Вижте Лицето на злото – Салман Абеди

Пуснаха първа снимка на терориста от Манчестър
Обновена: 24 май 2017 09:34 | 24 май 2017 09:34, Александър Попов
338
Вижте Лицето на злото – Салман Абеди
Снимка: The Sun

Британският таблоид The Sun показа първа снимка на атентатора от Манчестър Салман Абеди и го сравни като Лицето на злото.

Още по темата

Абеди се взриви след концерт на Ариана Гранде в Манчестър в понеделник вечерта във фоайето до входа на залата, при атентата загинаха 22 души, а 119 са ранените. Сред жертвите има и деца.

Стана ясно, че атентаторът е бил млад и тих студент, учел и бизнес в университета Салфорд в града.

Бил е от религиозно семейство, но впоследствие се е радикализирал. Службите са засекли негово пътуване до Либия наскоро. Неговото семейство е емигрирало от Либия заради режима на Кадафи и е получило убежище във Великобритания. В Манчестър живеят от 10 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Вижте Лицето на злото Салман Абеди"===Това на снимката не е лицето на злото. Лицето на злото е "религията на мира и любовта". Другото лице на злото е "демокрацията", която замести тоталитарните режими в Либия, Ирак, Афганистан, сега на ред е и Сирия. Тези тоталитарни режими не са добри, но сриването им доведе само до едно - свобода за тероризма. Всички тези диктатори не допускаха появата на терористични организации на своя територия. Как е сега с "демокрацията"?
174
0
 
13
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
Поредният ислямизиран ***! Защо ги пуснахте в Европа, мултикултурници? В България 5 века са ни клали такива като този, те унищожиха държавата ни, която преди тяхното варварско нахлуване бе сред първите по сила, култура, стопанство. А след тях - разруха, а сега се вайкаме, че сме последни! Вън тази *** от цивилизования свят - да си седят в техните територии - да ядат пясък и да пият петрол!
173
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да е произлязъл от май..му.на ..
172
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 214 Това беше ирония, бе глупав!Гърция се кротна 1940-та година и не гръмна и една пушка когато Мусолини ги окупира. Това искам да кажа на оня тъппанар с примера за Гърция.
171
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен212 Е ! Твоят праотец може да епроизлязал от *** ,а на други от БОГ .
170
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По лицата не можем да знаем кой какъв е и какво е намислил.
169
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не пускат маймуни в контролната зала на атомната електроцентрала? По същата причина по която не бива пускаме арабите в Европа.
168
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен207 И затова с магарета ги победи ,щото трепереше .
167
0
 
8
 
! Отговори
войн преди 6 години
До Анонимен2 световни войни се водиха в Европа, без населението да мигира другаде. "Те се сражаваха за родината." Смяташ ли, европейското население не знае какво е война или пък да воюва?
166
0
 
1
 
! Отговори
Мишо преди 6 години
До Анонимен 195Ти сериозно ли вярваш в това, което си написал.Ако отговора е да, веднага на преглед при психиатър.По стила на написаното си същия като човека от снимката на статията.
165
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 204 Както беше нападната и България ли ВСВ от Германия?
164
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За тези 5 години докато е бил жив Кадафи е бил в Англия поне пет пъти,като по време на един поне си направи палатка от недоволствие от приема и зовеше за варианти на справяне с терор атаки и звучеше малко двуяко като дайте да дадем за да има какво да отчетем,не му обръщаха внимание,поискал построил си палатка,а имаше кой да вика за него и против,щом са били избягали от него по негово време трябва най-малко да са викали против него кагато е пребивавал,тогаз накриво и сега накриво зяпат след него.
163
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен195 ........и българско оръжие за ИДИЛ-Гарантирано от Герб..
162
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 203 Щото гърците бяха много силни ВСВ, бе и Хитлер се е посирал от тяхната военна мощ!Така добре ли е като отговор, ***?
161
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До лице на бавноразвиваГермания обяви, че има около един милион свободни работни места.Грешката на Западна Европа не се състои само в това, че не желае да даде тези свободни работни места на източноевропейци.Основната грешка е в безконтролното приемане на хора, спрямо които не се прилага образователен критерий.Сега става ясно колко са били прави поляците, когато обявиха, че ще приемат само семейни бежанци-християни, които имат минимум средно образование и са с по не повече от три деца.
160
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"до 193 Той Хитлер и Гърция не нападна ако става въпрос. Сещаш ли се защо? Маллоумник!"Някой май не си е учил уроците. Гърция Е нападната.
159
0
 
1
 
! Отговори
До 197 преди 6 години
Не, чакам многоумници като тебе да ми кажат.
158
1
 
6
 
! Отговори
Зомбите идат преди 6 години
Исус е признат ,уважаван и обичан пророк в исляма.Разликата с християнството е че, католиците го обявяват за бог, а мюсулманите за пратеник на Бог.И ако срещнете мюсулманин ,който мрази Исус то той е от заблудените души или е опасно невеж или е "зомбиран"...
157
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 198 Затова баба ми и дядо ми са били комунисти- никога не са вярвали в Бог, както и аз. Вярвам само в себе си, затова и не вярвам, че Господ ще ме дари с 40 девственици, ако се самоубия и убия с това и няколко невинни мюсюлмански бокклука! Ето там е разликата между вас и мен, панимаеш?
156
0
 
4
 
! Отговори
лице на бавноразвива преди 6 години
щ се, но пораснал.Така става като се женят братовчеди..Аледователно Навсякъде "БЪКА" с потенциални терористи.А какво да кажат САЩ, като там от 300 години са мнгонационални.Колкото до безработицата и "отчаянието"( някой спомена за България) , всеки ден по раи3 има предаване за безработни в Италия- младежи и съкратени на по около50г( къде да намери работа?)- около 40% от трудоспособните.Проблемът е навсякъде.Преди да се приемат мигранти, да се помисли- КАК ЩЕ СИ НАМЕРЯТ работа в страна, където