US сенатори: Да засилим санкциите срещу Русия!

Причината – ролята на Москва в кризата в Донбас и Сирия
1 юни 2017 14:23, Екип на Bloomberg
79
US сенатори: Да засилим санкциите срещу Русия!
Снимка: Andrew Harrer/Bloomberg

Двама американски сенатори – председателят на банковия комитет на горната камара Майк Грапо и главният демократ в същия този комитет Шеръд Браун, са предложили санкционният режим срещу Руската федерация да бъде ожесточен, съобщава агенция Bloomberg, цитирана от Bloomberg TV Bulgaria.

Причината – ролята на Москва в кризата в Донбас и Сирия, както и преписваната на Кремъл намеса във вътрешните работи на Съединените щати.

Проектозаконът предвижда въвеждане на допълнителни рестрикции за сектори на руската икономика като добива на полезни изкопаеми, железопътния транспорт и металургията. Както пояснява американската агенция, документът има за цел да "усили и структурира режима" на антируските санкции.

Инициаторите на проекта също така уточняват, че става дума за "двупартийна договореност (между демократите и републиканците – бел.ред.) за законодателство, целящо да ожесточи и разшири санкциите, наложени на Русия".

Двамата сенатори наричат Руската федерация "враждебна, непокорна държава, която използва военна сила, ресурси за кибершпионаж и икономически лостове, за да нанесе вреди в САЩ и да внесе разделение между Щатите и съюзниците им".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
а сащ са чисти като момина сьлза те с тероризьм не се занимават само 58 ракетикьм сирия 350 милиарда за орьжие на са убииства на премиери и атентатипо света от 1944 не мирясват само воини крьв и сьлзи
52
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 52На разпад подлежи единствено руската ***. Първи са Чечня и Дегестан! 1 милион квадтатни километра от Далечения Изток ще отидат към Китай а Курилите къ Япония. Крим, рсърствено се връща на Украйна.
51
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Украйна трябваше да се разпадне, както Югославия и Чехословакия или Австро-Унгария. Украйна беше съветска, комунистическа изкуствено създадена държава от Ленин. Както се радваха на разпада на СССР, така трябва да се радват на доразпадането на изкуствените държави от СССР.
50
0
 
3
 
! Отговори
от Анонимен 45 преди 6 години
До Анонимен 49Не визирам себе си , а живота като цяло - верно е, че бедни и глупави има навсякъде. Но повече глупави има тука. За тях стандартът е повишен, защото могат да ядат домати на Кавала.
49
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Празни приказки. Войната в Сирия ще свърши. Крим се върна в Русия след разпада на СССР. Донбас като Косово иска независимост. Всичко е по европейски.
48
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 45 То си е твой проблем , какво си усетил. Бедни и глупавви хора има и в Германия и в САЩ. Неможем да съдим по теб.
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Омразата поражда омраза! Чувствата са взаимни!
46
2
 
7
 
! Отговори
Факт преди 6 години
До АнонименВсъщност САЩ са напълно покорни на Израел.Русия в някаква степен-също,идеята е да е напълно.
45
2
 
5
 
! Отговори
леле преди 6 години
До Анонимен 43 Много добре сме били, а аз не съм усетил нещо....брех,да му се не види.
44
2
 
12
 
! Отговори
Хм преди 6 години
До АнонименЧудесни примери си дал за американска "демократизация":Сирия,Ирак,Либия!Екстра си живеят там след американската намеса нали?
43
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 38В почти всички - нямах предвид НАС.Всяка попивка над 250 000 отиват в Гърция . Още 50 000 отиват по света. Заведенията са пълни , автопарка по- малко става все по нов. Стандарта се качва с темпове. Това че сме тънъли 50 години в режим ... Не са ни виновни запада. Сами сте си виновни вие пенсиите живяли по него време . Сега ние младите носим вашето бреме.
42
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вашата роля кравари в Либия, Египет, Ирак, Афганистан и тн. Ако ви слагаха санкции досега да бяхте умрели от глад. Недосегаеми.
41
6
 
13
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Изплюха камъчето накрая:"...РФ е враждебна,НЕПОКОРНА държава...."Там им е болката на американците-една непокорна държава повлича крак за други и плановете за тотално световно господство отиват по дяволите!Досега успешно се справяха с други "непокорници" като ги унищожаваха,пардон,демократизираха,ама тука нещо удариха на камък.Какво пък-нека играят по-твърдо,тая война вече омръзна,нека приключва!Ама после да не се вайкат за ада,който ще им се стовари на главите...Няма да ни липсват,ама никак!
40
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Иван ПешевНапротив Пешев, руската *** съзнава, че и след 100 години няма да настигне икономически Запада, затова гледа да му прави мpъсотии и да му създава изкуствени трудности.
39
6
 
6
 
! Отговори
скат преди 6 години
Кучето си лае - керванът си върви. Многото нерви са резултат на безпомощност. А по отношение на това кой с кого се гаври - я се опитайте да вникнете какво става...нещо да се е чуло от Русия ? Нищо, нали ? Взели са си пуканки и гледат новините пред телевизора.
38
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПравилно си го написал. Почти цяла Европа живее добре. Трябваше да добавиш "с изключение на нас". А на кого са покорни САЩ, та да се покори и Русия на него?
37
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Санкции, пък Клинтън уреди Русия с концесия да добиват уран от американски мини. Истината не е това, което пишат по сайтове и вестници. А що няма санкции за космическото сътрудничество, от което капят милиарди и за двете страни.
36
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След освобождението на цяла източна Европа с помощта на САЩ . Те продължават своята мисия за махане на робските режими - Сирия , Ирак и Либия. Успех на народите там дано скоро поемат по пътя на свободата ! Слава на САЩ и всички войници дали живота си за демократичен свят.
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РуснакРуснак или руски ***? Защото руснак такива глупости трудно ще напише.
34
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкай гнусерите от руската лай.няна ***. Благодарение на Великия Американски Народ се освободихме от мизерните опикани алкохолици от русия. Да живее САЩ!!!