Русия настръхна! 10-годишно рецитира и... арест

Момченцето чете Хамлет, а властите твърдят, че проси
Обновена: 29 май 2017 07:37 | 29 май 2017 07:37,
222

Арест на 10-годишно момче, рецитиращо откъси от Шекспировия "Хамлет" на ул. "Арбат" в Москва, предизвика огромен обществен отзвук в Русия и по света, съобщи Нюзру.

Юристи и потребители на социалните мрежи спорят дали силите на реда са били прави, или не.

Задържането на момченцето станало в петък вечерта. На видео, което обиколи мрежата, се вижда как полицаи дърпат към патрулка прилично облечено дете, а то опитва да се измъкне и крещи.

Според полицията момчето просело. Баща му обаче твърди, че това изобщо не е истина. Той твърди, че детето четяло стихове на улицата, за да преодолее голямата си стеснителност.

По-късно полицаите заявили, че са прибрали момчето, защото било само̀, без родители, и те помислили, че се е изгубило. Министерството на вътрешните работа е започнало проверка по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалка картина. Представям си какви психически трамви ще остави в това дете.
87
2
 
6
 
! Отговори
11 преди 6 години
Всъщност мащехата му го пуска да проси, но това една ли има значение
86
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Детето изглежда интелигентно и преди да се намеси полицията се държи нормално. Не виждам защо са решили да го приберат.
85
0
 
6
 
! Отговори
един там преди 6 години
Ду анонимен 104,Ти пък 800 души- това цифра ли е! Били са 800хил.д. Ето това вече е цифра! Друг е въпроса, че цялото население на Иркутск няма 800хил.д. , ама сега няма да изпадаме в подробности! Важно е да има сензация!
84
4
 
4
 
! Отговори
Дръндер преди 6 години
До Анонимен 107Е ти поне явно изплозваш често вибратора та знаеш колко струват!
83
6
 
10
 
! Отговори
чист и прост преди 6 години
скапани милиционери
82
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 94"Няма настръхване, няма срам, няма дори лек сърбеж - просто потулиха случая.За 2016 г около 800 бр *** са застреляни от американската полиция по улиците на САЩ без съд и присъда и без да са виновни в каквото и да е."Че то само в Иркутск жертвите на бояришника през 2016 надминаха 800, а властите се спотаиха и обявиха само 70 смъртни случая.
81
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А в членката на ЕС и НАТО България децата проституиратне проституират, а ги насилват червени *** А евроатлантическата полиция на ГЕРБ които управляват вече трети мандат си пробира комисионните, пълнят си джобовете и си затварят очите.
80
4
 
18
 
! Отговори
проктолог преди 6 години
Защо не пишете за 14-годишната немкиня, която наръга с нож 5-6 нейни връстници. Цялата полиция в Германия е вдигната на крак за да я намери.
79
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това дете е украински провокатор, целта му е била да предизвика Майдан в Москва. Мащехата му е носела 2 гуми за да ги запали. Добре че ФСБ не спи, а веднага ликвидира мадануните. Иначе представяте ли си какво можеше да стане?
78
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В САЩ без никакво настръхване миналата година двама полицаи изпразниха по един пълнител в дете (негърче), което си играе между колите на улицата с детски пистолет.И нищо!Няма настръхване, няма срам, няма дори лек сърбеж - просто потулиха случая.За 2016 г около 800 бр *** са застреляни от американската полиция по улиците на САЩ без съд и присъда и без да са виновни в каквото и да е.А в Русия мащеха праща дете да проси, приират го, намират я и я глобяват, и хайде ... пълно настръхване?
77
2
 
8
 
! Отговори
един там преди 6 години
Страшно- Русия настръхна! Явно и там има полицаи, дето се чудят как да отчетат малко повече дейност, че да не бъдат процани! Видяли детето, че е само и може би не е с всичкия си и го прибрали! Както толкова е станало не ми е ясно!
76
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъжците как го извъртяха само - тормозят невинното дете, че рецитира хамлет?!?В своето око не виждат греда, търсят в чужното око прашинка.Лъжете, препечатвайте тук помия от "информационните войни" на Запада, но пропускате малък факт, днес има Интернет и човек лесно може да види истината, ако иска.
75
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До славянинЗад океана направо стрелят по по-тъмнокожите децаа тук трябва да стрелят по ***
74
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До славянинЗад океана направо стрелят по по-тъмнокожите деца разхождащи се по улицитетова по руските телевизии ли го видя?
73
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия настръхна! 10-годишно рецитира и... арестМомченцето чете Хамлет, а властите твърдят, че просиХа, ха... Русия била настръхнала?!? Настръхнали са лешоядите от американската пропаанда. Уцелиха златен шанс да пуснат пак малко дим и отрова срещу Русия.Детето е сираче, мащехата му го малтретира и го праща да проси.Мащехата е с асоциално поведение и в крайна сметка е глобена за това, че не се грижи за детето, не я интересува къде е и какво прави и го праща да проси.Намерена е и е глобена
72
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 91А в членката на ЕС и НАТО България децата проституират не проституират, а ги насилват червени ***
71
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А в членката на ЕС и НАТО България децата проституират или ги продават на Запад на богати педофили, но никой не ги арестува нито децата нито мрежата на трафикантите, въпреки че всеки знае в кои модни агенции ги обучават на занаята.
70
2
 
0
 
! Отговори
АккА преди 6 години
Аме Он аир груб не беше ли руски,или го купиха от СКАТ
69
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 81Брей, значи артистите в театъра като играят Хамлет, просят?.съмнява ме да им е разрешено да поставят хамлет на сцена - подкопава партийната линия