Охранителна камера хванала Салман преди да се взриви

Британската полиция разпространи снимките му
59
Охранителна камера хванала Салман преди да се взриви
Снимка: Reuters

Британската полиция разпространи снимки от охранителна камера на нападателя от Манчестър от нощта на най-ужасната терористична атака във Великобритания за последните 12 г., пише The Guardian, цитиран от "Фокус".

Още по темата

На снимката се вижда 22-годшният Салман Абеди малко, преди да извърши самоубийственото нападение в понеделник вечерта, при което 22 души загинаха, а други 119 бяха ранени.

В събота вечерта, часове, след като нивото на опасността от терористична заплаха беше понижено от "критично“ на "тежко“, от полицията заявиха, че разследването постига напредък.

До момента по подозрение в тероризъм са арестувани общо 13 души, а 14 места се претърсват. Освен това около хиляда души участват в разследването на мрежата, свързана с Абеди.

"През изминалите пет дни ние събрахме значителна информация за Абеди, за неговите съучастници, за неговите финанси, за местата, където е бил и как е било направено взривното устройство“, обясниха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
12
 
! Отговори
дръндер преди 6 години
Този може да е развявал всеки ден знамето на ИД от прозореца си и да е пускал речи на ИД от тон колони на терасата си и никой няма да се обади в полицията , защото западняците са потиснати от ляво- толерастката диктатура до степен, че всеки критикуващ мигрантите бива наречен расист, фашист и уволнен от работа , а банката му спира кредита!
44
5
 
10
 
! Отговори
дедо Мано преди 6 години
"През изминалите пет дни ние събрахме значителна информация за Абеди, за неговите съучастници, за неговите финанси, за местата, където е бил и как е било направено взривното устройствоЗначи събрали инфото и лека им пръст на жертвите? Типично по ***. Няма НАКАЗАНИЕ НЯМА МЪСТ! Ето това е вашата европа - умираща крава с население от амеби чакащи ножа!
43
1
 
19
 
! Отговори
Просто решение преди 6 години
Вън всички иззповядващи исляма от цивилизования свят. Развитие на енергетиката до етап пълен отказ от петрол. Да ги оставим в техните страни да ядат пясък и да пият петрол и да си воюват помежду си, като си носят бурките и *** и се отказат от всичко светско щом така им харесва. Но при нас нямат място и толкова.
42
2
 
6
 
! Отговори
внимателно преди 6 години
на този запис обаче има данни ,че тия които готвят медиiniа бум следят друг на около 210 метра от този ..гледат на екран >напомнят че всички екрани с или без камери снимат и записват вкл обемно ..записите се пазят много години..някаква женска я следят с поне три комплекта камери пред екрана които следи другия.пулса на това момче подава че го следят с цел убииство
41
2
 
2
 
! Отговори
кротко преди 6 години
ДА направят анализи по ириса .ако е готвил има записи ако е застрашен също ще има записи .. Отделно всеки телефон се следи ..всичко се записва и се съхранява много години..всеки телевизор компютър смартфон и... има техника която записва всичко даже и без батерии..в него има следено устройство в тих запис записва и предава мигновенно..да се намери кои следят момчето и готово
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
COPY-PASTE
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пише The Guardian, цитиран от "Фокус"...........................xaxaxaxaxaa..........................................xaxaxa.....................
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Камелия само копи-пействаш Новини които вече ги има
37
2
 
10
 
! Отговори
Абеди има преди 6 години
типичен "лицев израз": с полуотворена уста: сравнете с хората от "шведския етнос" у нас!( не ми разправяйте, че "има 3-та сливица, не може да диша или носът му е запушен"...;-))И ако дойде да търси работа, стои на бюро сред колеги или пред клиенти с полуотворена уста и "питаЩ' поглед?Ето- такива хора, НЕДОВОЛНИ от себе си- убиват.Ако беше в родната си страна, щеше да има СЕБЕПОДОБНИ и нямаше да разбере, че не е "като другите."
36
1
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Какви превантивни мерки чакате от англичаните? Кой знае дали тяхното МИ-6 не стои зад този атентат? Много вероятно е... Така хората се поддържат в ниските енергии на страх и ужас. Ако управниците в прехваления запад искаха да приложат на практика ценностите за които тръбят навсякъде отдавна да са го постигнали. Напротив- искат точно обратното: безгранична власт и пари, намаляване броя на населението по всякакви начини. 22-*** не са толкова много, в Донбас са 11 хиляди, но не ги споменават
35
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
4ESTIT RAMAZAN BAYRAM NA VSI4KI MUSULMANI.ALLAH DA E SIS VAS
34
3
 
10
 
! Отговори
селянин преди 6 години
До кога ще ни занимавате с този ислямски евроатлантически терорист ?. Изобщо не ме боли какво става в англее, боли ме за българее, че пропада и младите бегат у чужбина.
33
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чешки, искаш ли да ти дам адресите на посолствата на арабските страни в Япония?
32
4
 
33
 
! Отговори
Петър преди 6 години
Япония e единствената държава в света, която не дава гражданство на мюсюлмани. Притежанието на Корана също се преследва от законите на Япония, защото свещената за мюсюлманите книга е забранена. Нито една държава от Арабския свят няма дипломатическо представителство в Япония. Да сте чули за атентат в Япония, въпреки че е коалиционен партньор в НАТО??
31
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересното е, че не е бил с бурка пък пак се е взривил.
30
2
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
значи трябваше да се избият деца в залата за да почне полицията да арестувапознатите терористи такава некадьрна полиция оставка на висшето рьководство
29
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поздравявам вярващите със светата неделя-денят за баня!!Хубаво да се изчипкате днес!!!
28
1
 
20
 
! Отговори
se преди 6 години
И какво от това???.Каквито и камери и екрани да поставите сбъркана Ви е политиката.Политиците Ви хич не им дреме за вас.Важното е да се търси повод отново военната вихрушка да печели .
27
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно има висша справедливост. Каквото наглосаксонците са надробили по света - реки от кръв и мъка, малко народи могат да ги стигнат.Кармичен дълг, какво да правиш.
26
6
 
19
 
! Отговори
РЕШЕНИЕТО преди 6 години
Забранява се тази мал*оум*на "религия" на територията на ЕС , всички мус*лита се гонят и никой такъв не се допуска да влиза !!!