US сенатори: Да засилим санкциите срещу Русия!

Причината – ролята на Москва в кризата в Донбас и Сирия
1 юни 2017 14:23, Екип на Bloomberg
79
US сенатори: Да засилим санкциите срещу Русия!
Снимка: Andrew Harrer/Bloomberg

Двама американски сенатори – председателят на банковия комитет на горната камара Майк Грапо и главният демократ в същия този комитет Шеръд Браун, са предложили санкционният режим срещу Руската федерация да бъде ожесточен, съобщава агенция Bloomberg, цитирана от Bloomberg TV Bulgaria.

Причината – ролята на Москва в кризата в Донбас и Сирия, както и преписваната на Кремъл намеса във вътрешните работи на Съединените щати.

Проектозаконът предвижда въвеждане на допълнителни рестрикции за сектори на руската икономика като добива на полезни изкопаеми, железопътния транспорт и металургията. Както пояснява американската агенция, документът има за цел да "усили и структурира режима" на антируските санкции.

Инициаторите на проекта също така уточняват, че става дума за "двупартийна договореност (между демократите и републиканците – бел.ред.) за законодателство, целящо да ожесточи и разшири санкциите, наложени на Русия".

Двамата сенатори наричат Руската федерация "враждебна, непокорна държава, която използва военна сила, ресурси за кибершпионаж и икономически лостове, за да нанесе вреди в САЩ и да внесе разделение между Щатите и съюзниците им".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Наказваш с това с което се е провинил. Пример: откраднал монета от колекция - конфискуваш му колекцията- и е справедливо и боли. Руснаците прегрешават с военна сила - затваряш им всичко що с оръжия е свързано( доколкото е възможно). И понеже са много нещата с 'двойно предназначение' ударът може да бъде непоносимо тежък. Същевременно е и справедливо!
72
0
 
1
 
! Отговори
т преди 6 години
Укрфашисти не зноян вече какво да правят
71
0
 
2
 
! Отговори
п преди 6 години
Ха ха с тези санкции в тоалетна там добре
70
0
 
3
 
! Отговори
ползват нано скенери преди 6 години
Обсебени с нано чипове и презобени с наркотици нападнаха с тежки оръжия Донбас..Донбас вместо да нареди арести на престъпниците заграбили власта в Киев отговори с военна отбрана..
69
0
 
1
 
! Отговори
СПрете фарове денем преди 6 години
Жителите на ДОнбас охраняват важен регион тежко пострадал от Първото пришествив.Сега враговете са близо а региона трябва да се охранява само на Руски..ПОдобна охрана изискват Курилите,Крим ,Приднестровието ,,УКраинския в Крим и ДОнбас ще вкара огромно количество бесове..Ще последват масови убииства..
68
0
 
1
 
! Отговори
Кротко преди 6 години
МОсква е виновна за допускането на нарко преврата в Киев.Съгласно действащите военни и други споразумения след кървавата Втора Световна Война Украйна е част от СССР и Русия.Кремъл не реагира заради спец нарктоици с които бяха презобени и Путин и Медведев и милиони други внушаващи че ето на Хохолите искат на запад нека одят на запад..
67
0
 
1
 
! Отговори
Арести за убииците преди 6 години
Обсебени чрез наркотици и пси препрограмиране глубоко проникващо от Запада вкл САЩ са ВИновните лица з а кървавия терор и за милионите емигранти..
66
0
 
2
 
! Отговори
JJIvanov преди 6 години
През 2012 направих линча проверка на УКрайна. Тогава засякохме американски обсебени от извънземни *** спец служители да готвят нарко преврат.Сега Киевска Русия е окупирана на над 40 000 000 наши братя там са нанесени трайни жестоки икономически и психологически вреди.Вреди за трилион долара е понесла и Руската федерация..ПО този повод предлагам САЩ да арестуват виновните длъжностни лица вкл за кървавия терор в Сирия,Либия,Украйна .Лицата живеят в САЩ и получават яки заплати и осигуровк
65
0
 
5
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Непокорна е Русия, правилно са го казали. Какво ще се прави ако санкциите не помогнат?...
64
0
 
0
 
! Отговори
чарли преди 6 години
До Анонимен:Упражнявай се повечко в правописа !
63
0
 
1
 
! Отговори
Поп Андрей преди 6 години
"Двамата сенатори наричат Руската федерация "враждебна, непокорна държава,"Даааа, трябва да е покорна...................
62
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американците да си оправят кочините Афганистан, Либия, Ирак. Там няма руснаци да им пречат. 16 години са в Афганистан, а хората бягат. Бягат от Ирак.
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ролята на Москва в Сирия е положителна, спаси Сирия от ислямизма, на който помагаха западните държави да се бие срещу Асад.
60
1
 
7
 
! Отговори
към 61 преди 6 години
Не само французи и германци са постлани на територията на непокоримата Русия. По време (1918-1920) на тн гражданска война Русия е била нападната от всички страни от чужди интервенти в това число хамериканци и англикоси. Така че и техните кости не липсват на руската земя.
59
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия винаги е била непокорима и доста французи и германци са постлани на нейната територия.Само хамериканци липсват.
58
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко ви плаши СССР-ски алкохолици ...Особено ви плаши цената и качеството на Бояришник, защото това е най-важно за руското население.Нищо друго не ви интересува, освен да се напиете за да виждате къде живеете :)
57
3
 
11
 
! Отговори
СССР преди 6 години
Не разбрахте ли ,че нас нищо не ни плаши,бе г***ведаааа !
56
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сирия,Ирак, Либия ... диктаторски режими, дошли на владт с руска помощ и оръжия!Това май го забравихте, а?Същото е в Афганистан, Куба, Венецуела.Затова сърадат хората там!СССР ги докара до беди и войни!
55
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бравооо!Санкции до дупка за Путин!Жалко за народа, който страда заради късия.
54
4
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ forever преди 6 години
До Анонимен 53Недей да злословиш Чучи, защото Баце е приятел на Путин и ще заповяда да те екстрадират в Сибир където ще рашките ще ти разширят *** безусловно!