Путин с хипотеза: Зад намесата в изборите в САЩ може да стоят US хакери

Те може да се намират където им е угодно, смята руският президент
225
Путин с хипотеза: Зад намесата в изборите в САЩ може да стоят US хакери
Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин изрази мнение, че зад опитите за намеса в изборите в САЩ може да стоят американски хакери, които се опитват да хвърлят вината върху други хора от политически съображения, предаде ТАСС.

"Хакерите може да се намират където им е угодно. Може да са в Русия, в Азия, в Америка, в Латинска Америка. Може да са хакери в САЩ, които много ловко и професионално насочват, както казваме у нас, стрелката към Русия", казва Путин в интервю за американската телевизия NBC, от което бе излъчен откъс.

"В хода на политическата борба за тях по някакви причини е било удобно да оповестят тази информация. Те са я пуснали с позоваване на Русия", добавя руският президент.

Той попита водещата Мегин Кели може ли да си представи такова нещо и сам отговори: "Аз мога."

В същото интервю Путин отбелязва, че НАТО е бил създаден като инструмент на Студената война за борба със Съветския съюз. "Съветски съюз обаче вече няма", посочи руският президент, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Контра хипотеза: Зад намесата в изборите в САЩ може да стоят Кремълски хакери - "художници" !
75
6
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 83 Лукойл и ОМВ продават на Марешки цени знаеш ли къде? където имат бензиностанции в близост до тези на Марешки. Това са Младост във варна ОМВ-то и Лукойла- до Метро пак във варна...на 2-3 километраот на бензиностанцята на Марешки в кайсиева градина. Само един пример давам.Един *** въпрос: защо ОМВ което е близо до бензиностанция на Марешки или Лукойл, който е в близост до бензиностанция на марешки продават на неговите цени, а другите им клонове по страната с 25 стотинки по-скъпо?Смях!
74
6
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 83 Брачед, Марешки доказа, че всички спевкулират с руското гориво. Кое не разбра?Да не мислиш, че той продава на загуба дизела си на 1.84 в момента като навсякъде е 2.11?М? К'во се прайш на ***?? А може и да си такъв. Допускам и този вариант!
73
5
 
5
 
! Отговори
подпоручик Дуб преди 6 години
ДНЕС се чувстват задължени да публикуват всяка простотия, изръсена от този ***.
72
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АТАКИСТБензиностанциите на Лукойл да не би да продават на различни цени ? Много си зле с мисленето ! Не ти се отдава.
71
4
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 77 Говоря за изходни цени- до резервоара на потребителя! Говоря за картела на Вальо Златев- приятел на Тиквата. И варненци след като тоя *** Марешки им продава гориво на 20 стотинки по-евтино и го вкараха в парламента заради това къде е проблема мислиш? Къде е спекулата? Руснаците ли правят спекулата или Вальо Златев? М?Не ме занимавай с глупости, бе!
70
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема на джуджето е, че освен ватата в русия и промитите и зомбирани от руската пропаганда мозъци в България никой не му вярва!
69
1
 
2
 
! Отговори
Додо преди 6 години
"Той попита водещата Мегин Кели"ЩО РЕЧЕ?!?!
68
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АТАКИСТЗлатев, скрий се!
67
3
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 71 Василев, педдеруго неземна, я кажи как така горивото може да е по-евтино с 25 стотинки някъде в България само в десетина бензиностанции на фона на стотици? пак ли руснаците са ти виновни Вальо Златовска педдеруго???
66
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АТАКИСТЛукойл да не би да е на В.З. ?! Дали не си забравил че е руска фирма ?
65
3
 
8
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Този се прави на важен. но хората вече виждат .че Рассия вече е по пързалката и лети към СССР! %-ти от световната икономика за 1-то трим. на 2017 г. : 1. САЩ - 24.32%...2. Китай - 14.84%...3. Япония - 5.92%....4. Германия - 4.54%....5. UK - 3.85%...6. Франция -3.26%... 7. Индия -2.83%....8. Италия - 2.46%.... 9. Бразилия - 2.39%.... 10. КанАвада 2.09%... 11. Австралия - 1.87%... 12. Ю.Корея - 1.87%.... 13. Рассия - 1.8000 !!! Този ще го гръмнат неговите хора.
64
3
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 69 Я се запознай колко процента от населението на Крим са руснаци и ела пак да се чудиш що Украйна не защити Крим!
63
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако носа на Путин растеше с по един сантиметър на всяка изречена от него лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино. няма нормален човек по света, който да вярва на кремълския психопат и военнопрестъпник!
62
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен другото, Ху*йло отново призова да се свалят санкциите срещу русия. Не работели и били безсмислени. Е, няма да паднат. Даже ще станат по сериозни.
61
0
 
1
 
! Отговори
Колю Шаша преди 6 години
Лято е. И пак ще захраня гърцата туристическа индустрия с едни 5-600 евро. Родните тарикати също не се оплакват от липса на турсити предполагам. Значи всичко е наред.
60
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само че Путин реши да си вземе нещото което е било винаги негово и на Родината му и си го взе без една гръмнала пушка.....Това, че не е гръмнала пушка не се дължи на Путин, а на трезвеността на кримчани. Нима Путин изпрати зелените човечета там без пушки?
59
5
 
7
 
! Отговори
Историк преди 6 години
Българите вече се усещат, че Историята на България след освобождението ни от турско владичество е изцяло написана в Кремъл със престъпното съучастие на комунистическите и псевдо русофилски лакей. Сега е времето тя да бъде ревизирана и да се изхвърлят всички лъжи, неверни твърдения и украшателства от нея!
58
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 63Ще те поведем към най близката психиатрия.
57
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След анексията, самите руснаци се смяха на кримчани представящи си новият рай. Първото което им казаха, че ще стане е, че руските приближени на джуджето ще окупират и превземат плажовете като лични дачи. Това й стана. От милиони посещаващи Крим преди анексията, сега се събират по 500-600 хиляди туристи.Честито.