Сафи е мъртва! Майка й не знае, баща й – съкрушен!

Момиченцето е една от 22-те жертви на атентата в Манчестър
24 май 2017 13:30,
170
Сафи е мъртва! Майка й не знае, баща й – съкрушен!
Сафи Роуз Русос. Снимка: Twitter

Майката на 8-годишната Сафи, която е една от жертвите на кървавия терор в Манчестър, все още не знае за ужасяващата смърт на дъщеря си, разказва пред "Мирър" съсед на семейството.

Малкото дете било на концерта на Ариана Гранде заедно с майка си и по-голямата си сестра.

Още по темата

Когато атентаторът се взривява на един от входовете на залата, пироните започват да летят навсякъде и поразяват смъртоносно Сафи.

Майка й Лиза и 20-годишната й сестра Ашли са откарани веднага в болница, още са там, в неведение за трагедията, за разлика от бащата, който пристигнал в Манчестър, за да прибере семейството си, но разбрал от властите за ужасяващата смърт на малкото си дете и за ранените съпруга и голяма дъщеря.

"Той отишъл да ги вземе, но намерил съпругата си в критично състояние, Аш била ранена, а Сафи загинала", казва пред изданието съседът на семейството.

Лелята на двете момичета сподели пред "Дейли Мейл": "Това е най-лошият кошмар за всеки родител. Нищо не може да се каже повече или направи. Сафи беше толкова красива и очарователна. Защо ни я отнеха? Родителите й са уважавани хора, които работят усилено през целия си живот. И всичко това се случи заради някаква злобна измет".

Терористичната атака, извършена от атентатора Салман Абеди, удари Манчестър в понеделник вечерта. Самоубиецът, натъпкан с пирони и експлозиви, се взриви сред тълпата във фоайето до входа на закрития стадион "Манчестър Арена" в 22,35 часа местно време.

Междувременно британската полиция заяви, че е увеличила броя на служителите си по улиците на Лондон, както и че след самоубийствения атентат в Манчестър военнослужещи ще охраняват обекти с ключово значение, включително Бъкингамския дворец и резиденцията на премиера на "Даунинг стрийт".

Британският министър-председател Тереза Мей обяви снощи, че равнището на заплаха е повишено до "критично", което означава силна вероятност за непосредствено предстоящ атентат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората не се радват, а констатират нещо, което е родено в миналото. Защо трябваше да се започва "арабска пролет". Явно не всеки е настроен да живее по различен начин. Свалянето на диктатори с какво подобри живота *** обикновените хора там? Защо си мислят, че някой живял с друга ценностна система ще възприеме само положителните за теб неща от твоята система?
76
1
 
5
 
! Отговори
Хайнрих Химлер преди 6 години
Само заради тази душичка на снимката ще отворя Заксенхаузен!
75
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 92, Кое е простотия според теб? Че реших да пия едно уиски за да отпусна в почивния ден? Или? Чакам обоснован отговор от теб!
74
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българските путинисти-комунисти са готови да приемат исляма в борбата си срещу Запада и цивилизацията.Виждаме, че оправдават и дори се радват на всеки ислямистки атентат
73
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми за да не се мъчиш бе ... простотията много мъчи, а измъчваш и околните.
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 86 Не прехвърляй от болната глава на другата болна глава...какво общо има момиченцето и ония сирийските деца с тези болни мозъци?
71
0
 
8
 
! Отговори
от 88 преди 6 години
думата ИЗ МЕТ сте я публикували в статията,защо я триете при коментиращите?
70
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 85 Що да се гърмя, я се обоснови!
69
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И всичко това се случи заради някаква злобна ***". - ето ,такива трябва да са коментарите,а не да ни спират от "на омразата" ако някой толкова много ги обича,да отиде да живее в пустинята с тях.
68
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българските путинисти-комунисти, ***, червени селяни са готови да приемат исляма в борбата си срещу Запада и цивилизацията.Виждаме, че оправдават и дори се радват на всеки ислямистки атентат !
67
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, купи си едно уиски ... a най-добре се гръмни !
66
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българските путинисти-комунисти са готови да приемат исляма в борбата си срещу Запада и цивилизацията.Виждаме, че оправдават и дори се радват на всеки ислямистки атентат.
65
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отивам да си купя едно уиски...не издържам на трагедията. Не искам да повярвам, че такова момиченце го няма заради някакви болни мозъци и още 21 човека са мъртви...и само не ми казвайте че навсякъде стават атентати. Заради кого стават атентати? заради толерастията на Меркел която е пудел на САЩ? Кой ги пусна тия в Европа?
64
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българските путинисти-комунисти са готови да приемат исляма в борбата си срещу Запада и цивилизацията.Виждаме, се оправдават и дори се радват на всеки ислямистки атентат
63
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що за изверг трябвеа да си да убиваш такива деца? Плача бе, хора... Животните не го правят това.
62
0
 
0
 
! Отговори
of 71 от 70 преди 6 години
71,не споменавайте майка ми,и определено не сте ми схванали мисълта.честит 24 май !
61
0
 
12
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Парите eбaxa мaйкaтa на света и хората в него
60
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече няма никаква ответна реакция от Англия. Фюрерът за 24 часа щеше да ги стопи тия маннгали при такъв атентат в Берлин и нищо нямаше да остане от Ислямска държава. Точно за 24 часа.
59
4
 
8
 
! Отговори
Доктор Сър Пичу преди 6 години
Ако англичаните бяха мъже досега щеше да отнемат живота на поне 2200 мюсюлмани като отмъщение на гибелта на тези невинни деца. Но уви, евроатлантическите ценности си казват тежката дума...
58
1
 
3
 
! Отговори
лошо но; преди 6 години
иаз съм родител това е голяма трагедия.но;1 защо е нямало охрана.2 сащ са знаели.3 как така е направена тази бомба и никой да не знае/все пак говорим за британия/.4 най важно има ли в действителност ИД.или след героя от фантастиките/бен ладен/,дойде ИД.защото говорейки по между си хората не вярват на тези твърдения вече.