Пак провокация от Пхенян – полетя нова ракета

Южна Корея и Япония веднаха смъмриха Пхенян
29 май 2017 07:30,
22
Пак провокация от Пхенян – полетя нова ракета
Снимка: Reuters

Северна Корея изстреля в източна посока неидентифицирана ракета от крайбрежния регион Вонсан, съобщи генералният щаб на Южна Корея, цитирани от Ройтерс.

Неназован източник на южнокорейската информационна агенция Йонхап казал, че ракетата е била балистична и вероятно е паднала в морската икономическа зона на Япония.

Още по темата

Генералният секретар на правителството в Токио Йошихиде Суга изрази силен протест от поредния ракетен тест на Северна Корея, който по думите му подлага на риск самолети и кораби. Суга каза, че няма съобщения за понесени щети от ракетата.

През последните седмици Северна Корея извърши няколко пробни изстрелвания на балистични ракети.

Последното беше на 21 май - от крайбрежието на изток към морето, - а вчера в присъствието на лидера Ким Чен-ун бе изпробвана ново противовъздушно оръжие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
5
 
! Отговори
Пояснение преди 6 години
До Анонимен 14Въпреки всичкото биене в гърдите и перчене, че са много силни, САЩ са много уязвими от геоложка гледна точка. Не ядрена, а една обикновена мощна бомба в Йелоустонския вулкан или в разлома Сан Андреас и с тях е свършено, направо ще се разцепят на две. Затова по-добре да си мълчат и да не дават акъл на другите. Особено на СК.
18
4
 
5
 
! Отговори
ткъстака Ким преди 6 години
В мента в който му произведат нов фишек и веднага го пали.Купон да има.Ама не се яде.Още от римско време се знае- хляб и зрелищаЗа сега му се получава що годе само със зрелищата. Ама и те еднообразни.А хляб кога?
17
2
 
8
 
! Отговори
славянин преди 6 години
Гаврата със задокеанските чобани продължава!
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи, ако разбирам правилно, една държава, която НЯМА подписан мирен договор с Южна Корея и Кравария, била е НАПАДАНА и ОГРАБВАНА от Япония в недалечното минало, няма право да се пази с всякакви средства?Горкичките японци като безчинстваха там ВСВ, Маккартър като искаше ЯДРЕН удар по време на корейската война? А щабът му беше в ЯПОНИЯ?Но ТОЛЕ.РАСТ-соро.соидите тези работи удобно ги изтърват.После Ким бил лош.Айде аман.
15
4
 
5
 
! Отговори
Бе преди 6 години
доморасли експерти,престанете с глупостите си!Естествено,че СК няма никакъв шанс с/у САЩ,но има достатъчно възможности да причини милиони жертви в ЮК и Япония,а това на никого не се иска!
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 8Да, понеже ракети не сме виждали .... ***.
13
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПетровИ защо са трите самолетоносача там? Точно така, защото дебелия *** не разбира от дума. Не можеш да заплашваш страните около теб с ядрен удар и да си мислиш, че ще ти се размине.
12
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 6И какво точно е направил освен да предизвиква неизбежното в случая? Не мога да разбера защо си мислите, че Северна Корея има шанс срещу САЩ??? С какво по-точно ги превъзхождат? С авиация ли с морски сили ли с какво? Не слагам численоста на армията понеже докато се стигне до сухопътни действия я е останала държава я не.
11
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя дебел *** ,ще постави народа си в много лоша позиция да *** като мухи. Тръмп е нестабилен и това е очевидно . Иска да се доказва и съвсем скоро , ще му отговори с агресия. Но това и заслужават СК. Свобода за Корея и обединение! Дано тая тирания , не виждана до сега свърши.
10
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Японците не знам колко ще издържат с тоя глуппендер. Това е подигравка и опасна провокация към тях за пореден път.
9
7
 
2
 
! Отговори
Мурикъ преди 6 години
е виликъ, ама саму на кину
8
4
 
15
 
! Отговори
Петров преди 6 години
"Пак провокация от Пхениян"А ПРОВОКАЦИЯ ОТ САЩ С 3 САМОЛЕТОНОСАЧА ???
7
9
 
6
 
! Отговори
u4en преди 6 години
С бързи крачки се върви към обидинението на 2-те Корей. И после два пъти по-качествени телефони...теевизори....коли....кораби.......и повече инфарти при нашите черв. чугунени кратуни !
6
3
 
16
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Когато краварите бомбандират Сирия са освободители,а?
5
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕВАЛА НА КОРЕЕЦА. ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА СРЕЩУ САЩ.
4
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи третия Краварски самолетоносач пред Корея не е провокация, а желанието на една държава да не я разпарчатосат и ограбят, е?1984, новоговора и "войната е мир" в действие.Безпримерна наглост.
3
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким ще очатка краварите ако продължават да го провокират с ембарго и ще нападне и СК и Япония еновременно там не могат да му пуснат ядрени бомби. Гответе се. Си Цзипин има 100 дни да вразуми янките и Ким толкова успя да издейства на срещата с Тръмп ако не му дададт нова отсрочка става страшно.
2
12
 
9
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Със смъмрене няма да стане.Бой трябва, бой по чер...те кратуни.
1
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тез горките няма да разберат от къде ще им дойде...