Русия не нарушава правата на гейовете, заяви Лавров

"Ако имаше конкретни имена, нашите отговори щяха да са конкретни"
30 май 2017 20:44, Красимир Ангелов
94
Русия не нарушава правата на гейовете, заяви Лавров

Няма никакви факти в подкрепа на отправяните срещу Русия обвинения за изборна намеса или гонения срещу гейовете в Чечения, заяви руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от Франс прес.

Още по темата
"Не виждаме никакъв конкретен факт за хакери или за намеса в изборите на почти всички западни държави, или за нарушения на човешките права на представители на общността ЛГБТ в Чечения или другаде в Русия", заяви Лавров на пресконференция ден след срещата на президентите на Франция и Русия.

"Нито един конкретен факт", повтори Лавров и добави: "Ако имаше конкретни факти, ако имаше имена, нашите отговори щяха да са конкретни."

По думите на руския дипломат №1 Русия няма нищо общо с огромното мнозинство от тези обвинения". Повод за коментара му стана историята на хомосексуалист, избягал от гонения срещу хора от ЛГБТ общността в Чечения и акостирал във Франция.

"Чеченецът, който от вчера е на френска земя, днес вече е свободен човек", каза радостно пред АФП зам.-председателката на организацията асоциацията SOS хомофобия" Вероник Годе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
8
 
! Отговори
бг преди 6 години
Ако някой се мисли за Наполеон ще кажат че не е нормален и ще го лекуват ,ако обаче се мисли за жена ,а е мъж излиза че е нормаленЕто това е проблема.
31
3
 
7
 
! Отговори
Калина преди 6 години
Хаха! Тук май има събор на ге&ове, маскирани като русофоби.
30
4
 
6
 
! Отговори
Да преди 6 години
Първият лидер на СССР, джуджето Ленин, беше не само гей, но и вроден сифилистик, чиято мумия е изложена на показ за назидание в т.н. "мавзолей".
29
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такя е, Русия е първата страна с гей президент
28
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя дърт лъжец на снимката лъже за трима. Само санкции за Русия.
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Руския -Аве руски ,само в Москва има Мавзолей на един гей(което не е лошо ) и всеки ден му ходят на свиждане . Така 4е не трябва да се обвинява Русия в гейофобство .
26
6
 
4
 
! Отговори
Yossarian преди 6 години
Какви права? В Русия права имат само управляващите от партията на лилиПУТКИН.
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия не нарушава правата на гейoвете, а на нормалните потвърди Лавров.
24
0
 
4
 
! Отговори
ХА, ХА преди 6 години
До АнонименЖалко, че Русия не може да си натовари всичката *** на един влак и да изпрати на произволен принцип из Европата,Да се маскират като бежанци бе, сексуални бежанци ще звучи добре в заебадняшките ушета.
23
5
 
1
 
! Отговори
23 преди 6 години
Ти по цял ден си пред компа бе ,кой ти навира нещо пред носа,или чул недочул и ти Петко с мъжете,що трябва да мразиш като можеш да го приемеш.та утре внука ти или детето на внука ти може да е гей,каква почва му оставяш ти,искаш ли да е преследван ,тормозен и обиждан ,че е гей?АЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ МИСЛЕТЕ МАЛКО ЩОТ НИКОЙ НЕ ИЗБИРА КАК И КАКЪВ ДА СЕ РОДИ,ТОВА МОГАТ ДА СА И ВАШИТЕ ДЕЦА СЛЕД ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ,КАКВО НАСЛЕДСТВО ИМ ЗАВЕЩАВАТЕ ,Я МИСЛЕТЕ МАЛКО
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До А бе лавроид! 21Е, такива има навсякъде! Само, че си оставят тия неща в къщи! На улицата и обществените места ще бъдеш добър да следваш порядките на болшинството.
21
0
 
4
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 6 години
Ще ви ли е приятно ако Сина ви доведе Зет вместо снаха в Дома ви ?И да осъзнаете че вече няма шанс за внуци ?Този въпрос е към Хората подкрепящи *** в Лицето на Гейовете ?
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега във Франция ще му скъсат дирника на тоя добре се е ''отървал''.
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 16 19Слушай, такива обратни е имало и преди 2000 години! И в библията е написано, че това НЕ Е РЕДНО И Е ГРЯХ! Друг въпрос е, че всеки си избира с какво да е ненормален! Стига да не ми навира тази ненормалност под носа!
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гейовете са болни хора и трябва да се лекуват.това са им правата
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПРОТИВ 7Нали! И аз , в първия момент, като видях снимката с дамите, си викам, тоя па защо при жените се бута? Чак след два дена ми загря реотана! Всъщност не, не аз загрях, а ми го чух че някой го коментираше! Такова отвращение не съм изпитвал отдавна! Да се изтъпанчиш с жените на такова високо ниво..... ПЪЛЕН ОТВРАТ! Ха-ха-ха....те затова руснаците им се смеят - И ТИЯ СА ТРЪГНАЛИ С НАС ДА СЕ БИЯТ!!!! МАЛЕ МИЛА!!!
16
12
 
2
 
! Отговори
16 преди 6 години
А гейовете със какво са ненормални,кактака едните хора са нормални а другите ненормални,по това кой с кого си ляга ли определяш.Ти чуваш ли са ,в кой век живееш,руски средновековен или ?
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен3,че гейовете там са изтезаваниЗащо се ядосваш, нали тук те оправят редовно, а ако не ти харесва, бегай у немско, те внесоха доста мераклии за твоето ..;.....
14
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те избиха опозицията пък какво остава за гйовете.Истинско чудо е ,че Навални още е жив.Ходят кат прошляци от страна във страна да се обясняват ,Макрон снощи наби канчока на оня маник,стои мииига и гледа кат ннасрран,лай само срещу България щот номера му тука минава,тука хората още са лъжат ,че русия ги е освободила от турско а то турско е нямало а е имало османска империя а България извоюва НЕЗАВИСИМОСТ а не освобождение,щот за таз страна са измирали и БЪЛГАРИ а русите КОЙ ги кани а КОЙ,НИКОЙ
13
0
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Никой в Русия не им нарушава правата просто не им разрешават да парадират с това и да си мислят,че са по важни от нормалните хора и така трябва да бъде.