Путин с хипотеза: Зад намесата в изборите в САЩ може да стоят US хакери

Те може да се намират където им е угодно, смята руският президент
225
Путин с хипотеза: Зад намесата в изборите в САЩ може да стоят US хакери
Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин изрази мнение, че зад опитите за намеса в изборите в САЩ може да стоят американски хакери, които се опитват да хвърлят вината върху други хора от политически съображения, предаде ТАСС.

"Хакерите може да се намират където им е угодно. Може да са в Русия, в Азия, в Америка, в Латинска Америка. Може да са хакери в САЩ, които много ловко и професионално насочват, както казваме у нас, стрелката към Русия", казва Путин в интервю за американската телевизия NBC, от което бе излъчен откъс.

"В хода на политическата борба за тях по някакви причини е било удобно да оповестят тази информация. Те са я пуснали с позоваване на Русия", добавя руският президент.

Той попита водещата Мегин Кели може ли да си представи такова нещо и сам отговори: "Аз мога."

В същото интервю Путин отбелязва, че НАТО е бил създаден като инструмент на Студената война за борба със Съветския съюз. "Съветски съюз обаче вече няма", посочи руският президент, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 115 То така се закарват 3-4 ядрени подводници до САЩ. Много руска литература си чел :) Русия никога не е имала силен флот , че да прави такива маневри и да се излага. САЩ разполагат с 30 самолетоносача и десетки подводници и кораби за обезвреждане на подводници.
115
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено че са Хакери от САЩ. Как мислите руски паляции да пробият най-технологичната държава ? Всичкият им софтуер и хардуер на руснаците е западен. При опит за такава атака веднага, ще ги накажат. Това са вътрешно държавни борби на лобита за власт в САЩ.
114
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АТАКА, Русия, ДПС, БСП ... тези недоразумения трябва да изчезнат.
113
0
 
5
 
! Отговори
СССР преди 6 години
се разпаднаВаршавският договор се разпаднаСИВ се разпаднаОНД си е мъртво роденоИ т.н и т.н.НАТО приема нови членовеЕС приема нови членове. Великобритания никога не е била част от Европа. И по добреТа като си говорим за перспективи.....Издишатв
112
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин лъже и се оправдава елементарно, като децата :)))Егати смешкото!"Не бях аз, другарко, те сами си правиха хакерски атаки..." - др. Путин
111
0
 
2
 
! Отговори
V.Vladimirivich преди 6 години
Soroshi,duuu....na supata........Ot vaseto kviC.Ene med mi kape na dushata...
110
6
 
2
 
! Отговори
Вилислав Василев 26 преди 6 години
Путин ще ни освободи от турчилята и *** нато е бита карта.
109
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ghost123 Путин окупира съседни територии,не НАТА.НАТО се разполага на своя територия,тази на съюзниците си.
108
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хе,хе,този май сам си е повярвал на лъжите!!Путин е самозабравил се лъжец.
107
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господи,този луд умора няма?!Сега ще измисли,че Обама е изпратил руската войска в Източна Украйна,за да избива и разрушава?!Западът ще се окаже в още по-опасна ситуация,ако отново повярва на лъжеца и циника,на масовия убиец-Путин.
106
0
 
4
 
! Отговори
Йоци преди 6 години
До АнонименТи в руската армия ли ще постъпваш на служба, че като чете човек остава с убеждението България в НАТО, а ти къде си?
105
4
 
3
 
! Отговори
Ghost преди 6 години
До Bre!Според тебе какво е обяснението за спечелена война. Да окупираш нечия територия във никакъв случай не те прави победител. Ако НАТО постъпваше чрез окупация на територии може много бързо да се постигне този резултат. Окупацията на Крим не е победа за Русия и един ден, който всъщност не толкова далечен ще го разбереш!
104
0
 
5
 
! Отговори
s00n преди 6 години
аре, събирайте чемоданите и поехали! на добър ***!
103
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лилипутин гузен негонен бяга. Страхлив Нещастик.
102
7
 
6
 
! Отговори
Bre! преди 6 години
Какви войни е спечелило НАТО? Бомбардират незащитената територия на Югославия? Или Виетнам? Русия е Велика и ке ги удави в океана!
101
4
 
3
 
! Отговори
aми давай, нападай преди 6 години
кво чакаш? Тръгнал да ни плаши скoпения руски трoл. Хаха. Грабвай клавиатурата и атакувай НАТО.
100
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не става сериозна работата.Тогава ще видите НАТО през крив Макарон.Ще има няколко декларации и заплахи и това ще е.Тогава ще видите кой ще ви пази гербери "умни.И да цъкате тук,файда няма от вашето мнение.
99
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин излезе голямо плямпало, абе закарай 3-4 атомни подводници около краварника да ги видят и да им се дръпне фашкията и нападни някоя държава като хората. Като че се тепаме да се тепаме колкото кравари утрепем все е от полза за климатичните промени и планетата.
98
1
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до Бг, Оллигофрен, на Марешки е калпаво горивото- факт. На ОМВ Младост във Варна е добро, но пак на тази цена като на Марешки, даже със стотинка по-евтино оня ден. 1.83 дизела беше на Младост 1. Говоря ти за спекула, бе ***!
97
1
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 100 Бг, оллигофрена.. Какъв Лукойл, бе оллигофрен? Говорим за всички вериги бензиностанции, че продават на 2.11 дизела примерно, за разлика от на мутрата Марешки който го дава 1.84.