Русия не нарушава правата на гейовете, заяви Лавров

"Ако имаше конкретни имена, нашите отговори щяха да са конкретни"
30 май 2017 20:44, Красимир Ангелов
94
Русия не нарушава правата на гейовете, заяви Лавров

Няма никакви факти в подкрепа на отправяните срещу Русия обвинения за изборна намеса или гонения срещу гейовете в Чечения, заяви руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от Франс прес.

Още по темата
"Не виждаме никакъв конкретен факт за хакери или за намеса в изборите на почти всички западни държави, или за нарушения на човешките права на представители на общността ЛГБТ в Чечения или другаде в Русия", заяви Лавров на пресконференция ден след срещата на президентите на Франция и Русия.

"Нито един конкретен факт", повтори Лавров и добави: "Ако имаше конкретни факти, ако имаше имена, нашите отговори щяха да са конкретни."

По думите на руския дипломат №1 Русия няма нищо общо с огромното мнозинство от тези обвинения". Повод за коментара му стана историята на хомосексуалист, избягал от гонения срещу хора от ЛГБТ общността в Чечения и акостирал във Франция.

"Чеченецът, който от вчера е на френска земя, днес вече е свободен човек", каза радостно пред АФП зам.-председателката на организацията асоциацията SOS хомофобия" Вероник Годе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
5
 
! Отговори
А тате каза, преди 6 години
До Браво!Много правилно и хуманно решение на руското държавно Ръководство! Добре е, че са спрели да нарушават правата на гейовете!Вече можеш да ходиш на ГЕЙ-туризъм спокойно, бързай , че ще те изпреварят.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гейовете са лъжци и кък тъй нито един досега не се помисли за бяла мачка и да накара държавaта да му построи басейн за бели мечки Мислете бе тия са шменти капели за да получават повече права.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама как гордо се беше изпъчило *** от Люксембург на снимката от срещата на НАТО .Много ви радва, нали еврогейци.
9
0
 
4
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Браво!Много правилно и хуманно решение на руското държавно Ръководство! Добре е, че са спрели да нарушават правата на гейовете!Браво!
8
0
 
6
 
! Отговори
Ново учение преди 6 години
Що е педлщина и има ли почва у нас(за хинтилигентни читатели,,
7
3
 
14
 
! Отговори
ПРОТИВ преди 6 години
Аз лично , като мъж , съм против Гейовете .Не искам да ги обвинявам за греха им . Но трябва да се спре тази Демонстрация .Видяхте ли че жената , първата дама , на Премиера на Люксембург е МЪЖ .Това е Порнография , това деца не трябва да го виждат . Човешкия Род е базиран на Любов между Мъж и Жена . Историята показва че всеки се ражда с Пол - другото са Изнасилвания и Извращения .Историите на Психолози казват че Гейовете са се породили след Изнасилване от Мъже Роднини - бащи , дядовци и брато
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Краварски инсинуации. Външната им политика е само това и военна намеса където мине
5
4
 
1
 
! Отговори
Jon преди 6 години
На алкохолика гея не му пречи.
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Европейските гейове , най-добрите гейове целия свят.
3
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Макрон даде пример на малкия Мук със Чечня,каза ,че гейовете там са изтезавани в затворите а ларвата се прави на неразбрал,пак оня номер със КОЙ или КО-НЕ.Господи разкарайте тез руски ...... сам ще се цензурирам, тези точки които слагам разбирайте ПСУВНЯ.........................................................................................................................Чесно повръща ми се вече от тези нагли руски навлеци
2
4
 
4
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Много ясно, че не ги нарушава. Там гейове няма. Нали и Исимбаева каза Ин Раша бойз лов гърлс анд гърлс лов бойз.
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съвецките права на гейове - най-големите права на гейове в целия свят!