Пак паника в Англия: Евакуираха театър, супермаркет...

Страната понижи степента на заплаха от "критично" на "сериозно"
Обновена: 27 май 2017 19:22 | 27 май 2017 18:45, Красимир Ангелов
15
Пак паника в Англия: Евакуираха театър, супермаркет...
Снимка: БТА

Десетки бяха евакуирани от театър "Олд Вик" в Лондон тази сутрин по време на представление, а на място е пристигнала полиция, предаде Асошиейтед прес.

Посетители съобщиха в Туитър, че сутрешно представление с участието на Джон Бойега е било прекъснато от служители на театъра, а на актьорите и публиката е било наредено да напуснат.

Снимки показват как полицаи отцепват района около театъра, който се намира близо до станция "Ватерло", където спират както влакове, така и метрото. Полицията съобщи, че е изпратила свои служители в театъра, но не даде повече подробности.

Също днес посетителите на супермаркет в югоизточната част на Лондон са били евакуирани заради мъж, въоръжен с нож, информира BBC.

На мястото на инцидента са пристигнали служители на полицията, които са задържали мъжа. Няма информация за пострадали. Бликзите улици са блокирани, а на гражданите е препоръчано да избягват района.

Великобритания днес понижи степента на терористична заплаха, въведена след терористичното нападение в Манчестър на 23 май от "критично" на "сериозно“. Военнослужещи обаче ще партулират по улиците на британските градове до 30 май.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Нека да познаем: Ножа е любимо оръжие за клане на "неверници" на една определена "религия"...кое я тя?
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека позная: българите и румънците са виновни!
9
1
 
6
 
! Отговори
456 преди 6 години
До торАнгличаните БЯХА диво племе!!Сега са приспани като раци в тенджера!!спокойно ги сваряват на бавен огън! Англия твърде дълга *** от цял свят,дойде време за повръща!Стара европа е приспана и няма да се събуди навреме!!RIP
8
2
 
2
 
! Отговори
niki преди 6 години
E 6tom ne sa se nasrali, nema problem. Tova e koeto ti izjivqvat sega e ejednevie ot godini v blizkiq iztok. kakvo tolkova vaykat dvuli4nicite.
7
2
 
6
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Тез пъкАрестували транжора на магазина щото бил с ножС кво да трнжираС лъжица не става
6
0
 
6
 
! Отговори
**** преди 6 години
Тези какво ревът сега,като ги викаха да им работят за без пари,а те да се изживяват като господари,какво очакват,това да продължи все така ли,да са мислили по рано.
5
11
 
0
 
! Отговори
тор преди 6 години
Война е.Но точно англичаните да плашиш с война е несериозно.Англичаните са диво племе и само още повече ще се нахъсат.Няко не си прави добре сметките или е притисната до стената и започва да прави грешки.
4
1
 
11
 
! Отговори
Оф шъ мъ скъсате от преди 6 години
Номера е накрая демобократичният матрял сам да моли за лишаване от гражданските си права и да се сложи доброволно на масата за чипосване. С чип в балката ще нисли че е в безопасност стига да нисли това което му е разрешено, докато бъде ,,ридуциран поради изтичане на срока,,
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може не само да го понижат а и да го махнат. Въпреки днес отнесоха системата за управление на полети и сега висят спокйно на опашки!
2
0
 
9
 
! Отговори
Хей преди 6 години
Риска е винаги 100% да определят някакви категории е въбще несериозно и глупаво и бюрократично.
1
1
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
За медиите всеки терористичен акт в Западна Европа е манна небесна! Такъв трафик с добра новина или атентат от други страни, никога не могат да направят.