Майката на загиналата Оливия: Пей с ангелите, мое скъпо момиче...

Всички жертви на атентата в Манчестър са ясни
24
Майката на загиналата Оливия: Пей с ангелите, мое скъпо момиче...
Снимка: БТА

Британската полиция заяви, че е установена със сигурност самоличността на всички хора, загинали при атентата в Манчестър, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
Имената на жертвите обаче не може да бъдат официално обявени, преди да бъдат завършени съдебно-медицинските експертизи. Поради големия им брой това може да отнеме между четири и пет дни, заяви манчестърската полиция.

Тя посочи също, че е установен контакт с всички засегнати семейства и в момента специално обучени служители им оказват помощ.

Според британските власти при самоубийствения атентат са загинали 22 души, включително тийнейджъри и деца. Имената на някои от тях бяха съобщени от техни приятели и роднини. Така например стана ясно, че най-малката на възраст жертва е 8-годишната Сафи Русос.

От гимназията "Тотингтън" от района на Манчестър заявиха, че са потресени и съкрушени, когато обявиха, че ученичка от училището, тийнейджърката Оливия Кембъл-Харди, е загинала при атентата.

Училището, което се намира в Бъри, населено място в околностите на Манчестър, заяви, че Оливия, както се съобщава 15-годишна, в понеделник вечерта е била с приятелка на концерта на Ариана Гранде, по време на който бе извършен атентатът. Приятелката й е преминала операция за лечение на раните от взрива.

Майката на Оливия, Шарлот Кембъл, която призоваваше в интернет, ако някой знае нещо за дъщеря й, да го съобщи, написа днес сутринта във Фейсбук следното послание: "Почивай в мир, мое скъпо, прекрасно момиче Оливия Кембъл - ти бе отнета така рано, иди да пееш с ангелите и продължавай да се усмихваш, мама те обича толкова много".

Здравните органи в Манчестър повишиха броя на ранените при атентата на 119 души, толкова колкото по техни данни са потърсилите медицинска помощ в болници. 64 от ранените все още са хоспитализирани. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
9
 
! Отговори
Съжалявам преди 6 години
Съжалявам но не мога да правя трагедии. Англичаните трябва да застанат открито против правителството си защото Великобритания открито подкрепя ислямски финдаменталисти, приютила е "чеченски борци за свобода", Лондон е център на агресивния ислям с цел да бъде използван срещу Русия и Китай.Ситуацията е единтична с това да правим трагедии, когато вдигнат във въздуха семейството на някой гангстер.
16
2
 
9
 
! Отговори
Илия - Варна преди 6 години
Децата са нашето бъдеще. Скърбя за невинните жертви. Но в нета изтече информация за удар на САЩ в Сирия, в някакво село при който са загинали 5 невинни дечица и много възрастни. По скъп ли е живота на английските деца от тези в Сирия. Докато има такива варварски безнаказани атаки на САШ и Великобритания отговора може да бъда е само такъв. Просто достъпа до виновника Даунинг Стреет 10 е много труден. За това страдат невинни!
15
1
 
4
 
! Отговори
МАЯ преди 6 години
Светът ли е полудял или публиката на това?
14
16
 
2
 
! Отговори
Марш Марш преди 6 години
СВОБОДА за СИРИЯ,ЛИБИЯ,ИРАК,АФГАНИСТАН.....ДОЛУ Третополовите убийци ,САДАМ,КАДАФИ,БИН ЛАДЕН са героиии и вечно ще живеят в нашите сърца...НЕ на ЗЛОБАТА и ОМРАЗАТА към Свещения ИСЛЯМ
13
15
 
3
 
! Отговори
Марш Марш преди 6 години
Марш навън на християнските и католическите империалисти от земите на мюслюманите-Либия,Ирак,Сирия,Афганистан...никой не ви е канил в тези земи,гледат само да крадат богатствата и суровините убивайкидеца,жени,мъже,старци...всяко действие си има противодействие,всеки удар си има контра удар...с български оръжия колко бебета,деца,Руски сСолдатибяха уубити или..Българската корумпирана държава открито толерира световния тероризъм .....с доставката ежемесечно всякакви оръжия с кораби и самолети.
12
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майката и бащата на детето да отидат и запитат Мей и Тони Блеър, защо толкова радикални муслита вилнеят свободно из острова? Никой не ги закача когато протестират и радикализират. Толкова гнусни протести съм гледал от аллахакбаровци, че не знам как се въздържат англичаните и не ги подкарат с бухалки. Било демокрация, толерантност трябвало, разбиране. Кога муслита са проявявали разбиране, главите са им циментирани. До един в Афганистан и С.Арабия. В Европа нямат място. Оставят ли ги, ще избиват.
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МомоМного си прав! Тук всъщност това се прави, за да се създава трафик към сайта. По този начин се печелят пари от реклама.Използва се психологически факта, че българинът колкото и да е мaлoyмен, все иска нещо да каже и се дава платформа на всякакви комплексиpани нещacтници да си изливат брътвежите. Някакви бесни умопoбъркани пенсии им се връзват и се завързва спор. Това пък кара някой хора да се връщат на този сайт и да прокарват политинтересите си.И се казва "имаме толко хора, плащайте".
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тука по скойно *** ... по скромно ама и по спокойно... още фойерверк ще има сигура ИЗ Европа... тука оазис май?!
9
0
 
21
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
И защо цялото рицарско войнство се е било с неверниците?Съвремениците им се подиграха с тях и наводниха Европа с кръвожадната религия ислям!
8
1
 
18
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
Религията е в основата на всички зверства!Защо твърдя?В името на какво се избиват толкова невинни? Умни сте - отговорете си!
7
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като убият дете на висш държавен служител тогава ще им дойде акъла в главата. Другото е просто статистика
6
1
 
23
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Парите eбaxa мaйкaтa на света и хората в него, нищо не мога да направя...за сега
5
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плача безспир, страдам безкрайно за внуците на колонизаторите, колили и бесили векове наред мирното население на колониите си от Африка и Азия. Колелото се върти, сметките се разчистват барабар с лихвите.А и отделно каква ли ще е сексуалната ориентация на загиналите подрастващи, имайки се впредвид крехката им възраст и лесната им манипулация, при положение, че флагът на хората, изповядващи нетрадиционни сексуални влечения, е бил развяван от бездарната кючекчийка ариана гранде?!?
4
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сума ти деца измират всеки ден в близкия изток ама тез нали са в западна европа станало голямата работа.
3
0
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 3 Що ти бият минуси ли, Ванчо? Щото опита ти за ирония към редакторите е меко казано инфантилен!Ей за това!
2
5
 
32
 
! Отговори
Момо преди 6 години
Живея в Париж. След инцидента с цистерните в България тази зима, след няколко дни видях кратка статия в Лекспрес. Това беше.В България вече се оливате!Разбирам да пишете за разследването, но вие пишете само ненужни жълти глупости.Хубав ден!
1
31
 
2
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Добре, че всички жертви са "ясни", щото можеше да са " облъчни и мъгливи"...