Отговорът на терора в Манчестър - татуси на пчели

Приходите от татусите ще отидат за жертвите на атентата
110
Отговорът на терора в Манчестър - татуси на пчели
Снимка: Reuters

Много британци решиха да си направят татуировки на пчели в знак на солидарност с жертвите на неотдавнашната терористична атаката в Манчестър, при която загинаха 22 души, предаде БТА като се позова на ДПА.

Приходите от татусите ще отидат за жертвите на атентата, като организаторите се надяват да съберат 50 000 британски лири (64 000 долара) до края на уикенда.

Още по темата
Може да се разглежда като почетен знак, някои пък го правят в памет на любим човек, обясни пред Прес асосиейшън татуистът Сам Барбър, един от организаторите на благотворителната проява.

Мнозина днес показаха новите си татуировки в Туитър с хаштаг #ManchesterBee.

Пчелите са символ на Манчестър, което вероятно се дължи на сравнението на трудолюбивите насекоми с натоварените работници от фабриките за текстил в града по време на индустриалната революция, посочва ДПА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: МанчестърПчелататуси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
8
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Тука разни ***.а.лчета ни убеждават,че от армия няма нужда!В САЩ,Израел,Китай,Русия и т.н. очевидно не мислят така!И си поддържат военната сила,според възможностите!Щото врагът не се респектира с прословутите цветенца,меченца,пчелички и прочее,а с воля и материални аргументи!
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че Ердоган не им се поддаде на тия и не си промени антитерористичните закони. Все още действа като диктатор спрямо терористите-доживот или въже.
24
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е да не разбираш. Че тяхното мислене е много по-богато от нашето. За това те са империя,а ти си наследствен Роб.
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои тук много говорят и възхваляват бойните медии. Но като се опре до тях веднага започват да са привърженици на някакви ценности и не искали да се гърмят за пари. Нещо не мога да разбера... А ценностите освен с татуси, ако трябва се отстояват с оръжие срещу когото трябва и когато се наложи. Не се тича за татус... но за това трябвтрябват други качества и мислене.
22
0
 
15
 
! Отговори
Циник до Явор преди 6 години
Яворе, Яворе...пишеш, и не мислиш! Прави са колегите! Събират парични помощи за близките на посттрадалите - дали някой лев би заменил децата ти разкъсани на дребни мръвки от полудялия тарамбук? Нещо не ми се вярва! И аджеба - кой трябва да се грижи за народа? Дали не са тези с огромните заплати, бронираните лимузини, и безброй привилегии?Трябва татусите да са други - например - "Кой доведе убийците при нас????" Кучетата си лаят - терора си върви!
21
1
 
13
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Докато едни трупат цветенца,меченца,сега пчелички,после може и мед,други-оръжие и бомби(и ги ползват по предназначение)!Не е трудно да се досетим кой ще оцелее накрая.А може би точно това е целта на мероприятието-да принудят белите сами да освободят собствената си територия?Ако е така,доста успешно върви!То е все едно умишлено да унищожаваш имунната система на обществото и същевременно да пращаш опасни болести!Във всеки учебник по биология го пише-оцеляват резистентните,толерантните загиват!
20
0
 
8
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Ако продължава така всички скоро ще бъдем татуиране и с татусите ще ни гърмят. Отговорът е да няма терористи и те да бъдат унищожавани само като си помисли някой за бомба. Ама кой да го направи?
19
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
16 Това ли ти е големия дълг ? 1 гонка в храстите да пазиш от какво ? Големи цели си имал явно ,като младеж да отидеш в казарма и после до дълбоки старини да се хвалиш . Ти нямаш един ден в бойни мисии.... Само кибик и мързелуване. Само това ли си направил за държавата за 60 години :) 2 години физическа подготовка. ...
18
10
 
1
 
! Отговори
До 25 преди 6 години
Изпълнил си точно нищо. Проблемът е днес не когато ти си кибичил на сила за да вършиш 0 дейност. Сега какво правиш е въпроса. Най-смешно е да се оправдаваш със задължителната си казарма
17
2
 
10
 
! Отговори
факт преди 6 години
Най-добре да си татуират по един *** на челото!
16
10
 
5
 
! Отговори
Явор 23 преди 6 години
Естествено, че няма да спрат. Но това е кампания за събиране на средства за пострадалите. Тя няма за цел да спира терора. Ние никога не правим нищо. Те поне си помагат. Това че държавите в ЕС са твърде мудни и пасивни е ясно на всички. Но това не значи хората да спрат да са добри помежду си.Троловете говорят за тази инициатива все едно е държавна политика.
15
2
 
17
 
! Отговори
до13(Яворчо) преди 6 години
Виж сега толерантен тийне!Аз моя дълг съм го изпълнил като 2 години съм пазил границата на България с автомат на гърба и ти тогава още не си бил плануван ..и не си бил на баща си в дълбоките *** даже!Така че дете нежно и неориентирано акъл не ми давай!
14
0
 
15
 
! Отговори
до 13 преди 6 години
Въпреки, че поста ти, не е до мен, ще ти отговоря. Тези мероприятия, няма да спрат терора! С тези бдения и други ритуали, само показват, че властите са неспособни да спрат този ужас. Защото те са добре охранявани и им дреме че са загинали 20 души. Щом не им се отразява на рейтинга, добре. И не се ли вдигнат хората срещу правителството си, което е неспособно да ги защити, ще има цветенца и меченца след всеки атентат.
13
1
 
21
 
! Отговори
Стършел преди 6 години
Е този път терористите са сразени, направо не разбраха кво им се случи, като гръм в ясно небе! Британците ги отнесоха като багер цинкова кофа, като куцо пиле домат! Свърши се, чаршафите никога повече нама да изпълзят от дупките си. Най-сетне някой да им скрие топката. Браво наглосаксонци! А тъпите франсета си менкаха мечета и се държаха за ръце!? А ем пчела!
12
13
 
3
 
! Отговори
Явор преди 6 години
Пич, очевидно си пишеш сам тук. Виждам, че не си много добре с главата. Малко ми е жал за теб, но не ти се сърдя. Вероятно животът ти не е много читав за да се занимаваш с това...
11
1
 
12
 
! Отговори
до 9 преди 6 години
Може древните да се окажат прави, настъпва смяна на ЕОНа тия нямат чувство за самосъхранение. Мисля да продам всичко и да замина към Танзания или някъде, където мога дa живея в една колиба образно казано спукана ни е работата ако тъй продължава
10
7
 
2
 
! Отговори
До7 преди 6 години
Така ли казват опорните точки? Като дойдеш със свои мисли се обади. Да тръгне татуиста брони ли да прави? Ти примерно какво си свършил до момента по въпроса? Колко брони приготви за сънародниците? Или твоята роля е организирано плюене по всички?
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЯворАко си татуират по едно плюшено мече ще помогнат повече!
8
0
 
24
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
След всеки атентат в Европа, все същото. Цветенца, бдения, хаштаг, някоя карикатура от неннормалниците от Шарли Ебдо... До следвщият атентат. И какво се промени. Нищо! Тези управници вършат геноцид спрямо народа си!
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дай на зомбитата татуси пчелички, сърчица.. После ще си направят по едно селфи да се похвалят и ще дръпнат едно хоро от радост даже. Aбе тия нормални ли са въобще.