Един от атентаторите - приветлив, с деца, помагал за бездомниците

Дванадесет души са задържани в Източен Лондон след терора
Обновена: 4 юни 2017 16:07 | 4 юни 2017 15:50, Анисия Иванова
43
Един от атентаторите - приветлив, с деца, помагал за бездомниците
Снимка: БТА

Дванадесет души са били задържани в Източен Лондон днес след терористичния акт в британската столица снощи, предадоха световните агенции, като се позоваха на местната полиция.

Тя съобщи в изявление, че всички арести са били извършени в Баркинг. Обиските продължават на няколко адреса в този район на британската столица.

Още по темата

Фотограф на Ройтерс е видял да извеждат четири жени с покрити глави от сграда в Източен Лондон.

Малко по-рано британската телевизия Скай нюз съобщи, че полицията е обискирала апартамент, използван от един от тримата нападатели, убили снощи седем души, преди да бъдат ликвидирани. Чути били няколко експлозии, които били контролирани.

Съсед определи въпросния участник в терористичната атака като приветлив човек с малки деца, който живеел в квартала от три години. Мъжът работел в обществения транспорт на Лондон и помагал на общинските власти за решаване на проблема с бездомниците, съобщи телевизия Скай нюз, цитирана от ТАСС.

Седем души загинаха, а десетки бяха ранени при атака в Лондон, след като бял микробус се вряза в пешеходци тази нощ на "Лондон Бридж" с 80 км в час. След това превозното средство продължило към пазара „Бороу маркет“, където терористи нападнали минувачите с нож. Нападателите са трима, застреляни са от полицията.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: лондонтерорзадържани
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
7
 
! Отговори
Коментатор преди 6 години
То хубаво бай Тошо ги прекръстваше. Ама не било правилно. А сега да ви питам....
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Християнството си има Кръстоносни походи Исляма джихад. Може би трябва да се забрани религията. Или да се създаде нова
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено.До сега не е имало случай на терористичен акт след който близки приятели и семейство на престъпниците да не се разсипят от истории колко добри хора са тези масови убийци.Понякога им пригласят политици и дори шефове на местната полиция.Предишните талибани от Либия дошли като бежанци били бизнесмени тоя помагал на клошарите,по-предишният учил за доктор.Крайно време е да се намесят и архитектите,поетите,и биохимиците от престижните афганистански райони.
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаме си една стара поговорка:Вълкът козината си мени, но нрава НЕ.Исляма се прави на религия, но всъщност идеологията му е по лоша от фашизма
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Един от атентаторите - приветлив, с деца, помагал за бездомниците"===Което за пореден път доказва, че мюсюлманите са терористи, на каквито и да се правят.
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кучета са лаели в Баркинг? Внимавайте да не обидите някое с неподходящо парче месо, защото няма да можете да спите като... заклани.
25
6
 
12
 
! Отговори
Край преди 6 години
Самоубийствените атентати са оръжието на слабите и отчаяни хора. Религията само ги насочва. Чувството за несправедливост е водещо. САЩ Великобритания па и Русия и Франция са виновни.
24
2
 
17
 
! Отговори
GOD преди 6 години
''приветлив, с деца, помагал за бездомниците'' - типичен бежанец,в БГ ги имаме в излишък..
23
1
 
21
 
! Отговори
Да ви е_а преди 6 години
Мусли-Ангел-ХранителАко този чаршав е бил толкова добър, какво да кажем за другите.
22
0
 
36
 
! Отговори
az преди 6 години
До упс...точно казано. Освен това какво им крият снимките на тези убийци, покажете ги, за да знаят хората кои са, евентуално ако познават техни сестри, братя, роднини и приятели. Всичките ще са един дол дренки, защото с какъвто се събереш и такъв ставаш. Само че сега децата на този ще започнат да получават помощи и т.н, защото нали са без баща, а те ще растат с омраза към убийците му и след години ще станат същия *** като баща си.
21
6
 
10
 
! Отговори
дадада преди 6 години
Човекът е изпаднал в амок. Не бъдете прекалено критични, а помислете, че полицията е застреляла образован инженер или архитект.
20
0
 
63
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Един от атентаторите - приветлив, с деца, помагал за бездомниците.----Вълк в овча кожа!Стига илюзии!Стига оправдания!Време е за екстрадиция на семействата и близките на терористите - дори на второ или трето поколение!Стига с тази толерантност към варвари които ненавиждат всичко европейско!Затваряне на европейските граници, отнемане на гражданство и екстрадиция при всяко по сериозно съмнение подкрепено с доказателствен материал за симпатии или участие в ислямисти терористични структори
19
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те все са добри и приветливи, но обществото не ги доразбрало! Чакам най-после някой да извика СТИГА и да нарече нещата с истинските им имена! Ако тези са добрите, то ние сме ненадминати глупци!
18
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вълците ги пускат до стадото за по-добър имунитет на овцете.
17
5
 
19
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
до 21анонимник какро винагиКадиров е чеченец и се усети кой им бута фитилите за разпад на Русия, ако можеш да четеш ще видиш кого Путин е натирил извън Русия, но за толкова ти стига пипето да пимислиш това си написал. А главите ги режеха Басаев и Доку Омаров , те видеата още тук там се намират из нета. Точно хората на Басаев взривиха дъртия Кадиров на стадиона в Грозни щото не им игра по свирката.
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
OKI DE NEKA ES I IDIL DA SA DRYJKI A DE?OT TOVA PO XUBAVO NQMA.
15
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези дето колеха руските войничета бяха хората на кадиров. Сега са първи дружки. Ердоган свали руски самолет. Сега и те са първи дружки.
14
17
 
6
 
! Отговори
Смех преди 6 години
Путин натирил чеченците викаш? ;) Така са го хванали те за оеехчетата, че братя православни само дето не ги е изкарал още дядя Путин...
13
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЧУДЕСЕН ЧОВЕК ПРИВЕТЛИВ, ПРЕДСТАВЕТЕ СИ НЕПРИВЕТЛИВИТЕ МЮСЛИМАНИ КАКВИ СА
12
7
 
36
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
чеченците така колеха руските войничета и се снимаха доволни с главите им . Тогава тез същите англичани ги наричаха бунтовници, борци за свободата на Чечня. Путин ги натири таз цялата сбирщина от сирийци йорданци саудитци от Русия и сега за жалост те отидоха да колят в Англия при покровителите си.