Сафи е мъртва! Майка й не знае, баща й – съкрушен!

Момиченцето е една от 22-те жертви на атентата в Манчестър
24 май 2017 13:30,
170
Сафи е мъртва! Майка й не знае, баща й – съкрушен!
Сафи Роуз Русос. Снимка: Twitter

Майката на 8-годишната Сафи, която е една от жертвите на кървавия терор в Манчестър, все още не знае за ужасяващата смърт на дъщеря си, разказва пред "Мирър" съсед на семейството.

Малкото дете било на концерта на Ариана Гранде заедно с майка си и по-голямата си сестра.

Още по темата

Когато атентаторът се взривява на един от входовете на залата, пироните започват да летят навсякъде и поразяват смъртоносно Сафи.

Майка й Лиза и 20-годишната й сестра Ашли са откарани веднага в болница, още са там, в неведение за трагедията, за разлика от бащата, който пристигнал в Манчестър, за да прибере семейството си, но разбрал от властите за ужасяващата смърт на малкото си дете и за ранените съпруга и голяма дъщеря.

"Той отишъл да ги вземе, но намерил съпругата си в критично състояние, Аш била ранена, а Сафи загинала", казва пред изданието съседът на семейството.

Лелята на двете момичета сподели пред "Дейли Мейл": "Това е най-лошият кошмар за всеки родител. Нищо не може да се каже повече или направи. Сафи беше толкова красива и очарователна. Защо ни я отнеха? Родителите й са уважавани хора, които работят усилено през целия си живот. И всичко това се случи заради някаква злобна измет".

Терористичната атака, извършена от атентатора Салман Абеди, удари Манчестър в понеделник вечерта. Самоубиецът, натъпкан с пирони и експлозиви, се взриви сред тълпата във фоайето до входа на закрития стадион "Манчестър Арена" в 22,35 часа местно време.

Междувременно британската полиция заяви, че е увеличила броя на служителите си по улиците на Лондон, както и че след самоубийствения атентат в Манчестър военнослужещи ще охраняват обекти с ключово значение, включително Бъкингамския дворец и резиденцията на премиера на "Даунинг стрийт".

Британският министър-председател Тереза Мей обяви снощи, че равнището на заплаха е повишено до "критично", което означава силна вероятност за непосредствено предстоящ атентат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
17
 
! Отговори
Асан преди 6 години
Така работи демократуратая:) Гласуваш за диктатори който избиват хора в близкия изток- и ти може да бъдеш убит и носиш вина за случилото се:)
16
3
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
няма невинни векове англия ограбва колониите що не ги е интегриралатьпият народ вика по улиците за свадбата на селската прьчка пипа а не вземеда свали продажното си правителство искаите оставката на полицията в манчестьртакива некьдьрници цялата им система е такава
15
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох, по името си помислих, че става въпрос за някаква ромска свада, завършила със заколение...
14
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох, по името си помислих, че става въпрос за някаква ромска свада, завършила със заколение...
13
2
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Янко, изобщо не боли- хамериканците избиха милиони в близкия изток, а насреща си имат има няма 1000 човека. Да ти имам отмъщението. "Отмъщението" е за сеира на САЩ в случая- гледа от 20 години терористичните атентати навсякъде в Европа и се прави на загрижен, а това му е целта- да спонсорира тия боклуцци и да властва над Европа за да е слаба чрез тях. Само че това нито Сталин, нито Путин ги е интересувало....
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Демокрацията в близкия изток иска жертви, затова Запада бомбардира и избива хиляди деца в Близкия изток. Убийството на деца в името на демокрацията е оправдано.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На чужд гръб и 100 тояги са малко.
10
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Анличаните не са виновни, че избиват и бомбрадират деца в Близкия изток и Ирак, те го правят за пари и за петрол. Западната цивилизация има право да поддържа стандарта си на живот като избива деца, постижениеята на западната цивилизация са базирани на парите и Западната цивилизация има право да защитава постиженията си. А ислямистите убиват заради идеи - това е проблемът!
9
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Световните лидери са изказали"съчувствие"...Боже,Боже ,това тяхното е лицемерие не е съчувствие.Войните се правят заради ПАРИ,а не за "демократизация"...
8
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега освен да накажем лошите друговерци?!?! После те ще отмъстят, после ние на тях и така до безкрай! Евреите бяха подложени на геноцид, сега подлагат ливанците на такъв. Тръмп нарича атентатора лузър, но същевременно продава оръжие за над 100 милиарда на страната люлка на радикалния ислям. Европа моделира изтока след разпада на Османската империя и прие мнозина от тях срещу изгодни договори, но ги прие с презрение и не ги асоциира. Сега е бременна от тероризъм. Сбъркан свят! Жалко за децата!
7
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименУдариха децата защото така най-боли.Янките създадоха тези психопати с техните войни.Децата? 8 годишна посреднощ на коцерт на Сали Майръс? Ако искаха да ударят деца щяха да ударят детски градини и училища.
6
11
 
16
 
! Отговори
Янко преди 6 години
Това е отмъщение за убитите деца от НАТО-вските бомби в СирияБоли като ти убият детето нали?
5
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На кой му пука за Сафи и семейството й? Да бяха се отказали от мюсюлманството, та поне да си помислим, че са били интегрирани.. да се радват, че са били в Европа. Иначе разстроеният й баща може би нямаше и да я направи тази Сафи,ако беше останал сред себеподобните си..
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние сме правите, нашия западен начин на живот е правилният, няма да се променяме ако ще не атентати ами цунами и земетресения да дойдат, с атентати не могат да ни променят, нека си гърмят, чакаме цунамита, но няма да се променим.
3
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Удариха децата защото така най-боли.Янките създадоха тези психопати с техните войни.
2
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хиляди, ако не десетки хиляди майки в Либия и Ирак така и не разбраха как децата са им разкъсани от британсктите бомби и балистични ракети, нито намериха телата им да ги погребат, но това не беше отразено в медиите.
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Осъзнавате ли какво направихте????????Толкова по темата!