Вижте Лицето на злото – Салман Абеди

Пуснаха първа снимка на терориста от Манчестър
Обновена: 24 май 2017 09:34 | 24 май 2017 09:34, Александър Попов
338
Вижте Лицето на злото – Салман Абеди
Снимка: The Sun

Британският таблоид The Sun показа първа снимка на атентатора от Манчестър Салман Абеди и го сравни като Лицето на злото.

Още по темата

Абеди се взриви след концерт на Ариана Гранде в Манчестър в понеделник вечерта във фоайето до входа на залата, при атентата загинаха 22 души, а 119 са ранените. Сред жертвите има и деца.

Стана ясно, че атентаторът е бил млад и тих студент, учел и бизнес в университета Салфорд в града.

Бил е от религиозно семейство, но впоследствие се е радикализирал. Службите са засекли негово пътуване до Либия наскоро. Неговото семейство е емигрирало от Либия заради режима на Кадафи и е получило убежище във Великобритания. В Манчестър живеят от 10 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 193 Той Хитлер и Гърция не нападна ако става въпрос. Сещаш ли се защо? Маллоумник!
154
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типичен представител на мирната религия.
153
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПУТИН Е РЕАЛНИЯ ВИНОВНИК ЗА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА КОЯТО СЕ СЪЗДАДЕ ПЪРВОНАЧАЛНО ДА СЕ БОРИ С ОКУПАЦИЯТА МУ В СИРИЯ И РУСКАТА ВОЙСКА ТАМ!ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И САЩ ВЗЕХА СТРАНАТА НА ПУТЛЕРОЦИД СРЕЩУ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА!РЕАЛНО КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ИЗБИ ТЕЗИ ХОРА С ПОДКРЕПАТА СИ КЪМ ПУТЛЕРОЦИД СРЕЩУ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА!ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА Е ЗЛО НО СЕ БОРИ С ОЩЕ ПО-ЗОЛЯМО ЗЛО ПУТЛЕРОЦИД!
152
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 195 Муахаха..само чета името ASALA и веднага става ясно на човек що за християнска групировка е това.
151
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той Хитлер не посмя да нападне Турция, щял да избива мюсюлманите. Смех.
150
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Къде си чул християнин да се самоубива за да убие някъде си хора? Я ми дай един пример, бе БОККЛУУУК?"Само един пример ще ти дам, защото иначе са прекалено много и нямам време да обяснявам на невежи...Има една арменска терористична организация ASALA. Там е било напълно нормално да се самовзривяваш.
149
2
 
2
 
! Отговори
М преди 6 години
Хитлер е бил и диот. Както и всички останали, които искат да завладеят този свят и да избият различните.
148
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 187Хитлер за 1 година превзе цяла Европа...какъв Непал, бе... Ако не беше направил грешката да напдне Русия, следващата му цел беше САЩ.
147
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 186 Тъй ли? Ама той Египет не е мюсюлмански, затова ли Хитлер го окупира търсейки подкрепата на другите мюсюлмански страни от Изтока? Ти за убиване, бе маллоумник? Муахахааххахахахахахахахахха
146
3
 
2
 
! Отговори
ким сун преди 6 години
Кой бомби мюсулмански държави-Запада.Кой избива мусюлмани и мюсулмански диктатори-Запада.Кой защитава мюсулмански диктатори и държави- Русия.Кой защитава мюсулманските държави от демократизиране и саботира тези процеси-Русия.Най голямата джамия в Европа-в Русия.Най много мюсулмани в Европа-в Русия.Евроазийски съюз-две ''християнски'' и 4 мюсулмански държави.Международни партниори на Русия-Иран,радикален ислям,Сирия-ислям.,Венецуела-глад,СК-комунизам и глад.ФАКТ.
145
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 182 Ислямски потурчен ***, не говорим за просто атентатори, а за самоубийствени атентатори. Къде си чул християнин да се самоубива за да убие някъде си хора? Я ми дай един пример, бе БОККЛУУУК?
144
3
 
8
 
! Отговори
Румен преди 6 години
А лицето на Абсолютно Зло, което хвърля бомби от Афганистан до Либия защо не покажете.
143
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Англичаните нали са спасили него и родителите му то затворите на Кадафи, защото Каддафи такива ги хвърляше в затворите. Англичаните са добри хора, дори убиха Кадафи и избиха десетки хиляди либийци включително и деца защото подкрепяха Кадафи, те не са виновни, той е виновен, че не им е благодарен на тези добри хора англичаните.
142
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко по реда си. Първо започни да броиш атентатите и жертвите на примитивната ти неандерталска религия. ...Ако трябва да почнем от начало никак няма да ти е изгодно. Едва ли знаеш кои са първите атентатори. Не са мюсулмани глупакопитеко.
141
1
 
2
 
! Отговори
M преди 6 години
Истинският Бог е Любов, а не джихат! На ислама даже и Името Божие е сгрешено. Чичото Али е подсушвал евреите и не е чул както трябва. Точно една буква е различна и точно тази буква е причината за цялото зло.
140
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 173 бай Хитлер започна с евреите...след това щеше да се заеме с мюсюлманите за да въведе чиста АРИЙСКА РАСА в този свят. Това ясно ли ти е, ***?Разбира се Сталин нямаше да му пречи по никакъв начин, стига да не го напада.
139
2
 
8
 
! Отговори
ЗЛОТО Е КАПИТАЛИЗМА преди 6 години
това не е лицето на злото !това е лицето на един заблуден младеж, който терористите (които американците създадоха) са успели да завербуват!лицето на злото са капитализма и алчността !ако бъркаш в гнезо с оси, трябва да си подготвен за ужилване.гнезо с фанатизирани оси се унищожава наведнъж с огън или въобще не се пипа, защото последствията са непредсказуеми.америка започна тази война, и подкопава сигурността в европа.америка е лицето на злото, сатаната, а този е само едно малко дяволче !!
138
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Злото е в западното общество. Исляма няма нищо общо с това, а този младеж е само средство, инструмент. Толкова атентати вече станаха, и нищо не ги спира, и не могат да го разберат това хората.
137
0
 
3
 
! Отговори
Вилислав Василев 26 преди 6 години
До д-р.Радева Следващият ми син ще се казва Адолф мислих да кръстя първородният си син така но в чест на дядо го кръстих на него Васил и не не съм прероденият Хитлер но вече ми омръзна от *** престъпност от атентати и тем подобни глупости.
136
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О той весне. Видеоклип. Полная версияНапишете това тубата... Велика!