Елизабет в болница... посети пострадалите от ада деца

Тя определи нападението като "отвратително и противно"
25 май 2017 20:57,
9

По време на посещението си в детска болница в Манчестър британската кралица Елизабет Втора заяви пред деца, пострадали при атентата в понеделник, че нападението е "отвратително и противно", предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

"Това е отвратително. Много противно е да се избере подобна цел", заяви 91-годишната кралица пред 14-годишната Иви Милс и родителите й.

Иви Милс не е от Манчестър и е пристигнала в града специално за концерта, съобщава Ройтерс. Това бил подаръкът й за рождения ден, обясни тя на кралицата.

"Тя звучи много, много добре, много добра певица", отговори Елизабет Втора.

Кралицата изрази и "възхищението си от начина, по който жителите на Манчестър реагираха с човечност и състрадание на този варварски акт", предаде ДПА.

Кралското семейство публикува снимки, на които Елизабет Втора се среща с Иви Милс, 15-годишната Мили Робинсън и 12-годишната Ейми Барлоу.

"Тя е очарователна, беше просто зашеметяващо - това не е нещо, което бихте очаквали", заяви Мили Робинсън пред Скай Нюз след срещата си с кралицата.

Освен това Елизабет Втора разговаря и се ръкува със служители на болницата.

"Това не е нещо, което очаквате", каза кралицата пред бащата на друг тийнейджър в Кралската болница в Манчестър за лечение на детски болести.

12 деца на възраст под 16 години бяха приети в болницата по спешност след нападението срещу зрителите, присъствали на концерт на поп-звездата Ариана Гранде, припомня АП. Общо 19 пострадали след концерта деца все още се лекуват в същата болница.

Общо 116 души пострадаха при експлозията след концерта в понеделник вечерта. Те бяха лекувани в осем болници в Манчестър и околностите, припомня Ройтерс, предава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бабето на снимките грейва когато види децата щастливи. Има нещо добро в тая жена.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Какво общо имат двете неща нямам идея.
4
1
 
5
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Значи да ви кажа как са наистина нещата. В Англия повечето ги е страх да говорят против Исляма, защото мохамеданите и левите/либералите веднага ги обвиняват в расизъм. Затова всеки си трае и се прави, че му е жал за добрите мохамедани и как щяло да им се отрази. Буквално някои хора ми казаха това без да задълбават много в причината за атентата или жертвите. Вижте и М-103 в Канада - забраниха Ислямофобията. Без повече критика или обвинения към Исляма и мохамеданите там!!! И как да спреш терора ?
3
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз ако съм в болница никак няма да се радвам ако ме посети този рептил.
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия англетата са големи смешници. А за зарина питай тия които подкрепят Асад.
1
5
 
8
 
! Отговори
А преди 6 години
ДЕЦАТА КОИТО ПОРАЗИХА СЪС ЗАРИН ОТ СИРИЯ КОЙ ГИ ПОСЕТИ ? ИЛИ АЗ ИЗПУСНАХ НЕЩО ?