 май 2017 11:45,
71
Британският МВР шеф: Салман не е бил сам!
Салман Абеди. Снимка: NY Daily News

Британският министър на вътрешните работи Амбър Руд заяви, че нападението, убило 22 души в Манчестър, "вероятно" е работа на повече от един човек.

"Това е опустошителен случай. Той е по-изпипан от нападенията, които сме виждали преди. Изглежда вероятно и възможно нападателят да не е действал сам", заяви Руд, цитиран от Франс прес.

Още по темата

По-рано днес британският таблоид The Sun показа първа снимка на атентатора Салман Абеди и го оприличи на Лицето на злото.

Абеди се взриви след концерт на Ариана Гранде в Манчестър в понеделник вечерта във фоайето до входа на залата, при атентата загинаха 22 души, а 119 са ранените. Сред жертвите има  много деца.

Стана ясно, че атентаторът е бил млад и тих студент, учел и бизнес в университета Салфорд в града.

Бил е от религиозно семейство, но впоследствие се е радикализирал. Службите са засекли негово пътуване до Либия наскоро. Неговото семейство е емигрирало от Либия заради режима на Кадафи и е получило убежище във Великобритания. В Манчестър живеят от 10 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е да се убива за пари и за петрол, западната цивилизация се гради на пари и на печалби, всичко което сме постигнали като цивилизовани западноевропейци го дължим на парите, с убийствата и бомнардировките на мюсюлмани в Близкия изток Западът просто защитава правото си на висок стандарт на живот, всеки има право на щастлив живот, това е човешко право. Не е нормално да се убива заради идеология както правят ислямистите.
42
1
 
31
 
! Отговори
яЗЕКА преди 6 години
Абе за инглишите е важно да изгонят нас и румънците...Тея гърмели не-гърмели, си ги уважават и отглеждат.
41
3
 
11
 
! Отговори
М преди 6 години
Разбира се, че не е бил сам. От МИ 6 са му помагали.
40
1
 
8
 
! Отговори
Аrmagedopn преди 6 години
До Щерю То ако,това,беше истина тоя щеше да е последен на опашката за Рая и никога нямаше да се уреди за девиците,защото тези който са го излъгали за тях,първи щяха да са в Рая и девици не биха останали за него.Да"отлетиш"за Рая при самоубииствен атентат заради една нагла лъжа,не е само фанатизъм а и идиотизъм.
39
1
 
3
 
! Отговори
до 41 преди 6 години
Ша *** извиниш , *** да неси от урганизатурите на гей пъеада ?.
38
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко трогателна житейска истирия. Ръзплакъх съ. Той излиза невинен като изворна вода.
37
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп най-точно ги определи - "лузъри" ... преведено на български - загубеняци, *** търсещи оправдание за проваления си живот.Между другото и тук е пълно с такива ... разликата при нашите е че Бойко, Костов и демокрацията са им виновни, че са лузъри.а Путин най-големия лузър им е идол естествено.
36
2
 
3
 
! Отговори
до 38 преди 6 години
К'во да задаваш въпроси- религията е опиум за масите/ народа!Каза го е един човек навремето! Бай Карл Маркс!
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп най-точно ги определи - "лузъри" ... преведено на български - загубеняци, *** търсещи оправдание за проваления си живот.
34
6
 
3
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 6 години
Да си зададем въпроса- защо младеж от семейство получило политическо убежище се е ,,радикализирал,, и отмъщава на своите благодетели? Може би те не са това за което се представят?
33
1
 
13
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
Не бил сам! Ами естествено, да се гръмнеш сред деца е диагноза. В тиквата му е имало много гласове, не е бил сам!Лошото е, че това им е етническа черта!
32
1
 
5
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
До щерю.Баце, това е невъзможно, Леми почина и сега в рая няма девици!:-)))
31
4
 
14
 
! Отговори
ПОМНЕТЕ преди 6 години
След 10-20 години ще се наложи Дядо Иван да освобождава Европа за трети път .
30
3
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 31 "Масовият" Убиец Асад до 2012 та управляваше мирно и кротко Сирия. Тоест от 2000-та година до 2012-та управляваше мирно и кротко просперираща Сирия. Намесиха се хамериканците и сринаха тази държава- платените им *** за 4-5 години.. Но Доктора знае и цял цивилизован свят, че тази битка ще бъде спечелена с помоща на Владимир. Доктора ако нямаше неговата подкрепа, отдавна да е дал една суверена страна на главорезите -платените от САЩ. А ти не се прави на ттъп! Много добре го знаеш това.
29
1
 
3
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Е то това наистина е проницателна мисъл.Браво!!И бързо се сетиха ,тц,тц,тц....наистина са гении.......
28
2
 
3
 
! Отговори
дедо иван преди 6 години
не е сам ами като него докарахте няколко милиона и не се знае кой кога ще го стегне шапката пардон ще се радикализира...
27
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 22няма как да се хванат за ръце тъй като Путин е плътно зад бизнес партньора си - масовия убиец и диктатор Асад
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 23 Брат, и аз си мислех, че пуша трева, но тоя Линч е някъде! След 4 серии се чудя къде е границата между гениалността на мозъка му и побъркаността му. Айнщайн е бил същия.
25
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така става като интегрираш камилари в държавата си.
24
1
 
11
 
! Отговори
ангел преди 6 години
Някаква снимка на някакво момче , правят ни на мало...мни , всеки знае кои стои зад тези нещастници с финансиране и стратегия !