Путин с шега за студеното време и американския империализъм

Руският президент разсмя залата в Санкт Петербург
67
Путин с шега за студеното време и американския империализъм
Снимка: БТА

Докато говореше пред Петербургския международен икономически форум за глобалните промени в климата, Владимир Путин каза в шеговит тон, че днес в Русия не се забелязва затопляне на времето, а обратното, предаде ТАСС.

Путин припомни, че една от целите на Парижкото споразумение за климата е да не се допусне повишаване на средната температура на планетата с два градуса.

"Някак си днес тук засега не усещаме, че температурата силно се покачва", каза той.

"Впрочем трябва да благодарим на президента Тръмп. Днес в Москва, казват, даже валял сняг, а тук (в Санкт Петербург) вали дъжд, мразовито е. Сега можем да хвърлим цялата вина на него и на американския империализъм, те са виновни", заключи Путин, предизвиквайки смях и ръкопляскания в залата.

Впоследствие руският президент увери, че самият той няма да обвинява Тръмп и САЩ. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отношението, което Путин демонстрира към Тръмп, не е по - различно от това което демонстрира към Обама или към Бил Клинтън. Дори към Клинтън е далеч по - приятелско - дори му е предложил да вкара Русия в НАТО и Клинтън му е казал, че няма нищо против. Статия има дори тук за това ;)))Тоест, ако демократите обвиняват Тръмп за доброто отношение на Путин към него, то би трябвали да осъдат Бил Клинтън и неговата администрация на смърт рез инжекция ;))) Явно Хилъри иска да се освободи от мъжа си ;)
46
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин отправял закани и лъжи? Това някой каза ли ти го или сам го измисли? Гледа ли изобщо форума? Има го преведен и на английски, защото се съмнявам да знаеш руски или индийски. Аз го гледах. На руски и английски. И там Путин не заплашва никого. А здраво бъзика "демкократичната" ***. И нарича нещата с истинските им имена. Много ми е смешно когато необразовани индивиди се изказват за нешица, от които нямат никака идея ;)))))Вземете се в ръчички, момченца с женски личица...
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щял да вземе Путин в цирка... ;)))Приятелю, Путин е в цирка от над 40 години. Тебе няма кой да те вземе там ;)))
44
3
 
1
 
! Отговори
ан преди 6 години
пишат хора,които си нямат представа за русия или пък многоотдавнащнив русия се развива капитализъм по див от нашия,така ,че путин се опитва да разпределя по равномерно ,чуе иначе пак революция ще имаиначе руснаците бяха много духовен и5 умен народ ,но сега вече и там системата на обучение като и при нас , та незнам какво е останало и у тях
43
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До УЖ РУСИЯ Е ИЗОЛИРАНА 42 На кого са нужни тези разточителни форуми,от които не произлиза нищо,освен по някоя сделка с частни фирми?Путин ги използва,като трибуна,от която да отправя закани и лъжи към смободния свя.Толкова се е увлякъл,че сам си вярва на лъжите.
42
5
 
3
 
! Отговори
И още нещо преди 6 години
До Туй е !!!Това е олицитворение на кухата, безпочвена идеология комунистическа. Забрана на религия, забрана на частна собственост и корупцията като следствие от това нежелание за реформа и промеяна в особено големи мащаби - дълги години. А резултатите се отразяват навсякъде където са я разпространявали даже и в европейска България 28 години по-късно. На нищо стойностно в живота не може да научи тази тяхна идеология освен на дебилски хумор
41
0
 
0
 
! Отговори
пенко преди 6 години
- Злобичко Миличка я ми кажи ,толкоз години ,де живееш Ти ? -Анонимна съм чичко ! -Не може така !!! - Как да не можа ,КАТО СЪМ В ПРАЗНА ГЛАВА !!!!!
40
8
 
4
 
! Отговори
Ф. Н. преди 6 години
И какво му е великото на Путин? Че унижава България чрез Македония? Или пък на Русия къде е великото? Няяяяякъде при Петър първи...
39
3
 
1
 
! Отговори
английски хумор ??? преди 6 години
До Анонимен нещо природно *** ми изглеждаш английски хумор това от кога е и как изглежда ?
38
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ОНАЗИ ТРЪТКА В БЕРЛИН КАКВО МИСЛИ ПО ВЪПРОСА?ЩОТО ВЕДНАГА ПРИТИЧА В СОЧИ ЩОМ ПУТИН Я ПРИВИКА!
37
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
IBM е 13-тата най-скъпа марка в света, 25-та по печалби, 44-та по пазарна капитализация...........ЧЕ ТЯ МНОГО ИЗОСТАНАЛА, БЕ.
36
6
 
15
 
! Отговори
УЖ РУСИЯ Е ИЗОЛИРАНА преди 6 години
ПЪК В ПЕТЕРБУРГ СЕ ПРОВЕЖДА СВЕТОВЕН ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ
35
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на В.Путин!
34
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kаква "важна" новина само. Кво ме интересува тоя милиционер.
33
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До китайОт повече от 10 г. няма IBM има Lenovo=====================Глупости ! IBM не е само персонални компютри. IBM е 13-тата най-скъпа марка в света, 25-та по печалби, 44-та по пазарна капитализация.
32
7
 
25
 
! Отговори
китай преди 6 години
От повече от 10 г. няма IBM има Lenovo . Някой май не се информира а само плюе. А иначе какво да прави Путин след като целия свят под давление на сащ са против Русия освен да се майтапи и да си гледа държавата. Не като наште гъ.золизци.
31
29
 
12
 
! Отговори
акад. Балкански преди 6 години
Веднага ще го взема за клоун в цирка. Но нормална аудитория едва ми ще се смее на подобни чекистки шегички.
30
5
 
7
 
! Отговори
IBM 02 преди 6 години
Супер компютрите на IBM не мохат да покажат климатичните промени точно, а ние говорим за учени и техните факти.Вие имате ли си представа, колко сложна наука е това? ТА НИЕ ОЩЕ ПРОХОЖДАМЕ БЕ ХОРА.Нека да ползваме правилни термини. Недоказан факт е ТЕОРИЯ!!!Лео да ме извинява и да каже, колко милиона прибра от климат. фондове и организации? Всичко е любов, мир, но и пари. А, ТАМ КЪДЕТО ИМА ПАРИ НЯМА ЛЮБОВ , НЯМА И МИР. ТО СИ ЧИСТА БОРБА(война за пари).
29
2
 
3
 
! Отговори
IBM 01 преди 6 години
Аз съм за чиста природа, но !? Много учени се изказвали с факти по тази тема. Еми , аз виждам само Лео и Арни. Добре де, защо ги криете тези учени? Дайте да видим и чуе техните доказателства. Едно ще Ви кажа. За всяка теория има поне още десет подобни. Вижте физиката. Пълна е с математика и теории, теории и математика.И ОЩЕ НЕЩО ВАЖНО. САМО СУПЕР КОМПЮТЪР МОЖЕ ДА ПОКАЖЕ (ИЗЧИСЛИ) ВРЕМЕТО И ТО ЧРЕЗ ЗАДАДЕНИ МНОЖЕСТВО ВХОДНИ ПАРАМЕТРИ (ДАННИ). Само, че алгоритъма е меко казано непрецизен. IBM н
28
42
 
9
 
! Отговори
ким сун преди 6 години
Путин как се мазни и умилква на Тръмп,направо е жалък.Тоз човек не спря да излага Русия.Уж щеше да се опъва на американците,а пък той взе че се наведе без да го молят.***.