Сафи е мъртва! Майка й не знае, баща й – съкрушен!

Момиченцето е една от 22-те жертви на атентата в Манчестър
24 май 2017 13:30,
170
Сафи е мъртва! Майка й не знае, баща й – съкрушен!
Сафи Роуз Русос. Снимка: Twitter

Майката на 8-годишната Сафи, която е една от жертвите на кървавия терор в Манчестър, все още не знае за ужасяващата смърт на дъщеря си, разказва пред "Мирър" съсед на семейството.

Малкото дете било на концерта на Ариана Гранде заедно с майка си и по-голямата си сестра.

Още по темата

Когато атентаторът се взривява на един от входовете на залата, пироните започват да летят навсякъде и поразяват смъртоносно Сафи.

Майка й Лиза и 20-годишната й сестра Ашли са откарани веднага в болница, още са там, в неведение за трагедията, за разлика от бащата, който пристигнал в Манчестър, за да прибере семейството си, но разбрал от властите за ужасяващата смърт на малкото си дете и за ранените съпруга и голяма дъщеря.

"Той отишъл да ги вземе, но намерил съпругата си в критично състояние, Аш била ранена, а Сафи загинала", казва пред изданието съседът на семейството.

Лелята на двете момичета сподели пред "Дейли Мейл": "Това е най-лошият кошмар за всеки родител. Нищо не може да се каже повече или направи. Сафи беше толкова красива и очарователна. Защо ни я отнеха? Родителите й са уважавани хора, които работят усилено през целия си живот. И всичко това се случи заради някаква злобна измет".

Терористичната атака, извършена от атентатора Салман Абеди, удари Манчестър в понеделник вечерта. Самоубиецът, натъпкан с пирони и експлозиви, се взриви сред тълпата във фоайето до входа на закрития стадион "Манчестър Арена" в 22,35 часа местно време.

Междувременно британската полиция заяви, че е увеличила броя на служителите си по улиците на Лондон, както и че след самоубийствения атентат в Манчестър военнослужещи ще охраняват обекти с ключово значение, включително Бъкингамския дворец и резиденцията на премиера на "Даунинг стрийт".

Британският министър-председател Тереза Мей обяви снощи, че равнището на заплаха е повишено до "критично", което означава силна вероятност за непосредствено предстоящ атентат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо да се ровиш в нета за повеч инфо. за тоа случай напиши нешо за 24 май бе ц+ъ+р+в+у+л
36
7
 
0
 
! Отговори
Учуден преди 6 години
Стига глупости, съседите да знаят а майката да не знае след като цял свят говори за атентата...
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако няма Атентат за какво ли ше пишем , то няма друго
34
1
 
8
 
! Отговори
М преди 6 години
Тук една дама от сайта ме убеждаваше, че християните не могат да се жертват в името на кауза.Мадам, погледнете това дете! Смъртта му ли е вашата кауза? Как съществувате с подобна злоба и турска омраза в грешната си дущица???
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гл. редактор и той се изложи за 24 май , какви са тези Новини
32
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До младен И нещо за продаденото българско оръжие -Гарантирано от ГЕРП- на ИДИЛ . За българските цигари ,лекарства ,амфиметамини БиБитко е специялист по тези работи за джиповете с български номера. За продадените БМ-21,Фагот ,Корнет ,АК,боеприпаси ??? Да ама, не ? Лицемери
31
10
 
4
 
! Отговори
Сурай преди 6 години
Атинтатити ша спрат когато европа приеми законити на шуриата
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 42 В Тернинатор 2 две деца се бият пред погледа на Арнолд и оня малкия и майка им им казва хващайки ги "Ще ви извия вратовете". Малкия ги гледа и пита Арнолд; Имаме ли бъдеще ние хората? И Арнолд като робот казва : в човешката природа е заложено самоунищожението!
29
2
 
9
 
! Отговори
Западна Цивилизация преди 6 години
Ислямските фанатици не могат да разберат, че Запада няма нищо против Исляма, дори приема милиони ислямски бежанци. Западът бомбардира и избива деца в мюсюлманските страни и Близкия изток за пари, за петрол, за печалби - печалбата това е основата на Западната цивилизация, нищо лично, просто бизнес, Западът няма никаква вина.
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕЩО ГЛУПОСТИ ЗАПОЧНАХА ДА ПИШАТ И ДА СЕ ОПЛИТАТ КАТО ЧЕРВА . НА ДЕН ПО ГЛЪТКА ИНФОРМАЦИЯ. СЕГА ЛИ ГИ ИЗМИСЛЯТ ЖЕРТВИТЕ ,ЗАЩОТО НА ПЪРВИТЕ КАДРИ ОТ ПОКАЗАНИТЕ ЗАПИСИ НЯМАШЕ НИКАКЪВ ВЗРИВ, А ПУКОТ И ТО 2-3 ПЪТИ ,И ЗАПОЧНАХА ПИСЪЦИ .
27
4
 
5
 
! Отговори
младен преди 6 години
Айде стига стия ми ти натрапвания. Що не напишете от USA оръжие дето снабдяват в близкият изток колко деца са си заминали??? Що не напишете и сложите снимки на Български пенсионери ровещи в кофата всеки ден. ***..й..нат.а Ви дол.ни ***
26
1
 
11
 
! Отговори
Косвени Жертви преди 6 години
Кой е този бог, дето допуска такива зверства ? Бог ли е или е чудовише ? Що за хора сме на тази планета... едните работят цял живот да имат семейство и деца, други да се натъпчат с експлозиви и пирони да ти ги отнемат. Обречени сме да се самоунищожим, мравките в гората са по-достойни от нас хората...
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Julee Cruise - The world spins...Гледам 3-я сезон на Туин Пийкс..гледам това дете на снимката и се разплаквам на тази песен. Дейвид Линч е за убиване! Няма право така да влиза в психиката на хората чрез Анджело Бадаламенти!
24
4
 
20
 
! Отговори
Полово разнообразие преди 6 години
Евроатлантизма иска жертви. Не може десетилетия наред да тормозиш и експлоатираш третия свят, умишлено да пречиш на хората там да се образоват и развиват и да очакваш, че огъня няма да запали и твоята къща. Тези диваци не идват случайно в Европа. Имат съвсем конкретни цели и действат за постигането им.
23
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
SNOSCHTO INQ GLAMAV DASKAL ANGLICHANINA PRI SLAVI KAZA AAA NIE OSCHTE POVECHE MIGRANTI SCHTE VZEMEM VZAMAITE I NE RIVETI GLUPAVI INGILIZI.
22
2
 
20
 
! Отговори
Юнкер преди 6 години
Търпението се изчерпа, време е за крайни мерки срещу терора! Ще отговорим с повече цветя и меченца, повече лозунги и повече толерантност!
21
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бащата бил съкрушена като избиват с бомби сирийските деца, не е съкрушенСледващият път пак да гласува за същите политици дето пускат бомбите в Сирия
20
3
 
9
 
! Отговори
Mne преди 6 години
Цял свят научи за смъртта на малкото момиченце, а собствената му майка в невидение. Тези, които разпространиха информацията и снимката на детето са за съд.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Злото САЩ...Не е луд който яде баницата(терористите) , а който му му я дава- САЩ! К'во има да умуваме повече за ислямска държава... за нанасън наамджи( турците ще ме разберат)?
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
айде айде Меркел поръча повечко бежанци, нормалните хора плащат. Не можеш да наречеш трагедия нещо, което е предвидено и се прави по план.